.
Отговор в тема
Страница 64 от 293 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114164 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 7312
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Може ли да ми кажете ориентировачно .. докъде сте по история? До кой урок?

До Гръко-персийската война. Пелопоненската война (ако сте със същия учебинк, намира се на 94 стр.)
    и ние до там само,че предварително взехме урока за образованието в древна Елада
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Е, не мога да ги разбера тия задачи за работа и капитал, бе
    Опитвам,опитвам,опитвам не става
    И това гадно стихотворение.. пф...
    Ох и стихотворението мина и задачите разбрах
    Иначе ние имаме история един път в седмицата и сме още на Месопотамия

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    можете ли да ми кажете няква интересна тема по история за презентация .. мерси

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Е, не мога да ги разбера тия задачи за работа и капитал, бе
    Опитвам,опитвам,опитвам не става
    И това гадно стихотворение.. пф...
    Ох и стихотворението мина и задачите разбрах
    Иначе ние имаме история един път в седмицата и сме още на Месопотамия
    И ние дотам .. по учебника на Просвета
    Love is everything!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Нашия учебник е със златната маска на Тутанкамон (Ама какво описание просто).
    Вие по математика на кой урок сте? Ние вече започваме 4-ти раздел - Еднакви триъгълници, но тях ще ги взимаме в понеделник. Сега сме до "Задачи от смес и плав"...
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Вие по математика на кой урок сте? Ние вече започваме 4-ти раздел - Еднакви триъгълници, но тях ще ги взимаме в понеделник. Сега сме до "Задачи от смес и плав"...
    днес взехме задачи от двжение-продължение-тея от движение по река
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Somewhere On East =]]
    Даскалицата каза, че тея със смеси били най-гадни.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Имам 6 по английски на думите.По история сме до образуванието на Елада.По математика утре трябва да почнем задачите от работа..От движение са ужасни.Връщаха и класните по бел,почти нямам грешки. В петък ще правим хем тест на немили-недраги,хем тест по география.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Утре имам тест по Английски . Добре, че поне той ми върви тази година . В петък имам тест в/у Немили-недраги
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска ни върнаха тестовете по БЕЛ. Имам 4, за което се радвам. Все пак не съм толкова умна колкото вас. Може би очаквах поне 5, но пак се радвам и на 4, отколкото да е 3 или 2. Ние само няколко човека правихме и почти никой не можа да си поправи оценката (Аз теста го правих за 1-ви път, тей като ме нямаше, а останалите го правеха за 2, за да си поправят 2-ките и 3-ките, но нищо не направиха, пак си имат 2-ки и 3-ки)
    ♥ 2PAC ♥

Лелее много сте напред... Ние още сме на първите уроци за уравненияя ... Иначе в уроците ги минах еднаквите триъгълници- ПЪЛЕН КОШМАР!!! Докато ги схванаа...

Иначе някой да препоръча школи, където правят пробни изпити??

от къде си smile

Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    от къде си smile
    софия

Град
    Стара Загора ;]]
    Мразя тъпата смотана Математика . Всички я разбират само аз не . Тези тъпи смотани Параметрични Уравнения ще ми докарат удар
    Just Siseyy Hater's ...

Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Мразя тъпата смотана Математика . Всички я разбират само аз не . Тези тъпи смотани Параметрични Уравнения ще ми докарат удар
    А питаш ли ме менее с тая глупава геометрия... (съжалявам математици и тези, които си я обичат) МРАЗЯ МАТЕМАТИКА, УЖАСНА ЕЕЕ!! Създадена да убива...

Супер фен Аватара на fuckme
    хеей, откога не съм влизала в тийнпроблем.. нашето малко момиче порастна (за темата става въпрос.. ) гледам, че сте доста активни, аз от 50 стр. някъде вече бях напуснала нооо СЕ ВЪРНАХ, след като току - що разбрах задачата по химия и се надявам утре да изкарам 6, за да си оправя двойката и да завърша поне с пет.... вие как сте по химия и докъде ? иначе аз от математиката отдавна съм се предала
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    хеей, откога не съм влизала в тийнпроблем.. нашето малко момиче порастна (за темата става въпрос.. ) гледам, че сте доста активни, аз от 50 стр. някъде вече бях напуснала нооо СЕ ВЪРНАХ, след като току - що разбрах задачата по химия и се надявам утре да изкарам 6, за да си оправя двойката и да завърша поне с пет.... вие как сте по химия и докъде ? иначе аз от математиката отдавна съм се предала
    Ми по химия сме до група на алкалните елементи (или нещо такова ). Тя наща госпожа е някфа откачалка ... Иначе за разбиране- мии може да се каже, че все нещо схващам.

Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от SmileToTheWorld
    А питаш ли ме менее с тая глупава геометрия... (съжалявам математици и тези, които си я обичат) МРАЗЯ МАТЕМАТИКА, УЖАСНА ЕЕЕ!! Създадена да убива...
    Точно онея идиоти нямали работа и решили да измислят некфи триъгълници и прави и уравнения
    Just Siseyy Hater's ...

Цитирай Първоначално написано от SmileToTheWorld
    Точно онея идиоти нямали работа и решили да измислят некфи триъгълници и прави и уравнения
    Или- теореми и глупости... и за какво ми е това?! Да не би да ходя да ти търся еднакви триъгълници.... Божеее..

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    и при мен е така изобщо не ми върви по математикаааааааааааа НЕ МОГА

бих дала всичко,за да имам 5-ци и 6-ци там.. но уви.не се получава.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

абе попринцип математиката не че ще ви трябва в живота, но се учи, за да повишават учениците интелектуалноо си ниво и да развиват логиката. става въпрос, че ако забиете до таблицата за умножение във втори клас и след тва не учите мат. ще станете супер тъпи и неориентирани. за това е математиката, а вече архитекти, инжинери, математици и т.н. си я ползват и учат по - сериозно. иначе аз също съм зле, но точно заради по - горе изброените причини, се опитвам да навксвам, за да МИСЛЯ.

дай някоя задача да помогнем

споки и аз я мразя макар че съм 9-ти клас
    все пак съм биолог

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    абе попринцип математиката не че ще ви трябва в живота, но се учи, за да повишават учениците интелектуалноо си ниво и да развиват логиката. става въпрос, че ако забиете до таблицата за умножение във втори клас и след тва не учите мат. ще станете супер тъпи и неориентирани. за това е математиката, а вече архитекти, инжинери, математици и т.н. си я ползват и учат по - сериозно. иначе аз също съм зле, но точно заради по - горе изброените причини, се опитвам да навксвам, за да МИСЛЯ.
    Е да, права си, ама стигнала съм до извода, че не ти ли се отдава, не ти ли е присърце- оправия няма!!

me2, споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си