- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Привет. Аз туко що се прибирам от мола.....защото ако трябваше от даскало директно вкъщи сигурня щях да изкуфея....
Контролното по химия го направих буквално за 10 мин. , като имате в предвид, че не бях учила нищоИ ще имам 6 сигурна съм ( да се надяваме де
)
Ех поне по математиак нямахме, защото госпожата е болна и до края на седмицата няма да я имаНО......имаме неква тъпа, дебела, ужасна, крещяша заместничка....дето ни "обясняваше" еквивалентни уравнение и НИЩО НЕ РАЗБРАХ! Баси овцата...
![]()
![]()
Иначе имам за утре урок по биология, една страница от УТ по математика иииии да уча по физика! Отделно от това имам за курса по БГ да зубря, защото ще имаме пробен, а толкова много ме е страх....![]()
![]()
![]()
не в някаква сграда близо до НДК! Учителката ми се казва Елмира ЙоноваПървоначално написано от sasec
![]()
Имахме контролно по Математика.. На последната задача и направих само чертежа, една друга не успях да реша и една на довърших
![]()
Ще имам 4-ка ( дано да е 5
)
Just Siseyy Hater's ...
днес няма нищо ново при менимам да пиша 24 думи по АЕ ( всяка 10 пъти )
, по математика и по химия
аа и понеже в събота, неделя и понеделник ме домързя да си направя трансформиращия преразказ на III глава от името на Бръчков ся и тва трябва да правя
![]()
Имам 6 по английски на глаголите.Утре ни е класната по литература..Сега трябва да напиша по математика и да направя втората половина от трансформиращия преразказ на втора глава+урок по химия.
лелеее няма такава като мене...!Седнах да уча по биология и явно съм заспала!
![]()
az imam 2 dalgi yroka po biologiq
i nqkolko zada4i po fizika
ох,и на мен ми се е случвало,5 класПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
учих по история,и понеже ми е супер безинтересна..съм се унесла и..
карай де.хубаво си поспах иначе^^
на мен пък ми се е случвало докато четях принца и просяка миналото лято![]()
btw я кажете някоя хубава книга подобна на " Последната песен" '' Незабравимата разходка" и '' С дъх на канела "
![]()
аз не чета много,но ПАДНАЛИ АНГЕЛИ е уникална.Можеш да я видиш :]
иначе,хора..тук максимална помощ от всички искам..моля ви..обяснете..
МАТЕМАТИКА:
1.как учите по математика?
2.в час толкова ли слушате О_О
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н
4.разсейвате ли се в час?
5.какви са ви оценките?
6.как да управя три 4-ки?(поне за срока да хвана 5-ца)
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте?
8.ходите ли на уроци?
Ух..^^
Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Love is everything!
Края на това лято прочетох "Птиците умират сами".Страхотна е!
Иначе..Да отговоря на въпросите за математиката:
1.как учите по математика?
2.в час толкова ли слушате О_О
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н
4.разсейвате ли се в час?
5.какви са ви оценките?
6.как да управя три 4-ки?(поне за срока да хвана 5-ца)
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте?
8.ходите ли на уроци?
1.Решавам си домашната..така гледам дали съм научила нещата..ако нещо не се получават отговорите или се затруднявам,гледам решените задачи от учебника или това което сме писали в тетрадката..Не съм спокойна като не съм разбрала нещо и винаги се стремя да ги знам.![]()
2.Да,мога да каже,че целия клас слуша в час.Просто ми е интересно,госпожата е яка..Пък и е в наш интерес да я слушаме..![]()
3.Гледам ги само ако имам някакви въпроси относно домашната или не съм разбрала в час. (добре,че почти не се случва)
4.Еми понякога..Хем решавам,хем говоря с някого примерно.![]()
5.пет шестици и една петица
6.Значиии...тук ще обясня малко по-дълго.![]()
-първо зависи каква ви е госпожата,дали пише оценки от домашни,участия,излизане на дъската,или приема само контролни
-ако е от първия тип,се старай да вземаш много участие..ако някой има въпроси към домашната и госпожата каже "кой я е решил,да излезе да я напише на дъската"..и това е начин да покажеш,че знаеш (ако си я решила ти де)
-участвай колко може в повече състезания!! Нашата пише шестици ако примерно 5-6 човека сме отишли на състезание и сме се представили добре.Също ако накрая на срока си между по-ниска и по-висока оценка,заради състезанията на които си ходила,може да ти остави по високата. (не е изобщо задължително да имаш пълен брой точки..обикновено дават някакви скапани логически задачи..важното е да се престрашиш,пък и е тренировка все пак за притеснението)
(пример:В шести клас имах 5 за втория срок,ама ми остави шест за годината,защото бях ходила на разни олимпиади и тн.)
