.
Отговор в тема
Страница 31 от 293 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 7312
    Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Кога ги напрайхте 50 стр. еееееееееееееееее
    Ами като не си стопанисваш темата така става
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Хорааа,ще ви помоля нещо! Може ли някой да ми даде преразказ на втора глава на Немили-недраги от името на Бръчков...Просто искам да сравня. Ако някой даде за първа няма да е зле,ама ми е по-наложително за втора. Благодаря ви!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Хорааа,ще ви помоля нещо! Може ли някой да ми даде преразказ на втора глава на Немили-недраги от името на Бръчков...Просто искам да сравня. Ако някой даде за първа няма да е зле,ама ми е по-наложително за втора. Благодаря ви!
    Успях да намеря това, на първа глава е :
    http://www.zapiski.info/view.php?id=1535 , но не ми се струва да е написано добре ...
    Love is everything!

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    http://www.zapiski.info/view.php?id=1535 , но не ми се струва да е написано добре ...
    Беше ми нужно да прочета само началото, за да разбера, че този преразказ не става Бръчков не заминава за Браила защото иска да е беден(така написано дори звучи смешно xD), а защото му е омръзнал монотонния живот и иска да опита от новото и непознатото....не използвай този преразказ, по-добре си направи сама и след това сравни с текста, там всичко пише

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Да,това и аз го видях.. И според мен не е написано добре...Все пак благодаря! Ако някой намери за първа или е правил в час,нека пише моля!

Здравейте ! От Стара Загора съм .. Уча в шесто основно училище
    ''Свети Никола '' .. : )) От началото на годината ходя на частни уроци по математика .. и мисля втория срок да се записвам и по бел .. така че предложете някой добри учители .. : ))

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Офф.. аз пък ся съвсем бях забравила, че утре имаме биология, сетих се чак по пътя когато ходих за танците :/ Хубавото е, че поне го знам. Дано утре не ме вдигне. Урока става дума за "Размножаване на растения без полово"
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Написах си съчинението по литература сама. Отне ми час и половина- два ама мисля ,че стана супер.Утре ще помоля да чета за оценка.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Утре почваме неравенствата.По български взехме и подложното най-накрая..струва ми се най-лесно,наред с определителното.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Evie
    MegiBoOm само днеска ли? При нас всеки ден е така егати перверзниците
    Малее и при нас има някви такива идиоти ;дд ..

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Офф.. аз пък ся съвсем бях забравила, че утре имаме биология, сетих се чак по пътя когато ходих за танците :/ Хубавото е, че поне го знам. Дано утре не ме вдигне. Урока става дума за "Размножаване на растения без полово"
    Яя , и ти ли ходиш на танци ?? Кои дни ? ///

.. Охх днеска г-жата по биология каза,че ще изпитва много и до са учих,че може да ме изпита .. Стискайте палции , моля Ви .. И ще предам на г-жата един проект , който ако й хареса ,може да ми повиши срочната оценка .. А има и тест да ни връща (малеейй , колко ли ще имам ) .. Тъкмо имаме и час на класа и ще говоря с г-жата за подаръците и къде ще ходимее ... Ии днеска по химия ще вдигам ръка и ще участвам ,че да ми пише някоя шестичка .. ние правихме и тест дано да ни го върнат .. мисля,че се справих добре на теста и всичко май ми е вярно (охх,да се надяваме ) .. Офф ,днеска мн натоварен ден wee ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

^успех и да изкараш 100 шестици <3

Град
    София
    Mерсии
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от monitooo0803
    Здравейте ! От Стара Загора съм .. Уча в шесто основно училище
    ''Свети Никола '' .. : )) От началото на годината ходя на частни уроци по математика .. и мисля втория срок да се записвам и по бел .. така че предложете някой добри учители .. : ))
    Мони, Добре дошла в темата
    Just Siseyy Hater's ...

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Днес е деня на страшния съд проклетията Донка Ганева ще ме изпита по Химия
    Just Siseyy Hater's ...

неска имам 2 шестици:
    по биология и български
    за утре имам да уча по физика,2 страници домашно по английски, задачи доста по математика апък сега съм на английски и там ще правим тест.
    малко ми е натоварено, но се чувствам супер
    вие как сте по английски, на мен ми е супер лесно в училище всичко и си изкарвам оценките без много усилия.
    П.П честит първи декември

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    ух..днеска мина г/д добре.
    направих си теста за изреченията,мисля че се справих,и съм доволна .

утре ще ни връща тестовете по математика..
    стискайте палци !

утре ще правим контролна на неправилните глаголи по английски,към 50 ни даде да ги учим.. и сега това ще правя,както и имам и урок по история и математика-към 10 задачи..бла!

честит и от мен,1ви декември.
    Ай близо сме..
    ще Издържим хъх

и на мен ми е страшно лесно по АЕ.Днес имах 3 часа гадното е ,че 2 часа си писах разталкуването на 10 глава от немили недраги по литература и госпожата отсъства.Оххх утре имам тест по математика на геомерията Стискайте палци Сега сядам на бързо да науча по биология и по тъпата физика и почвам да решавам задачи....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ООО нашата госпожа по АЕ е толкова заспала, че ни преподава неща дето аз съм ги учила в курса ми по англ първата година!

Аааааа имам 5 на един тест по история щото съм била драскала и тя не ми го е зачела!

Уф сега трябва да уча урок по физика и биология и след тва съм на ортодонт...като се върна почвам моята "любима" геометрия

Днеска като си видях оценките по мат. щях да падна, та аз съм за 5 за срока УЖАС! А вие как сте ? :P

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    аз съм по-зле по математика,споко
    ъм ще се стегна

и..такова,бла.. 50 неправилни глаголи тряа уча.. БЛЯК!

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    аз съм по-зле по математика,споко
    ъм ще се стегна

и..такова,бла.. 50 неправилни глаголи тряа уча.. БЛЯК!
    Споко ще ги научиш не са толкова трудни /ние в неделята имаме контролно на тях ;х/ ! Иначе сега започвам преди всичко да преписвам един анализ по бг...Абе вие по мат до къде сте, ние последно взехме външни върхове на триъгълник!

Голям фен Аватара на stelit0
    ние сме на уравненията 6 урок мисля че

ние утре правим тест на геометрията и петък нямаме математика- в понеделник почваме уравненията.Дано ги разбера

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Цитирай Първоначално написано от Evie
    MegiBoOm само днеска ли? При нас всеки ден е така егати перверзниците
    Малее и при нас има някви такива идиоти ;дд ..

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Яя , и ти ли ходиш на танци ?? Кои дни ? ///

....
    Вторник и четвъртък
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    ние утре правим тест на геометрията и петък нямаме математика- в понеделник почваме уравненията.Дано ги разбера
    Ех се пак късмет, дано изкараш от 5 нагоре

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 6 по история
    утре имам тест по АЕ ..
    класната ни по БЕЛ е на 15-ти, а по математика на 20-ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си