.
Отговор в тема
Страница 63 от 293 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113163 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 7312
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Някой може ли да ми намери от интернет преразказ на "Една българка" от името на бунтовника? Трябват ми 2 - 3 опорни изречения с това, че той е гладен и жаден два дни, идва към Балкана, за да търси дружината и да се опази ..
    Love is everything!

На урока решихме задачите от движение.Утре трябва само да ги препиша,да прочета урока по биология и евентуално да поуча малко по история. По химия се очертава скоро контролна..Трябва да ни върнат класните по бел..

Град
    София
    Охх , от утре пак се почва мъчението
    Малее имаме химия - научих си ... математика - не съм пипнала,щот нямахме домашно .. биология - учих нещо ... и другите часове са ае,изобразително , бла бла .. ...
    Ухх , а май се разболяваммм
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    При мен е добре-братовчеда ми от Америка си дойде заедно с още бтаовчеди са тука и днес щяхме да ходиме на ски, ама те се успаха и сега ги чакам...ще видиме дали ще ходим. защото времето е малко лошо.. Ако не утре .Мама каза, че ще ми напише бележка за един ден и готово...дано да е днесс !!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 5+ на класното по БЕЛ по география направих 3 въпроса и останалите ги играх на тото ( бяха 18 въпроса )... отложиха ни теста върху немили-недраги за четвъртък ... за утре имам да правя поправка на класното и няколко задачи по математика .. ако в училищата е под 18 градуса - дървена а може и в грипна да ни пуснат доколкото разбрах

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    аз научих,само вечерта ще си допиша съчинението

и отивам на урок след 1 час :с ух..
    стискайте палци да мине по-бързо..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Имам 5,25 на класното по Български само като го чух и паднах от стола .. Имам най-високата оценка в класа .. Имам да уча по Математика и по Биология (Това с Биологията няма много да го бъде като знам кооолко съм добра и колко мразя смотания господин дет ходи с тоя чорап на ръката си ) ..
    Just Siseyy Hater's ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хорицааа
    Аз утре обаче имам контролно по математика на уравненията и адски мн ме е страх, така че стискайте палци да направя нещо!

Честито за оценките! Аз имам 6 на класното по бел,не мога да повярвам. В класа има 6 шестици,а от трите седми класа-7 шестици общо.
    За утре имам едно съчинение по английски,което много ме мързи да го направя и една задача по физика..Някой знае ли колко е дневната тарифа за киловатчас,че намирам различни стойности навсякъде,или да пускам тема?
    Успех на контролните.

Град
    София
    Hi , хора
    Днеска беше адскии забавенн деннннн
    Имам 5 по химия на изпитване
    По биология имаме заместничка .... искам си нашта г-жа ... а тя ни е и класна ....... ама е в болница /// и тая заместничка е ебати звярааа ... не е честно ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днес мина добре.. утре имам тест по биология..само ще си препрочета няколко урока и тва е..напсиах си по РЕ,мат. и литература..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Днес мина добре.
    Имах да уча за утре по:
    + География
    + Литература(съчинение-разсъждение,но го бях написала през ваканцията,и днес само го довърших..последните изречения)
    + Биология(урок..)

Днес ходих на урок по Математика..утре съм по Български..

Днес в даскало беше студ :х ауууу..
    А и бягащите - бяха само 1 клас ии 5-6 човека от съседния,от нашия ходиха на кафе през първите 2 часа..и се върнаха

Супер фен
    Е, не мога да ги разбера тия задачи за работа и капитал, бе
    Опитвам,опитвам,опитвам не става
    И това гадно стихотворение.. пф...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ахххх...! Тези задачи от движение, нищо не разбирам утре съм на урок по математика, дано да ги схвана..
    БТВ: днес получих 2-ка по математика на класното щото подсказах на едно момиче ;x беше мн гадно

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Хай и от мен.. амии какво да кажа?? В петък ще ни връщат класните по БЕЛ, а утре ще правим контролно по химия. По математика нищо не разбирам от текстовите задачи, а и тоя тъп господин какъвто е заядлив.. направо ми идва да го удоша, адски много ме нерви.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Задачите за капитал са много зле обяснени във ВСИЧКИ учебници. Добре,че имахме невероятна даскалка, която раздроби цялата тая глупост и ни обясни всяко едно нещо. Задачите за движение също.
    Дайте някоя, ако се затруднявате .. тъкмо нямам какво да правя следващите 2 дена .. /завиждайтеее, нанананан/ ..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Амм вчера бях на ски, а днес пак съм на даскалоооо Имам да направя една презентация на руски език за някаква българска природна забележителност...мисля да пиша за Белоградчишките скали... айде почвам да я правя
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

давайте задачи
    аз имам инфо

Днес ни върнаха класнитееее по Бг.. Имам 5 + Супер се радвам.