7.Пресен пример давамОдеве го направих за 10-15 минути..Ако задачите са по-трудни,първо ги пиша на чернова,ако са лесни направо в тетрадката.Отделям различно време-от 15-20 минути до час-час и половина,но не повече.
И пак казвам,ако не мога да реша нещо,гледам от учебника.
8.Ходя на частни уроци при една госпожа.Предимството е,че ми е много близко (не губя време в пътуване).
Стана 100 метра мнения,ама нали съм на сяка манджа мерудия......![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
1. ами от тетрадката ... тя госпожата ни кара да пишем всичко защото учебника е много смотани чета от там
2. ами някой път слушам друг път неза тва ходя на консултации
![]()
3. в тетрадката ( само по някога )
4. да
5. 6,5 и 5 по математика- ЗИП
6. ами ако госпожата ти е готинаще е лесно .. моята е казала, че всеки, който иска може да си пише домашната на лист и да я дава за проверка и като я дадеш 2-3 пъти и е вярна ги пише 6 или на тестовете ако ви дава допълнителни задачи се опитай да ги решиш
7. ами трудно .. например за утре не можах да направя 2 задачи .. иначе си правя чертеж, пиша Дадено и ако успея да я реша добре ако не при госпожатаа за времето зависи колко задачи имаме и доколко съм ги разбрала
![]()
8. не .. в понеделник ходя на СИП ( от 11 до 12:30 ), а в петък на консултация от ( 12:05 до 12:40-45 )
оф някой не може ли да ми даде трансформиращ преразказ на III глава от името на Бръчков ... никъде не намирамстигнала съм до 10 ред
и даже малкото, което съм писала е голяма глупост
![]()
Днеска пак ходих на лекар, освободи ме чак до вторник. Тя жената е пекана и ми вика: "Ако искаш ще ти дам даже и за 2 седмици, щот днеска ми е на кеф" - аз естественно бих приела, но така губя доста материал, а и годината е важна и после няма да смогна т'ва всичкото изпуснатото да го наваксам. А и ми е достатъчно, че като се върна имам да правя една контролна и една класна. Иначе ся пък се оказа, като ме прегледа, че имам синузит![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хора, ако отсъствам по време на класно мога ли да го повторя друг път? Понеже съм болна пък утре имаме по математика...![]()
Предполагам, че ще можеш да направиш нещо..зависи дали учителя ти е свестен![]()
Аз пък си се ядосвам..бях решила днес да гледам само един епизод от филма и после да решавам задачи...ама то станаа...![]()
сега се налага довечера да решавам до 1 през нощта...но пък се случиха интересни неща във филма
![]()
Току що разбрах, че няма да имам СИП руски и направо ми иде да дам банкет
Като говорим за банкети се сетих да ви питам-къде ще празнувате Нова година? (компания, вкъщи или другаде
) Аз смятам да питам една приятелка да спиме заедно и да купонясваме, но ще видим (: Така и така, то се е видяло, че преди даскало няма да се учи, дай поне още един eпизод да изгледам
![]()
![]()
![]()
![]()
Vampire Diaries![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз пък по БЕЛ, но при мен е по-лошо, защото беше преразказ и на мен няма кой да ми го чете :/.Първоначално написано от CookieMonster
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
И какво ще правиш сега? Ще те изпитва ли?
споко,ще управите работите с класното.Оздравявайте!
ох,ние днеска..хубав ден си беше..
имахме заместничка по английскии нищо не и разбрах..у..
ще можете ли да ми преведете тези изречения(с all,all of,most,some,none)
1.Всички момчета предпочитат да играят футбол,а някои от тях-баскетбол.
2.Всички тийнейджъри мразят да учат,но повечето от тях обичат да се срещат с приятели.
друго : украсявахме днес стаята ни,беше яко..освободиха ни от последен час,понеже няма да ходя на състезание по математика..
ъм,за утре имам да уча по - химия,тези изречения по английски да ги преведа*моля помогнете*,и литература един тест голям..бла.А утре ще взимаме Една Българка вече . Почваме я . xD
и отивам на урок..
1. All boys prefer to play football, but some of them - basketball.Първоначално написано от awesomesheepy
2. All teenagers hate to study,but most of them love to meet friends.
Ако имам грешка някой да ме поправи![]()
Не знам :/ Сигурно ще ми даде листа да го прочета за 15 мин. и после да го преразкажа.Първоначално написано от CookieMonster
♥ 2PAC ♥