- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ами като не си стопанисваш темата така ставаПървоначално написано от awerw
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Хорааа,ще ви помоля нещо!Може ли някой да ми даде преразказ на втора глава на Немили-недраги от името на Бръчков...Просто искам да сравня.
Ако някой даде за първа няма да е зле,ама ми е по-наложително за втора.
Благодаря ви!
![]()
Успях да намеря това, на първа глава е :Първоначално написано от RY
http://www.zapiski.info/view.php?id=1535 , но не ми се струва да е написано добре ...
Love is everything!
Беше ми нужно да прочета само началото, за да разбера, че този преразказ не ставаПървоначално написано от SladkaZagadka
Бръчков не заминава за Браила защото иска да е беден(така написано дори звучи смешно xD), а защото му е омръзнал монотонния живот и иска да опита от новото и непознатото....не използвай този преразказ, по-добре си направи сама
и след това сравни с текста, там всичко пише
![]()
Да,това и аз го видях.. И според мен не е написано добре...Все пак благодаря! Ако някой намери за първа или е правил в час,нека пише моля!Първоначално написано от SladkaZagadka
Здравейте ! От Стара Загора съм .. Уча в шесто основно училище
''Свети Никола '' .. : )) От началото на годината ходя на частни уроци по математика .. и мисля втория срок да се записвам и по бел .. така че предложете някой добри учители .. : ))
Офф.. аз пък ся съвсем бях забравила, че утре имаме биология, сетих се чак по пътя когато ходих за танците :/ Хубавото е, че поне го знам. Дано утре не ме вдигне. Урока става дума за "Размножаване на растения без полово"
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Написах си съчинението по литература сама.![]()
Отне ми час и половина- два ама мисля ,че стана супер.Утре ще помоля да чета за оценка.
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Утре почваме неравенствата.По български взехме и подложното най-накрая..струва ми се най-лесно,наред с определителното.
Малее и при нас има някви такива идиотиПървоначално написано от Evie
;дд ..
Яя , и ти ли ходиш на танци ?? Кои дни ? ///Първоначално написано от BlackEyedPeas
.. Охх днеска г-жата по биология каза,че ще изпитва много и до са учих,че може да ме изпита .. Стискайте палции , моля Ви![]()
.. И ще предам на г-жата един проект , който ако й хареса ,може да ми повиши срочната оценка
.. А има и тест да ни връща (малеейй , колко ли ще имам
![]()
) .. Тъкмо имаме и час на класа и ще говоря с г-жата за подаръците и къде ще ходимее
... Ии днеска по химия ще вдигам ръка и ще участвам ,че да ми пише някоя шестичка .. ние правихме и тест дано да ни го върнат .. мисля,че се справих добре на теста и всичко май ми е вярно (охх,да се надяваме
)
.. Офф ,днеска мн натоварен ден wee
![]()
![]()
...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Mерсии
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Мони, Добре дошла в тематаПървоначално написано от monitooo0803
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Днес е деня на страшния съд![]()
![]()
проклетията Донка Ганева ще ме изпита по Химия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
неска имам 2 шестици:
по биология и български![]()
за утре имам да уча по физика,2 страници домашно по английски, задачи доста по математика апък сега съм на английски и там ще правим тест.
малко ми е натоварено, но се чувствам супер![]()
вие как сте по английски, на мен ми е супер лесно в училище всичко и си изкарвам оценките без много усилия.
П.П честит първи декември![]()
ух..днеска мина г/д добре.
направих си теста за изреченията,мисля че се справих,и съм доволна .
утре ще ни връща тестовете по математика..![]()
стискайте палци !
утре ще правим контролна на неправилните глаголи по английски,към 50 ни даде да ги учим..и сега това ще правя,както и имам и урок по история и математика-към 10 задачи..бла!
честит и от мен,1ви декември.
Ай близо сме..
ще Издържим хъх![]()
и на мен ми е страшно лесно по АЕ.Днес имах 3 часагадното е ,че 2 часа си писах разталкуването на 10 глава от немили недраги по литература и госпожата отсъства.Оххх утре имам тест по математика на геомерията
![]()
![]()
![]()
![]()
Стискайте палци
Сега сядам на бързо да науча по биология и по тъпата физика и почвам да решавам задачи....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ООО нашата госпожа по АЕ е толкова заспала, че ни преподава неща дето аз съм ги учила в курса ми по англ първата година!![]()
Аааааа имам 5 на един тест по история щото съм била драскала и тя не ми го е зачела!![]()
![]()
![]()
Уф сега трябва да уча урок по физика и биология и след тва съм на ортодонт...като се върна почвам моята "любима" геометрия![]()
Днеска като си видях оценките по мат. щях да падна, та аз съм за 5 за срока![]()
![]()
![]()
УЖАС! А вие как сте ? :P
аз съм по-зле по математика,споко
ъм ще се стегна
и..такова,бла.. 50 неправилни глаголи тряа уча..БЛЯК!
Споко ще ги научиш не са толкова трудни /ние в неделята имаме контролно на тях ;х/ ! Иначе сега започвам преди всичко да преписвам един анализ по бг...Абе вие по мат до къде сте, ние последно взехме външни върхове на триъгълник!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
ние утре правим тест на геометрията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и петък нямаме математика- в понеделник почваме уравненията.Дано ги разбера
![]()
Вторник и четвъртъкПървоначално написано от theonlyone123
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ех се пак късмет, дано изкараш от 5 нагореПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
имам 6 по история![]()
![]()
утре имам тест по АЕ ..
класната ни по БЕЛ е на 15-ти, а по математика на 20-ти![]()