- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ох, ей сега с майка отиваме на гробищата![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
BlackEyedPeas, моите съболезнования...Съгласна съм с останалите и мисля, че трябва да продължиш напред...
![]()
Иначе хора, при вас колко сняг има-при нас е покрило едва земятаИскам сняягг
Да ви помоля..откъде мога да намеря прерзказ на "Опълченците на Шипка" ? Спешно ее
![]()
![]()
![]()
Реших си всички задачи за СМГ-то (а те бяха 86
) и сега имам да го пиша тоя преразказ, но изобщо не знам как да го направя...в смисъл пак ли трябва да има рима, как да заместя тези силни епитети, дето Вазов ги е използвал...Все едно имам да търся игла в купа сеноо...адски трудно ще е да го направя, затова помощщ !
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
BlackEyedPeas - Моите съболезнования..Наистина
много съжалявам за случилото се..Но дори и да не заслужава
любовта ти,направи го - все пак той е човека,който ти е дал
живот - макар,да не се е грижил за теб..
- И продължи смело напред..
Мина се вече. В начало се държах, не плаках, въпреки, че гледах как баба ми и дядо ми бяха буквално съкрушени. Постоянно повтаряха "Най-жестокото нещо на този свят е да надживееш децата си..", всички плакаха, но аз се държах. Но после като отидохме за церемонията в залата и там беше дошла и сестра ми (Не съм я виждала от 3-4 години) и само като ме видя и веднага ме прегърна, но толкова плачеше, че тогава просто не можах да се сдържа. После ние 2-те трябваше да сме най-отпред, докато четяха речта. Тогава такова реване беше, скъсахме се. Най-гадното е, че сестра ми сега се обвинява. В по-горния пост ви разказах какъв беше баща ми. Е точно за това тя се обвиняваше. Постоянно повтаряше, че той си е мислил, че тя го мрази. Че лято тя щеше да дойде, за да му каже, че го обича, но така и не можа да му го кажа и сега това и е в такава тежест. Но най-мъчителното беше, като гледах как го погребват, просто толкова ужасно беше, че не искам да си го представям. Така и не мога да го повярвам, имам чувството, че това всичко е просто един сън и ще се събудя от него. Обаче горкия, доста жестоко е починал. Намерили са го на леглото припаднал. Оказа се, че е починал или от инсулт или от инфаркт или е припаднал, утре ще излезнат резултатите от аутопсията. Едва на 42 беше, горкия. Два дена е стоял така, без никой да знае, после чичо ми и баба ми са го открили така. Единия ден звъняли, никой не отворил и оставили бележка, на втория ден дошли, но видяли, че бележката никой не я е барал и на другия ден вече чичо ми влезнал през терасата и го видял на леглото, а кракта му били леко извън леглото. Бил с обувките и якето обърнат по корем. Съжалявам, че ви разказвам това всичкото, но просто трябваше някакси да излея мъката си.![]()
![]()
Ох, мъка, мъка. Точно сега не го очаквах, тъкмо когато си мислех, че всичко е хубаво и изведнъж това се случи.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
За жалост ще трябва да го превъзмогнеш ;х
Иначе аз утре имам пробен по бг и лит. в курса ми и ме е страх ужасно много!Ай...някой който вече е правил да сподели как е било, кво точно правихте, притеснени ли бяхте? ;д И също така имам 5 по химия като мислех, че ще имам 6
![]()
аз правих пробен по български миналата събота
имам 5-ца на теста,и 5.50 на преразказа *адски се кефя*
теста имаше 50 въпроса
не бяха трудни
не знам даже къде съм объркала .
имаше за пункуация,за грешки в думите..текст..
иначе,имам 6 по литература на немили-недраги теста.
50 задачи?Първоначално написано от awesomesheepy
МЪРТВА СЪМ!
Ами освен грешки ( там правописни, ала-бала.....) какво още....моля ти се обясни ми малко по-точно, че умирам от ужас!
И какъв беше преразказа!? ;д
искам да ви попитам уикенда кога учите- събота или неделя
и как учите
и колко време ви трябва общо да си научите през уикенда-тей де за понеделник
аз уча съботата..за понеделник винаги имам по биология и физика,и си помагам за другите дни от седмицата,а неделята-уча и пиша за уроците по математика и литература..да де,всичко това става до преди обяд,и следобяд съм вънка .Първоначално написано от biolojkata95
MegiBoOm споко бе,и аз мега се панирах,и адски притеснена отидох..преразказа беше миналогодишния дето се беше паднал .
апф..50 задачи,имаше 2-3 с отворен и другото тест ..
споко бе,лесни ще са .
аз за преразказа най-се притеснявах..напрао..
po kakvo imate da u4ite za ponedelnik
Тя нашата по математика има навика из невиделица да дава по 5-10 минутвн тест. За всяка една вярна задача - една оценка![]()
♥ 2PAC ♥
За понеделник имам да уча урок по физика, математика и биология, да решавам задачи по физика и математика, няколко упражнения по БЕЛ + тва дето сме го писали в час, презентация по география и задачите от СИП-а ... може и да си напиша по литература, история и АЕ за вторник ... а от сборниците, които имам както всяка събота и неделя - 2 теста с по 50 въпроса и над 20 задачи по математика ( до сега съм решавала най-много 45)
а и в сряда имам класно по БЕЛ за тва 1-2 трансформиращи преразказа![]()
Аз за понеделник имам по физика и биология(ще ме изпитва) и трябва да уча..апък физика ;Х леле..
