- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
и наща е няква много странна![]()
изпитва супер кофти,за това никой не я харесва и никой не уважава предмета
![]()
пише ниски оценки,и рядко се хващат 6-ци..много рядко.
но пък е пич .
И пише разни оценки на контурни карти,атласчета,схеми разни,климатограми,презент ации и подобия..
даже,другата седмица мисля да си извоювам една 6-чка още,със стълбчеста диаграма![]()
Иначе,направих си проекта(презентацията) по история,и утре трябва да пише оценки . Поне лесна оценка.
п.п - иначе,уроците ми по математика за тази година свършиха(да де,за този месец) и от януари почвам пак . Сега петък съм на урок по български,и май май ще е последния и там . (: Разкажете за вас де,само ние пишем .
А пък нашата тъпачка по география за най-малкото нещо ( на диаграмите) пише 5 и незнам дали досега го каза, но пак ще повторя: Защото са ти криви числата ще ти пиша 5!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пише 5 защото са ти криви числатаПървоначално написано от MegiBoOm
боже тая е по зле и от нашата
...
класната ни беше част от под игото ( мисля, че беше за няква зелена кисия) от името на Викентий .. да се надявам, че ще имам поне 5
![]()
ох лелеее нашата по география е толкова проста....от началото на годината сме взели 3 урока?!?!? попита едно момиче нешо което не бяхме учили и момичето каза 'кога сме го взимали т'ва?' и тя и се развика лиглаа,няма да ми отговаряш бе и разни такива...и изпива само момичетата?!?! някой като каже нешо от рода на 'ох тва е сложно' 'бихте ли повторили' и подобни и ни вика НЕ МИ ОПОНИРАЙТЕЕ ...много е досанда...днес класа ходихме при психоложката да се оплачем и тя каза че ще се опита да направи нещо...а да забравих нещо...води малкия си син в часовете...разбирам може да няма възможност при кой да го остави ама...и съвсем 1 час като се запознавахме и тя го беше довела и той явно беше болен...и тя ни обясняваше кога ни е входното и т.н. и извади еда кърпичка и почна да му духа носа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'входнот ви е във... духай по силно де...петък 20 въпроса са...айде де няма да те чакам духай по силно'
голяма откачалка е...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Е еее ненененене......Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^![]()
![]()
![]()
![]()
Охх,утре имам тест по математика на геометрията .. Адски много ми е притеснено ... Не знам как , но трябва да изкарам 6 или 5![]()
... Стискайте палци , много ви моля
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Стискаме палци,дано успееш.
Искам да ви питам,какво ще си пожелаете за Коледа?
Аз искам..най-вече - живи здрави всички,щастие,късметлийска и успешна година,да влезна в гимназията,в която желая,да си подобря успеха по математика в идващата година,също искам и прекрасни емоции и моменти,незабравими мигове,безкрайно много усмивки и слънчеви човечета до мене,и..да завърша ОТЛИЧНО!![]()
![]()
![]()
![]()
1) Мерси .![]()
2) Охх , ами и аз най-вече това,което ти ще се пожелаеш .. точно от това се нуждаем сега , най-вече здравето,усмивките,късмета ии да завършим отлично и да влезем,там където искаме![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Хора,може ли помощ за тея задачи..Елементарни са,но решението на уравнението не ми се получава.
-За обзавеждане на класна стая закупили маси по 82лв и столове по 47 лв. на обща стойност 2816лв.Намерете броя на масите и броя на столовете,ако броят на закупените столове е 2 пъти по-голям от броя на масите.
маси-х столове-у х-2у (май от тук ми идва цялата грешка но не знам)
2у.82+у.47=2816
и нататък се получават някакви дробни числа![]()
-Фирма закупила от банка долари по 1,34лв. и 5 пъти повече евро по 1,98лв. общо за 5620лв.Намерете колко долара и колко евро е закупила фирмата.
от същия тип е и пак уравнението не се получава
Мерси предварително.
