- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
^Aмии мисля,че траа да се напънеш малко по предметите на които имаш 4 и да ги поправишИначе си добре
![]()
Амии зависи от г-жата . Нашта,например,държи всичко в УТ да е попълнено и ако участваме в час пише 6 . Ако вашта е такава , се опитай да си попълваш всичко в УТ и да участваш в час. Ако искаш помощ по химия ме питай , мога да ти отговоряПървоначално написано от LaChupacabra
. Ако пък учителката ви е друг тип и не държи на участието ... тогава си учи добре уроците и гледай на тестовете да изкараш 6 .
![]()
Иначее моите оценки са :
БЕЛ-5,5
МАТ - 4,5
История - 4 (от входното) ии имам няква оценка на изпитване,но не знам каква е
География - 6,3 (ухх,траа да се напъна,че искам в Търговско-банковата да влеза а за там ми траа срочната по географ.)
Биология-6,6
Физика- 4 (от входното) и траа да ми върнат някъв тест![]()
Химия-5,5,6
ФВС-6,6
АЕ-6,6,6
Музика - 6
Изобразително- 6,6,6
Добре ли съм,че аз нещо не мога да преценя ??
Охх,утре имам пробен по БЕЛ .. стискайте палци![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Еми вие пак сте 1000000000000000000000000000000000000000000(Без край) по-добре от мен. Хора, как го правите? Ученето въобще не ми е от "силната" част. Въобще не съм като другите. Искам да уча, но пък и не искам.. Защо, за бога, съм такава? Искам да съм като вас, да изкарвам като вас оценки, а не само да нареждам 4-ки, а по математика 2-ки..Първоначално написано от awesomesheepy
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Успех на всички на предстоящите пробни .
BlackEyedPeas не се отчайвай . И след случилото се,можеш да си простиш да не учиш здраво,просто ума ти няма да е върху даскалото..определено .
та,почти в края на срока сме,по математика гледай на класното да изкараш над 4,5 .
аз не уча много,даже супер малко..:Х като цяло де .
4-ките ги управи на 5ци,на изпитване или на тест най-лесно или от домашна.
theonlyone123 много са ти добре оценките .
za problemi po himiq pitaite me tuk
ili na skaip - dadka_95
6te vi pomogna
theonlyone123 мерси за съвета![]()
както съм казвала и в по предни постове успех на всички на всички пробни,класни,тестове или каквито и да е изпитвания.![]()
БЕЛ-4,4,4,6,6 и в вторник правим тест на немили недраги и се надявам да ми пише оценка на домашната и да станат четири шестици
![]()
Математика [![]()
![]()
] 3,3,4,4
АЕ-6,5
РЕ-4,6
История- 4,6,6,6,6 [тук съм горда със себе си]
Биология-5,5,6
Химия-4,3,2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
География-5 на входното
Физика- не помня...мисля,1е 3 или 4 на входното![]()
Информатика-5 на входното
ИИ-6
ФВС- 2 на скок от място![]()
Музика-6
ДТИ-6,6
даааааа знам...никъде няма да ме приемат с успеха който ми се заформя за сега....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
какви са тея пробни?
вие от рано се приготвяте, тестове и преразкази правите, а аз даже сборници не съм си купила още![]()
я обяснете по-добре?
някои ако има нужда по химия или биология
да пише =е помогна
Там ли ще сте о.ОПървоначално написано от meriLinka
лелее, тая тема за пет - шест дена какъв напредъъкправихме класното по математика, сигурно ще имам три - четири. по физика правихме, надявам се да съм написала нещо
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
о,я разкажи какви задачи имаше?Първоначално написано от fuckme
и по физика?
че и ние скоро трябва да правим ..![]()
а тези предмети изобщо не са ми успешни
ами,от уроците/курсовете на които ходим .Първоначално написано от meriLinka
моя беше миналата неделя по български
по математика няма да е скоро предполагам
та,еми на наученото до сега .
примерно -ние сме взели 2 творби на уроците(както и в даскало) На прощаване и Немили-недраги . Имаше въпроси в/у тях.Както и от българския..(нещата които сме взели на урока) и преразказ на непознат текст .
стискаите палци отивам от 12 на пробен по мат
УЖАС! След малко отивам на пробен по БЕЛ.....и тръпки ме побиват! Не мога ад си намеря място начи.....Малеее стискайте палци, да е лесно (: Най-ме е страх от преразказа ( че нали яде хора
)
Офф дано да успея, дано да успея.... ;д
БТВ: за понеделник имам урок по химия и по история и..... трябва да науча една част от стихотворението "Опълченците на Шипка"!
Айде ставам, за да се оправям и молете се да успея!![]()
uspeh
Охх , мина ми пробния по БЕЛ .. Беше нормално труден ... Надявам се да имам 5-6.. Ааа утре пробен по математика --- ужассс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някакви уроци/курсове във Варна ??
видя ли че не е трудноПървоначално написано от theonlyone123
нямаше смисъл да се притеснявате толкова
и при мен беше така миналата седмица,обаче резултатите са успешни.
какъв ви беше преразказа?
^ Амии преразказа беше " Малкият беломорец " на Ангел Каралийчев
Мина се хораааа......Мина сеееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беше лесно...направих преразказа за точното време с всички нужни подробности и теста също - надявам се да имам 5 или 6 :P
Текста, който трябваше да преразказваме беше на Ангел Каралийчев - "Най-милото му"
Супер тъжния разказ, но това беше добре, защото ме увлече с интересните случки (: Успях...ОООО ДА!![]()
Ходих на състезание..Изобщо не съм доволна.Казаха,че ще е във формат на изпита,а то какво..Имаше 40 задачи,половина някакви дето и за Харвард няма да ти дадат.Изобщо нямаше втори модул..почти нищо общо с изпита след седми клас.Еее направих там каквото направих,но важното е,че не уточняват нещата.
и от нашия клас ходиха на състезанието,аз що разбрах че щели да бъдат 10 задачи? О_О карай де.дано си се справила..
MegiBoOm,радвам сеИ аз бях мега притеснената,а на преразказа(за него най се тревожих) имам 5.50 .
Иначе да ви питам,какво искате за КОЛЕДА?
Значиии.......Аз искам у едни приятели слушалки за телефон, вкъщи едни дънки и две блузи, а у едната ми баба жилетка! При другата, която живее на село близо до леля и чичо, които идват на празниците да ги сурвакам получавам парички
![]()
Емии аз не съм мислила за Коледа какво искам ... много обичам бижута,така че най-вероятно това ще поръчам на наште![]()
![]()
na koe mqsto si na kolednoto
az na 11
^ама ние неска го прайхме бе,какво място,какво чудо..не може толкова бързо да ги проверят![]()
Иначе на мен модулните уравнения са ми много трудни,но поне утре съм на урок и ще ги разбера там.Другите са ми лесни.Тая седмица почваме параметрични и задачи за работа (на изпита много ги дават)..Та така.
Неска като ходих на мола си харесах една горница,та това ще ми е един от подаръците сигурно.Също си поръчах 4-5 неща от Ейвън..пък и ще си подаряваме с класа,и от там се слага един подарък
Евентуално някаква сребърна висулка или обици.
Преди исках повече неща,ама сега сичко си имам.![]()