- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Някой може ли да ми намери от интернет преразказ на "Една българка" от името на бунтовника?Трябват ми 2 - 3 опорни изречения с това, че той е гладен и жаден два дни, идва към Балкана, за да търси дружината и да се опази ..
Love is everything!
На урока решихме задачите от движение.Утре трябва само да ги препиша,да прочета урока по биология и евентуално да поуча малко по история.По химия се очертава скоро контролна..Трябва да ни върнат класните по бел..
Охх , от утре пак се почва мъчението![]()
![]()
![]()
Малее имаме химия - научих си ... математика - не съм пипнала,щот нямахме домашно.. биология - учих нещо ... и другите часове са ае,изобразително , бла бла ..
![]()
...
Ухх , а май се разболяваммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
При мен е добре-братовчеда ми от Америка си дойде заедно с още бтаовчеди са тука и днес щяхме да ходиме на ски, ама те се успаха и сега ги чакам...ще видиме дали ще ходим. защото времето е малко лошо.. Ако не утре.Мама каза, че ще ми напише бележка за един ден и готово...дано да е днесс !!
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
имам 5+ на класното по БЕЛпо география направих 3 въпроса и останалите ги играх на тото
( бяха 18 въпроса )... отложиха ни теста върху немили-недраги за четвъртък
... за утре имам да правя поправка на класното и няколко задачи по математика .. ако в училищата е под 18 градуса - дървена
![]()
![]()
а може и в грипна да ни пуснат доколкото разбрах
![]()
аз научих,само вечерта ще си допиша съчинението
и отивам на урок след 1 час :с ух..
стискайте палци да мине по-бързо..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Имам 5,25 на класното по Български![]()
![]()
само като го чух и паднах от стола
.. Имам най-високата оценка в класа
![]()
![]()
.. Имам да уча по Математика и по Биология (Това с Биологията няма много да го бъде като знам кооолко съм добра и колко мразя смотания господин дет ходи с тоя чорап на ръката си )
![]()
![]()
..
Just Siseyy Hater's ...
Здравейте хорицааа![]()
Аз утре обаче имам контролно по математика на уравненията и адски мн ме е страх, така че стискайте палци да направя нещо!![]()
![]()
Честито за оценките!Аз имам 6 на класното по бел,не мога да повярвам.
В класа има 6 шестици,а от трите седми класа-7 шестици общо.
![]()
За утре имам едно съчинение по английски,което много ме мързи да го направя и една задача по физика..Някой знае ли колко е дневната тарифа за киловатчас,че намирам различни стойности навсякъде,или да пускам тема?![]()
Успех на контролните.
Hi , хора![]()
![]()
Днеска беше адскии забавенн деннннн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам 5 по химия на изпитване![]()
![]()
![]()
![]()
По биология имаме заместничка![]()
![]()
![]()
.... искам си нашта г-жа ... а тя ни е и класна ....... ама е в болница
![]()
![]()
![]()
![]()
/// и тая заместничка е ебати звярааа
![]()
![]()
... не е честно ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
днес мина добре..утре имам тест по биология..само ще си препрочета няколко урока и тва е..напсиах си по РЕ,мат. и литература..
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Днес мина добре.
Имах да уча за утре по:
+ География
+ Литература(съчинение-разсъждение,но го бях написала през ваканцията,и днес само го довърших..последните изречения)
+ Биология(урок..)
Днес ходих на урок по Математика..утре съм по Български..
Днес в даскало беше студ :х ауууу..
А и бягащите - бяха само 1 клас ии 5-6 човека от съседния,от нашия ходиха на кафе през първите 2 часа..и се върнаха![]()
Е, не мога да ги разбера тия задачи за работа и капитал, бе![]()
Опитвам,опитвам,опитвам не става![]()
И това гадно стихотворение..пф...
Ахххх...! Тези задачи от движение, нищо не разбирамутре съм на урок по математика, дано да ги схвана..
БТВ: днес получих 2-ка по математика на класното щото подсказах на едно момиче ;x беше мн гадно
Хай и от мен.. амии какво да кажа?? В петък ще ни връщат класните по БЕЛ, а утре ще правим контролно по химия. По математика нищо не разбирам от текстовите задачи, а и тоя тъп господин какъвто е заядлив.. направо ми идва да го удоша, адски много ме нерви.![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Задачите за капитал са много зле обяснени във ВСИЧКИ учебници. Добре,че имахме невероятна даскалка, която раздроби цялата тая глупост и ни обясни всяко едно нещо. Задачите за движение също.
Дайте някоя, ако се затруднявате .. тъкмо нямам какво да правя следващите 2 дена .. /завиждайтеее, нанананан/ ..![]()
Амм вчера бях на ски, а днес пак съм на даскалооооИмам да направя една презентация на руски език за някаква българска природна забележителност...мисля да пиша за Белоградчишките скали... айде почвам да я правя
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
давайте задачи
аз имам инфо
Днес ни върнаха класнитееее по Бг.. Имам 5 +Супер се радвам.
Имам да уча за утре по Литература(една теза да напиша),по Химия(преговор) иии това - след това съм на урок по Български..
zlatit0o ъх гадно![]()
![]()
днес решавахме заачи по математика за движение по река [![]()
![]()
![]()
и аз реших една която госпожата каза,че е за 6 и я занесох да я види и тая ми вика,че съм преписвала отнякъде и нищо не ми писа..
![]()
а пък теста по биология ми бил за четвъртък а не за утре ии аз учих вчера 2 часа напразно.. за утре имам 2 задачи по математика..урока за пелопонеската война по история [АДСКИ ИНТЕРЕСНО <3] по хими япоследния път преди ваканцията правихме тест..и утре ще ни го връща..стискайте палци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а и съм сигурна,че нищо не съм направила и имам ниска оценка за това ще правя проект за Алкалните елементи..охх много се ядосвам за нещо...по ДТИ сме момичета/момчета и преди ваканция имаха момчетата..и тоя понеделник трябваше пак да имат те ама те твърдяха,че сме ние..и никой не отиде нито момичета нито момчета..и сега момичетата имаме всяка по 2 не извинени..даже на някой им стават над 5 и им спират детските и ще ги предлагат на педагогогическия за наказание...
![]()
![]()
преди време момчетата бяха избягали също обаче най -странното е,че класната им извини отсъствията?!?!?! леле колко ме дразни.
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Може ли да ми кажете ориентировачно .. докъде сте по история? До кой урок?
Love is everything!
Като бивш седмокласник, нека ви кажа как минаха нещата при мен: по време на цялата година се спуквах от притеснения, че даже и преди това, от към края на 6 клас. Та значи притеснявах се, госпожите ме притесняваха още повече, че докато дойде време за изпита, вече бях изчерпал толкова много притеснения, че не ми пукаше, викам си "ако е писано, ще стане, ако не - не!", и на първия ни изпит, който беше по БГ, 1вия му модул направих за ~30min. и не си го проверих, защото реших, че най-много мога да поправя нещо вярно, и оставих това, което съм сметнал за вярно на prima vista. После дойде преразказа, и него го направих бързо, и него не го проверих, и излезнах половин час преди даденото време.
После, на 2рия изпит, по математика, пак свърших ужасно бързо с 1вия модул, направих го за по-малко от 40мин., а втория ме затрудни, но реших всичко (както по-късно разбрах, 3 от 5 ми задачи са били грешни де, но е важно и какво си написал на последните две, а аз там имах верни неща).
И като излязоха резултатите, бях в един мой приятел, и майка ми ми звъни и ми казва "Имаш БАЛ 33,75!" И аз ей така заставам:![]()
Все пак очаквах нещо в диапазона 30-32. Първоначално си мислех, че това няма да ми стигне да влезна на 1во класиране в Испанската, но го направих, и то с най-високия БАЛ в паралелката ми (ИСП + ФР.). Тогава реакцията ми беше такава:![]()
Но може би е повлиял и фактът, че миналата година сложиха нов формат, заради което изпитът беше по-лесен. Но, дори и за вас да е по-труден, той ще е еднакъв за всички, помнете това
А и още един съвет - на изпита НЕ СЕ ШОКИРАЙТЕ! Ако почнете с трудните задачи, защото искате да имате повече време после за лесните, се смятайте за ЗаГуБеНи! Почнете с лесните, натрупайте самочувствие, и ако не можете да решите една, скачате на следващата, после, като решите всичко, се връщате на нея, ако не знаете, играйте по принципа на изключване, все пак имате по-голям шанс да познаете отговора от две възможности (50/50) отколкото при четири (25/75).
У С П Е Х !
Може догодина да имам някой съученик от вас в испанската, макар че един съвет за кандидатстващите - тука "ше ви е**т майката"![]()
Първоначално написано от SladkaZagadka
До Гръко-персийската война. Пелопоненската война (ако сте със същия учебинк, намира се на 94 стр.)
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хора хипер радостната съм.... [sun]]
Имам:
6 на класното по БЕЛ
6 на контролно по Математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()