Иначе при нас вали доста силен сняг.![]()
Уфф..неска класно по математика петия час...стискайте палци, молясамо да мине т'ва класно и няма да има повече конролни и такива глупости... При нас вали много снежец и ми е мега мега веселкоо...довечера ще ходим да си избирам ски
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и такамм...само класното да мине...плийс пожелайте ми успех
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
реших задачите,няма нужда да ми помагате![]()
polssa,успех, ще се справиш!![]()
![]()
Нащо класно е в понеделник и малко ме е страх..Иначе неска имах предчас по български,ама в тоя сняг не отидох.И сега трябва да се замъкна до училище едва-едва.
и при мен има много сняг![]()
днес ще ни връщат диктовките по химия
на 1-та бях без грешка ( само за буквите на елементите ) на 2-та с 4
![]()
и на 3-та днес ще се разбере .. ще ни пише оценки от нея и да имаш една грешка - 5
![]()
![]()
![]()
При нас също е снежно. За два часа натрупа доста. Направих класното и май съм без грешка.![]()
ненненененененен бясна съм просто....имам 2 по физика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отговорих и на всички въпроси мамка му и после даже и казах закона и формулата за него на ом и като ме попита какво е U зацепих ии...
![]()
![]()
по матемаика тръгнаха да ме изпитат ама не остана време и госпожата каза че другия час ще ме изпита за 5охх сега сядам да уча по химия за контролното утре..от 4 съм на консултация и като се върна почвам да пиша съчиненията разсъждения по БЕЛ...wish me luck утре по химия
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Егати и госпожата имаме. Имаме математика, в междучасие сме и аз реших да отида при нея и да я помоля да ми обясни как се решават Ууравненията и й викам следното "Госпожо, може ли да ми обясните уравненията, защото мен ме нямаше, в къщи гледах уроците, но не можах да ги разбера. Вчера не можах да дойда при Вас на консултация, защото трябваше да отида на консултация по Химия, защото днеска ще имаме тест." Тя онази много не ме отрази май, само отвори шкафа, бръкна в него, извади ми мой стар тест, който не можах да го взема, защото ме нямаше, и ми го хвърли пред лицетоАз идвам и като човек я моля да ми помогне, а тя ми хвърля теста пред очите, без дори да ме отрази какво съм я попитала. А после даскалите ходят да се ядосват защо не сме идвали при тях да ги молим за помощ, а само сме бягали по коридорите. Нямам просто думи.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
о да и тук е натрупало доста![]()
ама е страшен студ...
![]()
О,супеееееееер якото ми е ^^
Вали супер якия снежец,натрупа..
цял ден валя,и продължава
Нека така да е цялата седмицаааааааааа![]()
![]()
![]()
Целихме се,бяхме с яки настроение,целите мокри..ебаси кефа беше..
Сега съм си тук на топличко в нас,тъкмо се прибирам от даскало.
Имам 6 по Английски![]()
И..имам да зубря теми за класното,ебаси шита,утре ни е класното.
По химия - урок,по Английски,и за урока ми по литаратура-утре..
![]()
Бива ли..как ми се излиза..не е истина просто..
Хора,става въпрос за класно по литература.
Утре ни е.
Та,аз ще науча 2 теми..
Позволено ни е да ползваме книжка,смисъл - текста на самото произведение(5-та глава от немили-недраги) БЕЗ ПИСАНО В/У НЕГО.
Обаче,не знам как да запомня повече от всяко?
Дайте няква техника,която при вас стана..
да запаметя повече неща,че..от притеснение всичко забравям винаги.
Искаше ми се да си напиша някъде ключови думи с които да си помагам,обаче..ако види?!
напиши ги на задната корица на книжката
5 1/2 по математика върху уравненията!Утре стискайте палци класна по БЕЛ!
![]()
браво pionka97
![]()
охх някой може ли да ми помогне за увод на съчинение разсъждение на тема"образът на странджата" ? напълно зацепих...
имам 6 по химия на диктовкатабез грешка
![]()
днес беше много яко ... през голямото се целихме, събаряхме се
и след даскало пак .. цялата бях мокра
разбрах, че е открита пързалка
![]()
![]()
но не знам кога ще ходим
в събота преди обяд сме за подаръци, а после половината са на урок по математика, а в неделя ще решавам задачи, защото в понеделник имам класна
btw awesomesheepy късмет на класното
...