ще си помогна по география,ще си напиша по литература,ще почна да уча темите за класното,че ни е петък..ъх..как искам да минат всички контролни,изпитването по биология,да идем на коледно и да се свършва..У..
иначе,днес си дадох адски мързелив ден и ми е кеф .
гледах филмче,спах,мотах се из нас,компче,ядене,танцувах си . МАНИЯ
Имам 6 на теста по география без нито една грешка.Неска решихме да си подаряваме подаръци и теглихме листчета с номера.Ще празнуваме в стаята като купим торта и нещо за пиене..Не е кой знае какво,ама бива.
Събота и неделя трябва да напиша по математика,да уча по биология за контролната в сряда,също и по физика да кажа да ме изпита..ако не се разубедя.Мисля другия петък да направя тест пожелание по география за природните зони.Абе нищо не съм решила още със сигурност.
Утре съм на състезание по математика от 8,30.![]()
^^ как я изкара бе мацка?
на мен пък да ми е толкова противна тая география ;//
контролното по история мина п.е.р.ф.е.к.т.н.о.
и имам 6 по музика на пеене hxahxahxa
утре съм в русе.
Апък в неделя имам да уча за ТЪПА контролна по химияи урок по биология и физика.
може да си помогна по география да си науча ама сигурно няма да имам време.
бррр.. малко остана![]()
Охда се оплача и аз
![]()
Много съм наплашена. Страхувам се да не остана в същото си училище и да не вляза там,където искам. Че и кошмари сънувам![]()
Иначе с успеха съм добре..зесага.
RY късмет утре на съзезанието.
аз днес дигах ръка по химия ама тая не ме изпита ...
а тая по география как ме нерви само...постоянно крещи за нещо мъмри си и после за домашно имаме ние да си правим планове на дадения урок..и се развика на едно момиче,че е лигла защото като я попита нящо и тя каза ами тва не сме го взимали...и днес ни обясняваше как си зане задълженията и не иска да и опонираме...ние мислихме да ходим при психоложката,да се оплачем ама днес не беше на работа тая...
за понеделник имам да уча 60-70 думи по англиски...20-25 по руски...по математика имам някви задачи в учебника...тоя по музика ще изпитва да му се не знае...аз не съм отваряла учебика от 15 септември...и по история имам един урокутре съм на уроци от 3 до към 4 по математка ..сутринта рано съм се разбрала с приятели да излезем някъде
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аа и сега мама като се прибере от работа ще си правим елхатааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз исках още началото на декември ама майка ми искаше заедно да я правим и тя все нощни смени караше и нямаше как
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
wasch0 охх и аз съм същата... направо ...особенно с успеха ми по химия и математика никъде няма да ме приемат...а само как искам да вляза в испанската <333333
btwww някой може ли да ми даде мнение как да си оправя оценките по химия?имам 4,3,2.. и няма начин да завърш с 5...колко шестици ми трябват ма*ка му....
Просто теста беше лесен.Иначе географията не е толкова зле бе..А пък защо всички не харесвате химиятаааааааааа? Толкова интересна наука ..ее според мен де.
![]()
Мерси на всички..Успех на контролни,класни,пробни,съ тезания и тн.![]()
ПС:Абе много е яко да решаваш на дъската задачи по математика и да са ти верни.Неска правихме упражнение и госпожата казваше произволни номера да решават на дъската.При вас вдига ли ви или говорите от място?
М изкарва ни на дъската. Която дата е този номер излиза![]()
Иначе математиката в 7ми клас не е елементарна. Аз съм си с 5тица и вече се примирих. Просто имам четири петици и една шестица. Нямам шанс.
Иначе аз харесвам химията и мисля,че се спарвям.
Физиката ми е малко проблемна,защото е само теория.
Географията е окей.
Колебая се м\у езикова и математическа![]()
искам да стана докторка - химия,биология,български и английски (математическа)
но винаги съм мечтала за езикова, а и там е момчето,което харесвам и просто не знаам![]()
абе знам че сте си писали оценкитеама я пак ги напишете ако можете
Моите са :
БЕЛ - 5,6,6,6,5
БЕЛ-ЗИП - 5,5
АЕ - 5,6,5 и във вторник ще ни връщат тестовете![]()
Математика - 6,5
Математика-ЗИП - 5
Инф. технологии - 6
История - 5,4,5,6
География - 4,5,6
Биология - 6,6
Физика - 6,6
Химия - 6
Музика - 5,5![]()
Из.Изк. - 5,6,6,6
Технологии - 6,6
ФВС - 5,6,5,6
васе, ела при нас с ферито в химията и биологиятаПървоначално написано от wasch0
![]()
математиката винаги ми е била слаб предмет
оценките ми са: 6 6 5 5 5
Литература-6,6,6,6,6
Български.ез - 5,5,6
Математика-4,4,4
Физика-4
Биология-5,6 и понеделник ще ме изпитва
Химия-4,6
Английски - 5,4,6,4
География-4,6,6
Информационни-5,5![]()