- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Защо свърши така Стъклен дом![]()
.. мн ми е интересно кво ли ще стане .. кога ли ще дават новия сезон
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Утре(Тоест днеска) вече най-сетне ще ходя на даскало. Имам чувството, че е минала цяла вечност![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
днес ще ни връщат тестовете по АЕ и може би листчето по биологиянаписах си по математика
остана само да си прочета урока по история
![]()
Миналия път по Биология господина каза : Извадете по един лист и си приберете учебниците .. и аз изглеждах така![]()
![]()
.. И ни раздели на 2 групи на едната им даде за пишат по 2 въпроса, а на нас по 3 , защото били по-лесни
![]()
.. Този е най-големия злобар в цялата история
Само една точка на тест да имаш по-малко ти пише 5
, а аз на предното имах 15,6 от 16,5 точки
и той веднага ми писа петицата
![]()
..
Just Siseyy Hater's ...
^ Oo да . И при мен е ставало така , обаче с химията . Имахме тест и имах само едно грешно и веднага 5![]()
![]()
... никак не е честно ..
Охх,а днеска имам класно по БЕЛ ии до са учих темите наизуст![]()
... Стискайте палциии
![]()
![]()
.
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Айде успех на всички.Неска ще ни връщат кратката контролна по физика...хем искам по-бързо да идва,хем не.
![]()
ИМАМ 6 ПО БИОЛОГИЯ!ИЗПИТА МЕ НАЙ-ПОСЛЕ..
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ Я ТАЗИ ГОСПОЖА!ОБИЧААААМ!![]()
иначе,по литература,на изненадващата контролна на лист,за съдържанието на Една Българка имам+че..тоест,5.50-6.![]()
За утре имам да уча по Литература,Математика и Химия..
И ще си зубря темите за класното,което ни е в петък.
Вие как си учите темите за класното?Дайте лесен метод![]()
И..другия вторник ще си разменяме подаръци,а сряда - сме на диско.
ИМАМ 6 ПО БИОЛОГИЯ!ИЗПИТА МЕ НАЙ-ПОСЛЕ..
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ Я ТАЗИ ГОСПОЖА!ОБИЧААААМ!![]()
иначе,по литература,на изненадващата контролна на лист,за съдържанието на Една Българка имам+че..тоест,5.50-6.![]()
За утре имам да уча по Литература,Математика и Химия..
И ще си зубря темите за класното,което ни е в петък.
Вие как си учите темите за класното?Дайте лесен метод![]()
И..другия вторник ще си разменяме подаръци,а сряда - сме на диско.
На нас не ни казват темите на класното![]()
Just Siseyy Hater's ...
кофти даскалка имате беПървоначално написано от SiSi7yYy
би трябвало да ви даде,понеже за 1ви път правим подобно нещо за класна..
и на нас..Първоначално написано от SiSi7yYy
![]()
имам 6 на изпитване по география![]()
![]()
пак ми е някакво тъпо![]()
за утре имам да уча по биология,география,математ ика,български, литература и за английския домашното.![]()
доста работа имам. ;//
нашите класни са първата и втората седмица след ваканцията.
Ей дееба и госпожата...гр...кйсдкйдйфф![]()
Тая по география защото ми били криви числата на няква диаграма ми писа 5![]()
![]()
...
Мн заухава ;д
Иначее днеска правихме тест по математика и седнах така че да съм от групата на зубарите и ще има 6666666666666666666![]()
![]()
![]()
Най- после от 5 века насам.....Иначе имам и по лит една 6 (:
За утре имам да уча по химия и история и вечерта съм на Айкидо!![]()
Мале, ужас, другия понеделник ще правим класна по математика, а аз отсъствах и сега половината неща не са ми ясни (По-скоро само уравненията)
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ако искаш питай нещо ще се опитаме да помогнемПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
ал..пък на мен адски умната от класа е отзад,точно мойта групаПървоначално написано от MegiBoOm
преместиха я миналата седмица,и се кефя
по математика съм зле,имам 4-ки
как да гледам от нея?и..как да си помагам де :d
да се обръщам?