Имам да уча за утре по Литература(една теза да напиша),по Химия(преговор) иии това - след това съм на урок по Български..

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    zlatit0o ъх гадно
    днес решавахме заачи по математика за движение по река [ и аз реших една която госпожата каза,че е за 6 и я занесох да я види и тая ми вика,че съм преписвала отнякъде и нищо не ми писа..
    а пък теста по биология ми бил за четвъртък а не за утре ии аз учих вчера 2 часа напразно.. за утре имам 2 задачи по математика..урока за пелопонеската война по история [АДСКИ ИНТЕРЕСНО <3] по хими япоследния път преди ваканцията правихме тест..и утре ще ни го връща..стискайте палци а и съм сигурна,че нищо не съм направила и имам ниска оценка за това ще правя проект за Алкалните елементи..охх много се ядосвам за нещо...по ДТИ сме момичета/момчета и преди ваканция имаха момчетата..и тоя понеделник трябваше пак да имат те ама те твърдяха,че сме ние..и никой не отиде нито момичета нито момчета..и сега момичетата имаме всяка по 2 не извинени..даже на някой им стават над 5 и им спират детските и ще ги предлагат на педагогогическия за наказание... преди време момчетата бяха избягали също обаче най -странното е,че класната им извини отсъствията?!?!?! леле колко ме дразни.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Може ли да ми кажете ориентировачно .. докъде сте по история? До кой урок?
    Love is everything!

Като бивш седмокласник, нека ви кажа как минаха нещата при мен: по време на цялата година се спуквах от притеснения, че даже и преди това, от към края на 6 клас. Та значи притеснявах се, госпожите ме притесняваха още повече, че докато дойде време за изпита, вече бях изчерпал толкова много притеснения, че не ми пукаше, викам си "ако е писано, ще стане, ако не - не!", и на първия ни изпит, който беше по БГ, 1вия му модул направих за ~30min. и не си го проверих, защото реших, че най-много мога да поправя нещо вярно, и оставих това, което съм сметнал за вярно на prima vista. После дойде преразказа, и него го направих бързо, и него не го проверих, и излезнах половин час преди даденото време.

После, на 2рия изпит, по математика, пак свърших ужасно бързо с 1вия модул, направих го за по-малко от 40мин., а втория ме затрудни, но реших всичко (както по-късно разбрах, 3 от 5 ми задачи са били грешни де, но е важно и какво си написал на последните две, а аз там имах верни неща).

И като излязоха резултатите, бях в един мой приятел, и майка ми ми звъни и ми казва "Имаш БАЛ 33,75!" И аз ей така заставам:
    Все пак очаквах нещо в диапазона 30-32. Първоначално си мислех, че това няма да ми стигне да влезна на 1во класиране в Испанската, но го направих, и то с най-високия БАЛ в паралелката ми (ИСП + ФР.). Тогава реакцията ми беше такава:

Но може би е повлиял и фактът, че миналата година сложиха нов формат, заради което изпитът беше по-лесен. Но, дори и за вас да е по-труден, той ще е еднакъв за всички, помнете това

А и още един съвет - на изпита НЕ СЕ ШОКИРАЙТЕ! Ако почнете с трудните задачи, защото искате да имате повече време после за лесните, се смятайте за ЗаГуБеНи! Почнете с лесните, натрупайте самочувствие, и ако не можете да решите една, скачате на следващата, после, като решите всичко, се връщате на нея, ако не знаете, играйте по принципа на изключване, все пак имате по-голям шанс да познаете отговора от две възможности (50/50) отколкото при четири (25/75).

У С П Е Х !

Може догодина да имам някой съученик от вас в испанската, макар че един съвет за кандидатстващите - тука "ше ви е**т майката"

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Може ли да ми кажете ориентировачно .. докъде сте по история? До кой урок?

До Гръко-персийската война. Пелопоненската война (ако сте със същия учебинк, намира се на 94 стр.)
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора хипер радостната съм.... [sun]]
    Имам:
    6 на класното по БЕЛ
    6 на контролно по Математика

аууу.....супер

браво меги
    и аз бях така anonymusguy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми