- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ооо, аз ще бъда с токчета само като ни раздават бележниците, а после в ресторанта ще съм боса и ще денсаммм..![]()
![]()
Just be yourself!
хей, хорицаа, днеска беше мега яко ... последните 4 часа играхме на белот и госпожите нищо не ни казаха ;ддд офф, тия от моя клас решиха, че не искат да ходят на басейн и сега не се знае къде ще отидем на 15 .. накрая нищо няма да стане .. тъпаци .. мамицата му, колко много ще ми липсват,не е истина ....
Купихме на класната един часовник (ръчен) и едно цвете (в саксия).
Уж излязох само с две мои приятелки, а после кво станаа. . НЕ МИ СЕ ГОВОРИ![]()
. Един, от нашия клас, дойде при нас, после един 'шлядур се домъкна с някакъв негов прител, след това още един, от осми клас, и един друг от нашия клас
![]()
. Еее. . не!! Такава лиготия просто няма
, разпънаха ни живи
![]()
! Прибрах се с една шепа семки в пазвата +много белези от зъбки по вратлето и гушката
![]()
.
Хипер щастлива съм, защото в понеделник сигурно ще ходим на вила. Всички ще са леш, просто
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А ние с класа вчера решихме, че ще си правим пикник на поляната на Панчарево.
Иначе.. ако не ме приемат в 91НЕГ, ще ида в 73-то. (обаче бала ми е 34,572 ... и мисля, че ще ме приемат в 91НЕГ)![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Дано сме съученичкиПървоначално написано от RainbowGirl
Но и ако не сме, задължително трябва да се запознаем фейс ту фейс
![]()
* Тва си пикника е идея..ще го предложа на нашия клас![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
да, идеята е невероятна, ама май ще вали .. иначе и аз го обмислях този вариант ..
Олееее не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:873491f0 т'ва е поздрав за Злати
Мале пукам се от смях.. бяхме мисля, че 3 клас като танцувахме ;дд
Just be yourself!
Минаааа!
БЕШЕ НЕЗЕМНО ЯКО..
Не ми се иска хич да се разделям с класа ;/// много ще ми липсват
и даскалките,и всички моменти :С
Ще качвам снимки утре,че съм размазана.
п.п издържах 2 часа и нещо на ток,което за човек,който никога не е стъпвал на подобно нещо си е НАПРАВО ЗА 6!XD![]()
Утре ще се наспя и в 10 отиваме да даваме учебниците,след това ще ходим на плаж с половината клас =)
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
добро утро !
днес с класа няма да ходим на последните 2 часа, защото ще сме на кино .. а на 15ти май ще ходим на пейнтбол ... тъпичо е, ама сигурно и аз ще ида ...
Ооооооооо.. Маги много сме хубави![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска ни дадоха служебните бележки със оценките, след малко мисля да поспя, че няма да издържа цяла вечер![]()
![]()
![]()
Обаче много се нервя, че госпожата по български няма да идва на другарската :@:@:@ супер яка е !
ПП- сори за многото емотиконки =D
awesomesheepy, чакаме снимки (:
Ще чакам да ми пратят.
И аз ще кача от моя апарат =)
И ще пусна някои тук.
![]()
Приятно изкарване и на вас!Да се разцепите!^__^
Аз тъкмо се прибирам от Плд, бях на фризьор.
Към 3 и половина отивам да правя спийкинг, после малко карти и сиг ще ида с тати до Стара Загора, пък ако се прибера навреме ще изляза с приятели, но не ми се вярва, защото времето е толкова гадно, че предпочитам да гледам филми вкъщи.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Маги, на 0:33 ти ли си?
Аз не ти дочетох поста и като гледам си викам "Малее тва момиче как прилича на Маги"
Да, аз съм![]()
мале само като се гледам ии се пукам от смях.. мн съм смешна ;DD
Just be yourself!
Здравейте хора! ^^
Днес нашия клас и 9 клас бяхме на планина... беше много готскоооснимахме, играхме,пеехме, абе все яки работи...
Утре сме на пицарияяяот 11 сутринта |(
Тъпото е, че ще има такива дето ще дойдат само,за да си земат бележницитеКак може да са толкова заспали
![]()
ИИ такам....днеска малко емоции, ала бала![]()
оо..днеска ми е много ..заспалоПоловината учебен ден мина в лежане на една пейка на слънцето в двора
Ние днес сигурно ще вземем подарък за класната .. Утре вие ще учите ли ? Тоест при нас е така- "учим" първите 3 часа, които са по 15 минути (
), после имаме тържество на двора (дават ни бележниците ) и после кой откъде е - по ресторанти, заведения и т.н.. С класа ще се съберем към 5-6 в едно заведение, дето ходят сички кифли, ама ае .. |(
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Много хубава ли била.
Охх. . аз отивам до баба да хапна паниран патладжан и после излизам.
awesomesheepy Много ми хареса :P
Аз сега малко ще поседя на компа и към 5 ще започна с прически, грим![]()
awesomesheepy е била страхотна. Аз като я гледам се отчайвам колко обикновено ще съм![]()
Сиииилв - ужасно хубавааа ^____^ много ми хареса (:
ох иа з като Меги наистина се отчайвам колко обикновена ще съм....тениска,дънки,риза и маратонки :/![]()
ох днес беше ебаси тъпотията...класната както винаги я нямаше...ние с 2-3 момичета писахме бележниците на целия клас,събирахме там парите за удостоверенията...абе голяма тъпня :Д утре ни викат от 11 |( смятам цяяял ден да се размотавам на въна ако другите от класа са съгласниот сег а слагам фотоапарата да се зарежда
ще оправя квото имам ии ще се къпя,ще си сплета косата и така
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Сиилв..много ми харесват обувките ти..абе като цяло си муцкЪ ;дд
И аз ще съм обикновена-бяла панталон, потник и обувки-пантофкиАз отново си гледам ДНВ и си ям лешници..
Чакам някой от класа ми да ми се обади да се разберем да купим подарък на класната, но уви досега никой не е звънял
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ох аз тръгнах да си правя някакви маски
http://www.youtube.com/watch?v=NKbKg...el_video_title
ще заприличам на клоун
![]()
ама скуката и суетата...убиват XD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Bubbi има много як лак и тя цялата е яка и яки видеота прави. Тая маска ми хареса и май и аз ще се наклепам.Първоначално написано от LaChupacabra
![]()