- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
и ние до тамПървоначално написано от BlackEyedPeas
само,че предварително взехме урока за образованието в древна Елада
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ох и стихотворението мина и задачите разбрахПървоначално написано от wasch0
![]()
Иначе ние имаме история един път в седмицата и сме още на Месопотамия![]()
можете ли да ми кажете няква интересна тема по история за презентация .. мерси![]()
И ние дотам .. по учебника на ПросветаПървоначално написано от wasch0
Love is everything!
Нашия учебник е със златната маска на Тутанкамон(Ама какво описание просто).
Вие по математика на кой урок сте? Ние вече започваме 4-ти раздел - Еднакви триъгълници, но тях ще ги взимаме в понеделник. Сега сме до "Задачи от смес и плав"...
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
днес взехме задачи от двжение-продължение-тея от движение по рекаПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Даскалицата каза, че тея със смеси били най-гадни.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Имам 6 по английски на думите.По история сме до образуванието на Елада.По математика утре трябва да почнем задачите от работа..От движение са ужасни.Връщаха и класните по бел,почти нямам грешки.В петък ще правим хем тест на немили-недраги,хем тест по география.
![]()
Утре имам тест по Английски![]()
![]()
![]()
. Добре, че поне той ми върви тази година
![]()
![]()
. В петък имам тест в/у Немили-недраги
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Днеска ни върнаха тестовете по БЕЛ. Имам 4, за което се радвам.Все пак не съм толкова умна колкото вас. Може би очаквах поне 5, но пак се радвам и на 4, отколкото да е 3 или 2. Ние само няколко човека правихме и почти никой не можа да си поправи оценката (Аз теста го правих за 1-ви път, тей като ме нямаше, а останалите го правеха за 2, за да си поправят 2-ките и 3-ките, но нищо не направиха, пак си имат 2-ки и 3-ки)
♥ 2PAC ♥
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Лелее много сте напред... Ние още сме на първите уроци за уравненияя![]()
... Иначе в уроците ги минах еднаквите триъгълници- ПЪЛЕН КОШМАР!!! Докато ги схванаа...
![]()
![]()
Иначе някой да препоръча школи, където правят пробни изпити??
от къде си smile
Мразя тъпата смотана Математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Всички я разбират само аз не
![]()
![]()
![]()
. Тези тъпи смотани Параметрични Уравнения ще ми докарат удар
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
А питаш ли ме менее с тая глупава геометрия... (съжалявам математици и тези, които си я обичат) МРАЗЯ МАТЕМАТИКА, УЖАСНА ЕЕЕ!! Създадена да убива...Първоначално написано от SiSi7yYy
![]()
![]()
![]()
хеей, откога не съм влизала в тийнпроблем.. нашето малко момиче порастна (за темата става въпрос..) гледам, че сте доста активни, аз от 50 стр. някъде вече бях напуснала
нооо СЕ ВЪРНАХ, след като току - що разбрах задачата по химия и се надявам утре да изкарам 6, за да си оправя двойката и да завърша поне с пет.... вие как сте по химия и докъде ? иначе аз от математиката отдавна съм се предала
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ми по химия сме до група на алкалните елементи (или нещо таковаПървоначално написано от fuckme
). Тя наща госпожа е някфа откачалка
... Иначе за разбиране- мии може да се каже, че все нещо схващам.
![]()
ТочноПървоначално написано от SmileToTheWorld
![]()
![]()
онея идиоти нямали работа и решили да измислят некфи триъгълници и прави и уравнения
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Или- теореми и глупости... и за какво ми е това?! Да не би да ходя да ти търся еднакви триъгълници.... Божеее..Първоначално написано от SiSi7yYy
![]()
![]()
![]()
![]()
и при мен е така изобщо не ми върви по математикааааааааааааНЕ МОГА
бих дала всичко,за да имам 5-ци и 6-ци там.. но уви.не се получава.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
абе попринцип математиката не че ще ви трябва в живота, но се учи, за да повишават учениците интелектуалноо си ниво и да развиват логиката. става въпрос, че ако забиете до таблицата за умножение във втори клас и след тва не учите мат. ще станете супер тъпи и неориентирани. за това е математиката, а вече архитекти, инжинери, математици и т.н. си я ползват и учат по - сериозно.иначе аз също съм зле, но точно заради по - горе изброените причини, се опитвам да навксвам, за да МИСЛЯ.
![]()
дай някоя задача да помогнем
споки и аз я мразя макар че съм 9-ти клас
все пак съм биолог
Е да, права си, ама стигнала съм до извода, че не ти ли се отдава, не ти ли е присърце- оправия няма!!Първоначално написано от fuckme
![]()
![]()
me2, споко![]()