- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
най-вероятно така ще стане
не се притеснявай
поне някой може да ти каже какво ще се падне![]()
а ако даскалката ти е по-придвидлива ще ти го смени,но това няма толкова голямо значение де - ще ти го даде за 15 минути,сядаш на отделен чин и си го правиш .
ама ЗАЩО - КЛАСНО - ПРЕРАЗКАЗ?! О_О
на нас ни казаха,че цяла България ще прави като класно - съчинение разсъждение..така наредили от инспектората...Ъ..
п.п уф..ся почвам по химия..ебаси кофти предмета дето ми е,изобщо не мога да го схвана,пък и не уча по това чудо..да де,сложе ми е некъв,не го разбирам..при вас така ли е? стигнали сме до Алкална група.Вещества и алкални елементи..БЛА!не го обичам тоя предмет..не го обичам..
научих си урока по химия-мноо лесен пък я обожавам атя наука
остава ми литературата и един урок по тъпата история![]()
Охх вчера и денска не ходя на даскало ,защото съм болна![]()
![]()
![]()
.. Днеска отидох само,за да си направя теста по литература на "Немили-недраги" ... беше мн лесен и мисля ,че ще изкарам 6
![]()
![]()
![]()
.. Стискайте палци
:P
..
уфф .. сядам да уча по биология ии после ще си направа поправка на един преразказ и ако не ме домързи ще си науча и по история ,за да може в неделя да си излезна навънка![]()
![]()
Малеейй .. в събота имам пробен изпит по БЕЛ ,а в неделя - по математика![]()
![]()
![]()
... траа да уча и за тях
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
А твоят пробен изпит от преразказ и тест ли се състои, защото моят е такъв и много се притеснявамПървоначално написано от theonlyone123
![]()
По история сме стигнали до ''Обществата в Месопотамия'' какво мислите,че ще ни даде на контролното утре?
Пфф.. нямам идея. Помагайте,че не знам какво да пиша в пищовите.
Тя ни дава да си правим пищовии дори да види някой нищо не му казва.
![]()
Аз пък по математика днеска ни върнала някакви тестове и имам 2Хора, как ги изкарвате тези 4-5 по математика, какво ли не правя и пак 2
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от MegiBoOm
Да,такъв ще ми е ... Няма за какво да се притесняваме , все пак е само пробен.. а и дори да изкараш ниска оценка,това ще ти помогне да разбереш,че явно не учиш достатъчно или пък,че учиш ,но притеснението ти влияе зле и трябва да оправиш този проблем . :P
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
На уроци ходиш ли? Ако изпитваш затруднения, ходи. Друго - решавай много задачи. Няма как иначе да се научиш.Първоначално написано от BlackEyedPeas
А пък ние днес правихме по Физика. Адски лесно беше. Утре по Химия в/у алкалните елементи. Разбрах, че е контролното било много гадно и се притеснявам как ще се справя.
Днеска просто ми дойде в повече![]()
Съобщиха ми, че баща ми е починал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо точно сега? По дяволите, защо точно тази година? Определено ще ми е разсеяно сега и колкото съм зле - ще стана още повече, особенно с оценките. Това просто ме довърши ... Свършено е с мен.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Наистина ли?Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
![]()
Божее....моите съболезнования!
Сигурно е направо ужасно, немога да си представя как се чувстваш!
![]()
Е, сега отивам на танци, Поне това малко ще ме разсее.
♥ 2PAC ♥
въх..миличка..адски съжалявам..
виж сега..и това се случва .
трябва просто да продължиш напред и толкова .
може и банално да звуча,другите да са ти го казвали и подобия.
просто трябва да го запомниш с всички хубави моменти .
колкото до даскалото,мисли си че той те подкрепя,също и не се разсейвай допълнително,видяло се е че сложно ще мине годината .
![]()
Ужас...Много съжалявам за баща ти. Сигурно се чувстваш все едно светът се е сринал. И аз мисля като awesomesheepy. Трябва да го запомниш с хубавите неща, а не с лошите. Ясно е, че никак няма да ти е леко, но трябва да се опиташ да се справяш, колкото и да ти е тежко.
АЛЛ ... Съжалявам .. моите съболезнования ..
