- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Лелеее а знаете ли,че аз май утре ще имам контролна по математика, защото госпожата ни беше болна и го отложи и ако ни го даде tomorrow АЗ СЪМ МЪРТВА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Кофти . Дано не ви го даде утре , но все пак ако ви даде - успех![]()
![]()
.
.. Охх , днеска имах пробен по математика . Беше ужасно. Надявам се да съм направила нещо ..
![]()
Утре сутринта ще уча по биология и трябва да преговарям за темите ми по литература за класното,което ще е във вторник. Натоваренооо
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
kik7 - Явно госпожата иска да види вие какво
мислите за смъртта на Македонски..Т.е. според вас той
как е умрял ? Най-накрая се казваше,че е бил с една
ръка (или нещо подобно) и,че метел някакъв магазин ли,
не помня точно..Или пък дали е бил в изгнание при
смъртта си ,или не..Ей,така - разсъждавай,сподели собственото
си мнение...
- Някой се страхуваше от пробните..Спокойно,няма защо да
се притеснявате..Това са само пробни изпити,а не тези,които
ви очакват в края на годината..Този тест ще ви запознае
за това,какво трябва да правите,какви въпроси да очаквате
и тем подобни..
А и аз на първия си пробен изпит по математика имах 3,а на
последния 5..Спокойно..
Русенци няма ли бе ?
Просто намираш общо кратното .. което е 6 .. на Р отдолу слагаш 3, а на О отдолу слагаш 2 ..Първоначално написано от meriLinka
Аз на пробен никога не съм имала над 3,80 по математика .. вече на реалния изпит изкарах 4,156 и си осигурих място в може би най-елитната гимназия във Варна .. Пета.. въобще не слушайте какво ви се говори за 1-ва Езикова и не го пишете като първо желание, подтиквани от родители или просто заради бивша слава. В момента Пета Езикова води абсолютно всички класации наедно с МГ ..
Иначе какво да ви кажа.. никаква паника, хора .. няма значение дали става въпрос за контролно, тест, класно или изпит, от който зависи всичко .. бъдете на първо място оптимисти и уравновесени хора .. после си ги имайте знанията и ги показвайте.
MegiBoOm - това случайно да си ти ? – http://www.facebook.com/profile.php?id=100001639547851#!
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аа познаваш ли една Деси .. видях,че имате общи снимки,щото аз също я познавам..от София ли си ?
дам от София съм.....
преди тя учеше в моето даскало и няколко момичета си бяхме мн добри приятелки, ама сега отиде в 18 ии.....![]()
Аха ок .. приеми ме в фейсбук и пиши :P[/img]
ъъъ как се казваш, че няколко човека ми задодаха френд рекуест ии...Първоначално написано от theonlyone123
![]()
Ох и става ли някой друг път, че много ми се спи и мисля да лягам (:
амии Monii Rizowa .. ок![]()
хора,адски съм притеснена
стискайте палци,утре ще ме изпитват по биология
стискам![]()
офф и мен сигурно ще ме изпитат по биология (само аз и още 2 момичета сме с по 2 оценки) и по физика
![]()
не съм изпитвана ( и още 2-3 човека
) и по география 100 % защото имам презентация и ще ми зададе 4-5 въпроса
btw вие кой номер сте .. аз съм 13 и ми носи много късмет
![]()
като се замисля и мене може да ме изпитат по биология.. иначе съм 15 номер
![]()
![]()
.. мн е готин и ми носи късмет
:P
тя нашата госпожа ся е на вълна писмено изпитванеи така всеки час си избира 4-5 човека дава им по 3 въпроса и ги оставя да пишат 15 минути, а другата част от класа решава тестове от един сборник или задачи от учебната тетрадка
а по физика много трудно се изкарва добра оценка при нашата госпожа
по география ще остана без коментар :lol:
Мога да ви кажа, щом заговорихме за номера,че 4-ти е НЕДОСЕГАЕМ.
Аз страшно много се кефех, и сега се кефя,че съм си 4-ката.
и аз съм такаПървоначално написано от kik7
по физика не съм
а по биология с още едно момиче(винаги става така,и миналата година,щот сме последни номера и..)
И аз не съм изпитана по Физика![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
офф днес 1-ви час физика2- география и 5-ти биология
.. веднъж да се свърши че ми писна ....
Аз имам първи час География![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
на мен пък 1-ви час ми е химия ... охх , трааше да праиме някъв проект май , ама нищо не помня кво траа да праа![]()
![]()
.. както и да е ..
До са учих по биология ,че може да ме изпитат . Стискайте палци.
стискамеbtw в Стара Загора вали сняг
![]()
![]()
![]()
Мерси .. Мм и в София вали сняг![]()
![]()
![]()
![]()