ал..пък на мен адски умната от класа е отзад,точно мойта група
преместиха я миналата седмица,и се кефя
по математика съм зле,имам 4-ки
как да гледам от нея?и..как да си помагам де :d
да се обръщам?
Според мен по-добре да я попиташ. Мразя да ми надничат в листа![]()
Съвсем плавно се обръщаш (все едно се обялгаш) и промърморваш числото, а когато си отзаде лекичко риташ стола[/quote]
Уравненията са адски елементарни и въобще недейте да преписвате .. няма смисъл. Мен много ме нервеха такива хора, които постоянно преписваха, ама на изпита си пролича кой, колко може. С уравнения ще се занимавате до края на обучението си.
Тези, които се затрудняват с тях .. тука напишете едно .. ще ви го обясня.
Апфф .. най-накрая мина класното по БЕЛ .. направих си го , всичко беше ок![]()
![]()
Утре ще правим тест по български на изреченията![]()
![]()
А сега ще сядам да уча по математика , за да може утре да си науча по български добре и по биология едната точка![]()
![]()
Аа да .. и който има затруднения с уравненията - да пита![]()
.. мога да ви отговоря,щото на мене са ми мн лесни
![]()
имам 5 на теста по АЕ( 77/100 )
утре имам класно по БЕЛ
текстът ще бъде исторически на Иван Вазов ( ако някой се сеща да ми прати плс ) .. имам да уча по математика и утре имам 2 часа история
![]()
даде ни 4 гадни въпроса дето нищо не ми идва на ум да напиша
моля ви ако можете помогнете
![]()
1. Обяснете ролята на поливното земеделие за формирането на първите държави-монархии е градове-държави![]()
2. Формиране на държавност в Египет и Долна Месопотамия
3. Него съм го направила![]()
![]()
4. и този съм направила![]()
мерси![]()
По история не мога да ви помогна .. добра съм само в българската. Като става въпрос за Месопотамии, Песопотамии, Асирии, Персии и такива .. съм кръгла нула. Завърших със 6, но просто защото това, което учех ми оставаше за максимум седмица, а с класната ни имахме по 3 часа седмично ..
леле как ми се ходи на кънки само..![]()
![]()
ох колко домашни имах днес...
по химия урока за хим.съединения на алкалната група..мисля,че го разбрах![]()
по история за СПАРТАААААА![]()
доста ми е интересно :P
по литература утре правим тест на немили недраги стискайте палци![]()
учих доста... а и доста усърдно си направих домашната...ще помоля и на нея да ме изпита![]()
по тъпата математика имах 30 задачи за домашно....видях в по горните постове,че сте писали,че ги разбирате уравненията...някой може ли да ми обясни следното:
x на 2ра +x-6=0
x на 2ра + 2х +1 =0
мерси предварително![]()
ако някой иска каквато и да е помощ по литература,история или биология да казва :P
kik7 1. Обяснете ролята на поливното земеделие за формирането на първите държави-монархии е градове-държави Shocked
1. ако си на учебника на азбуки просвета стр.30 си има всичко:
Държавата в Египет възникнала от необходимост за сътрудничество и организация по изграждането и подържането на напоителни съоражения и разпределението на водата. [река нил]
ако си на тоя учебник просто трябва как да кажа..да си преобразуваш изречението![]()
стр.42 е за Месопотамия- Първите цивилизации в тези земи възникнали и се развили в тясна връзка с изграждането и подържането на система от канали за редовно напояване и предпазване от наводнение от реките тигър и ефрат.
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз за какво съм от другия класПървоначално написано от kik7
![]()
идваш ,взимаш ми тетрадката ,преписваш и готово
![]()
![]()
и без това съм сигурна, че е вярно
![]()
Just Siseyy Hater's ...