мн гадно се е получило![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм с sasec
Милата..Моите съболезнования,ужасно много съжалявам!Първоначално написано от BlackEyedPeas
Дори ми се насълзиха очите..ако на мен ми се случи,няма да мога да издържа.Колкото и да е банално,бъди силна и продължавай напред заради него!![]()
![]()
Имаш грешка , след love , like , hate , prefer ... НЯМА to .Първоначално написано от pionka97
1. All boys prefer playing football and some of them - basketball .
2. All teenagers hate studying but most of them love meeting friends
Не съм сигурна , обаче, дали между All и подлога не трябва да има the .
BlackEyedPeas, много съжалявам ...Знам, че каквото и да ти кажем няма да стигне, но засега мисля, че е най-добре да си дадеш почивка .. Не мисля че някой би издържал едновременно на стреса в училище при такива обстоятелства .
Love is everything!
BlackEyedPeas Моите съболезнованиясъгласна съм със SladkaZagadka и awesomesheepy
аз имам 5 по музика от изпитванетакива бисери изръсих ...
![]()
![]()
ооо утре ми се играе волейбол![]()
не знам що..
е така ми дойде.
утре почваме ЕДНА БЪЛГАРКА..:Х
ние уравнениятаняям си с представа за кво става въпрос
![]()
Е, истината е, че не съм останала с добри впечатления. Той имаше проблеми с алкохола още откакто съм се родила. Не беше добър баща. С майка се разделиха преди мноооого години, някъде като бях на 2-3. По улиците сме се разминавали и не ме е познавал. Даваше ми винаги напразни обещания, и никога не ги извършваше, но въпреки всичко го обичам, дори и да не го заслужава ..Утре от 11 часа е погребението, просто когато го видя, сигурно няма да спра да плача. Хубавото на това е, че поне сестра ми си идва от Гърция, с която не съм се виждала от 3-4 години и най сетне ще я видя..
♥ 2PAC ♥
Охх мн гадно![]()
А от какво е починал ??
Точно от това, което казах по-горе - Проблеми с алкохолаПървоначално написано от theonlyone123
![]()
♥ 2PAC ♥
meriLinka ебаси яката госпожа имате ;оо
BlackEyedPeas мойте съболезнования...наистина много съжaлявам съгласна съм с awsomeshappy наистина трябва да продължиш напред.много съжалявам,че имаш такива спомени с него.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре имам 4 часа...класната отсъства и...за днес колко имах да пиша по руски...просто нямам думипо английски имах някви задачи в учебната а по география една климатична карта да направя.И до сега учих по химия.ебаси тъпия предмет...ние сега сме на алкална група...въобще не мога да изравнявам...
BlackEyedPeas какви са ти оценките по математика до сега? ии бъди спокойна както виждам тук никой не разбира много много математиката...![]()
![]()
1.как учите по математика? ами чета си важните каарета в учебника и преглеждам плана и задачите...решавам си домашното и накрая си уча теоремите
2.в час толкова ли слушате О_О часта в която пишем точките ,теоремите и други глупости успявам да се съсредоточа ама часта в която се решават задачи на дъската ми е трудно...
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н ами проверявам си ги след като съм си ги решила ако с ами грешни почвам наново..
4.разсейвате ли се в час? да..опитвам се да се съсредоточа ама..
5.какви са ви оценките? 3,3,4,4
6.как да управя три 4-ки?(поне за срока да хвана 5-ца)
много участие в час.ако госпожата ви проверява домашни пиши си ги усърдно вкъщи.учи много за тестове.ако знаеш как се решава ддена задача и госпожата пита кой иска да излезе дигаш ръка но ако не знаеш как по добре недей да и правиш лошо впечатление
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте? зависи..не пестя време ... наистина се опитвам да ги решавам и отделям колкото е нушно попринцип ако са 5-10 задачи около половин час..ако са повече..към час и половина
8.ходите ли на уроци? да всяка събота за 1 астрономически час при частен учител![]()
btw как духа вятъра навън само...казаха по времето,че утре може да има снежна покривка...вие искате ли да вали сняг или не? Мен ме кефи като вали ама не няква виелица ми да си вали слабичкои да не е 5 метра сняг...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аз пък искам много снягда ни пуснат в една дървена
ама малко вероятно точно в Стара Загора
.. днеска си беше топличко
![]()
Защо пак аз![]()
още една 4-ка по Математика
Честито
.. Имам 4,4,5,4
Дано да вържа 5 за срока
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...