- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Да, наистина и тук (Димитровград) времето е супер!
от кой град си![]()
По моренцето съм.Бургаско. =)Първоначално написано от zlatit0o
Абе,другите..къде стеее (?!)Само ние пишем.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
тук съм
тъкмо преглеждам едни уроци по химия и по биология че тази седмица ще правим контролно
а и по БЕЛ ще имаме класно
супер натоварена седмица се очертава
Стига бе.. наще класни ги правихме още преди ваканцията :X![]()
ние по мат го правихме преди ваканцията имам 5
ама аз съм 9-ти клас
biolojkata95 ами темата е за седмокласници![]()
![]()
Цоп.
Амии по биология ще правим тест на всичките растения![]()
![]()
, а така не я разбирам ..
По математика .. ох.. такова ми е болнаво, че направо нямам думи . Втори модул, нищо .. Някой от вас ходи ли на предварителни изпити?
Love is everything!
Аз не.. а какво е това всъщност?Първоначално написано от SladkaZagadka
Преместиха класното по Математика![]()
![]()
на 17
![]()
.. Поне мога да разбера нещо
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
На 6 февруари ще е националното състезание по бел,с около 40 въпроса,без преразказ.Ще отида и сигурно повечето от класа.Иначе за понеделник имам няколко задачи от работа.А за урока утре трябва да направя един преразказ..Ох как не ми се става в 8..![]()
Ние по биология сме до голосеменни.
Ами това са пробни изпити, всяка школа организира по 1 на месец г/д и с доста трудни задачи, като на изпита .Първоначално написано от zlatit0o
Love is everything!
странно.. при нас няма таковаПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Или просто не съм добре информирана
бях написала по напред че съм 9-ти клас
но обичам да ви помагам и чета
такаче акоп има нещо неясно питайте
И при нас няма, но какво да ти кажа ... школите организират редовно и един приятел все ме плаши, че най-умните момичета от класа му не се явявали и изкарали много нисък бал от притеснение, а като се явяваш претръпваш ..Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Love is everything!
Не се стягайте. Аз като бях седми клас, първият ми пробен изпит беше някъде февруари. Успях да реша около 44-45, като имах 26 верни. Нашите - супер стресирани, аз - мега спокойнаНа втория пробен, април, вече бях свикнала с времето - реших всички, 6 грешни. На изпита - 4 грешни задачи
като първите 30 ги опуках точно за 45 минути.
![]()
по колко време учеше? =)Първоначално написано от PinkPan7her
имаше ли свободно време?
притеснено ли ти беше на изпита?
какви ти бяха оценките по математика? и как се справяше там..?
леле,аз математиката изобщо не я разбирам,мамка му ;/
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Българският не ми беше проблем, попринцип съм страшно силна в езиковата част. Ходих на страхотни курсове с невероятна литераторка (егати думата), слушах я внимателно и правих тестове.
По математика - всеки ден, ааадски много задачи. Накрая правих по 4 теста на ден. Слава Богу, и в училище ни даваха доста зор
Нямах много свободно време. По час на ден може би. Стоях на компютъра три пъти седмично по един час (по искане на нашите).
На изпита по български ми беше супер притеснено, въпреки че (както казах) съм по-силна. Допуснах 2 адски тъпи грешки - едната: хората ме питат за наклонение, аз пиша залога :Д Имах 5.804.
Не съм талант по математика, изкарвах си оценките с адски много учене. За сметка на това, на изпита бях суууупер спокойна, въпреки че в таксито за натам установих, че не помня как се намира обем на куб...Целта ми беше 5.20, а имах 5.679, което беше повече от всеки в моя клас, включително от едно момиче, чиито майка и баба са учителки по математика, още едно момиче, което е супер талант и т.н...
Учителката ми по литература от курсовете (споменах я горе) каза, че според списъците съм първа в града. Влязох първа в английската и се гордея и до сега![]()
Интересна история за математиката в училище - първи срок - срочна оценка:6. Втори срок, първа оценка: 2. Забавно, нали? Взимахме модулни уравнения, аз грам не ги разбрах и си запазих час за урок (попринцип ходех на курсове, не мога да търпя уроци, но заради класните и в този случай взех точно 6 урока по час и половина при една учителка) за следващия ден (бяхме първа смяна)... Да, ама ме изпитаха на въпросния следващ ден и... якоо! Покрих си двойката с 13 шестици, 7 от които пълни
И ви уверявам, не съм излишно скромна, математиката наистина не ми е природна дарба.![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
Ми вика,че не съм учила достатъчно . Но я убедих да сядам за по 1 час на комп , обаче трябва да съм си научила
Днеска бях на уроци и взехме еднаквите триъгълници . Някой може ли да ми помогне за тези задачи :
1.Даден е триъгълник АBC . През средата М на страната АC е начертана права а , успоредна на BC , която пресича AB в точка Р , и права b,успоредна на AB , която пресича BC в точка N.
a) Докажете,че тр. AMP = тр. МCN
б) Намерете дължините на отсечките AP и MP , aко CN=2 см и MN=3см
2. Върху едното рамо на даден ъгъл с връх А са взети т.B и C , а върху другото рамо- точките D и E така,че AB=AD и AC=AE. Отсечките BE и CD се пресичат в точка О . Докажете,че :
а)тр. ACD = тр. AEB
б)тр.CBO = тр. EDO
в) лъчът AO е ъглополовяща на ъгъл BAD
Плсс , помогнете![]()
![]()
![]()
PinkPan7her Маллеее , възхищавам ти се . Уникална си просто . Как си успяла ... не те ли е прихващало мързел от време на време ? ... Малее браво на теб![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
PinkPan7her лелее браво бе 13 шестици ?!? стига бе аз не съм получавала 5 и 6 по математика от 5 клас...[първата ми 5 е от сряда ..направо не мога а повярвам..]
за утре нямам да уча по нищо..така се получава майсамо по история да си прочета елементарния урок за културата на елиние..[хииииипер интересно ми е честно <3]
сутринта ще излизам ...и като се върна ще решавам задачи...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
theonlyone123 съжалявам..ние още не сме стигнали до там :[
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
theonlyone123 сорка.. и ние не сме го учили още..
[color=darkblue][b]D'oh! Неделя е!![]()
![]()
![]()
Иначе ние започнахме новия раздел по математика за "Равни Триъгълници". Та, хора, моля Ви, ще може ли някой да ми обясни ей тука едни уравнения, защото аз така и не можах да ги разбера. От класното ми имах 2 точно на такива уравнения, на които аз отсъствах. Някой ще може ли да ми обясн къде са ми грешките и как се решават правилно. Просто за момент няма кой да ми ги обясни, а аз - абсурд да разбера нещо самичка. Та ето няколко примера от класното ми:
(х+2)
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Б) (3-х)(5х+3)=0
3-x=0 или 5x+3=0
-x=3 (-1) или 5x=3 |:5
x едно =3 и x две =три пети
В) x
[quote=BlackEyedPeas][color=darkblue][b]D'oh! Неделя е!![]()
![]()
![]()
Иначе ние започнахме новия раздел по математика за "Равни Триъгълници". Та, хора, моля Ви, ще може ли някой да ми обясни ей тука едни уравнения, защото аз така и не можах да ги разбера. От класното ми имах 2 точно на такива уравнения, на които аз отсъствах. Някой ще може ли да ми обясн къде са ми грешките и как се решават правилно. Просто за момент няма кой да ми ги обясни, а аз - абсурд да разбера нещо самичка. Та ето няколко примера от класното ми:
(х+2)