- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
аааааааааааааадски зле...блех както и да е знаех си че нищо няма да направя![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
БЕЛ - 5.857
Математика- 5.393
БАЛ за езикова - 34.536 ..
Ще вляза ли в немската, дори и на второ класиране ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Е, какво, страхотен е! : ))Първоначално написано от bbabyy
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
БЕЛ- 6,00
МАТ- 4,46
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Спокойно.. и ти с единия крак си в немската.. като мен.Първоначално написано от polssa
Даже може да се паднем в един клас.. ама още нищо не се знае де.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Олее..аз не знам за тебе, ама аз съм луда вече..Първоначално написано от RainbowGirl
Айде дано и двете да ни приемат, както и Кали (sound0fsilence), та даже да сме в един клас
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ооооооооооф,не мога да си намеря бележката с входящия номер!Мамка му!Мамка му!Не може да ми се случва!!!
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
А някой знае ли каква е била формулата за оценката за кандидатсване?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
5.857 po bel
5.643 po mat
С което бала з ажеланата паралелка става 34,786!!![]()
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Лелеее по математика оценката ми е абсолютно същата като твоятаПървоначално написано от ferit0
![]()
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Пичовее имам :
БЕЛ -
5.876
5.804
Математика
5.693
5.500
Бала ми е 34.608
Стига ли ми за 1НЕГ дори и за второ класиране ?!
GreenDay
Задължително утре искай от класната нова, че няма да можеш да се запишеш! Една приятелка не може също да я намери, но пък тя беше и в двете стаи с мен и й налучкахме номера, но тя пак трябва да си искаПървоначално написано от awesomesheepy
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Моя бал пък става 33,626![]()
, за моя град е ПРЕдостатъчно
, все пак съм от Карлово
.
Да, стига ти..ТочкааПървоначално написано от sound0fsilence
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Утре ще ида рано на училище, за да мога да видя списъците.
Какви списъци о_О
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Колко има пред теб и с твоята оценка..аз днес ще стоя до 2-3 би трябвало да излезнат до тогава![]()
Български език и литература
5.448
5.429
Математика
4.591
4.304
омг..защоооооооооооооо
Английска?Бургас?Някой..?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
На мен май са ми дали точки за задачата с лицето![]()
. Аз първо я бях решила правилно и си написах отговора, но при третото решаване се заблудих и я поправих. Явно проверяващия е видал, че първо съм написала правилно и ми е видял чернова, и ми е дал точки
.
Една приятелка уж имаше 5-6 точки повече от мен, а всъщност има 4.90. Явно нещо се е омотала
.
Сега се връщам от училището майка, отидох да видя колко души имат по-високи оценки от мен!![]()
![]()
На 3то място съм по-оценки от 1400-1500 деца!!!
![]()
![]()
Просто, наистина си умирам от кеф!!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
СПЕШЕН ВЪПРОС!
Тея списъци са само за моето даскало или за всички училища?
Млъквай не ми стига.. ! точкаПървоначално написано от polssa
![]()
GreenDay