- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Моето е това. Вчера го изрових от шкафа - пазя си всичките щуротии от 7-ми клас.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
За последния въпрос съм 100% сигурна, че е Б, защото и аз съм писала В, но след проверка на отговорите съм го задраскала и съм сложила удивителен.
На 20 трябва да е б)седемнадесета глава ,защото там е битката при Гредетин.
Имам 5,75 на уравненията.![]()
А на теста за Немили-недраги -5
![]()
За утре имам 2 задачи по математика,много по история и един проект по дти,който ще го правим в група.
На теста по Литература имам 5,50![]()
.. Първата ми 6-ца по БЕЛ тази година
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
20-г, 17 - г, 5-б, 6-в![]()
.. Въпросите са от теста ми по Литература .. от там сверявам
![]()
Just Siseyy Hater's ...
да 9-ти клас съм
стискайте палци утре имам класно по бел
biolojkata95 ще стискаме.
аз тъкмо се връщам от уроците по математика и след малко ще ходя да вечерям и след вечерята ще си науча урока по биология![]()
Вие какво правите? Научихте ли си?
Ааа..... и знаете ли за някаква олимпиада по информационни ?![]()
АЗ си научих само една задача по Математика не можах да реша, ама утре ще питам госпожата .. Тя никога няма да ти откаже помощ.. Всеки ден с тетрадката при нея ..
.. Казвам и , че не става и тя ми проверява, казва къде е грешката и ми го решава
. Супер госпожа е и + това днес не даде скайпа си и каза, че ако нещо не разбираме и е на линия само да и пишем и тя помага
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Пфу , тая скапана математика ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... много ми е безинтересна .......
Иначе имам 5 по БЕЛ на едно есе![]()
... И са ще си науча по география едната точка и ще влезна да се изкъпя и за утре няма да имам домашни
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
А на вас кои са ви любимите предмети? Моята водеща тройка е:
1. Математика
2. Биология
3. Химия
Първоначално написано от sasec
![]()
![]()
![]()
На мен :
1. Английски
2.ФВС![]()
3. Биология
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
а пък на мен:
1. Английски език
2. Биология
3. Информационни технологии![]()
Литература
Биология
Физическо
![]()
Искам да питам нещо важно :
1.Ако този срок имам 4 по математика,а другия - 6,ще ми остави ли 6 за годишна?
2.Балообразуващата от дипломата(+оценките от изпита) от дипломата се взима само годишна по математика и български,нали?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
1.По принцип може да се качи само с една единица,но това не значи че не може да ти остави 6.Зависи от госпожата и това колко шестици имаш,и как се представяш.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
2.Да,срочни не влизат.
Любими предмети:
1. Химия
2. Биология
3. Английски език
4. Математика
5. Изобразително
6. Музика
Хора, олимпиадата по химия февруари месец ли е ??
Толкова ли ви е любима на всички биологията ? На мен ми е най-омразнаЕто при мен:
История
Математика
БЕЛ
Физика
География
Химия
Биология
Руски език
![]()
Да ви кажа сега за класното-мина г/д задоволително. Тоест сигурно ще имам 5... Имахме 8 въпроса тест и после да пишем нещо като есе на въпроса "Има ли сега истински българки?" с пример баба Илийца. Написах доста и това, което мисля, защото трябваше да изразим своето мнение.Да де, ама сбърках на най-лесното-на 8ми въпрос от теста трябваше да намерим и поправим грешки в текста (имаше всякакви) и аз половината от невнимание съм ги изпуснала !! Другото всичко ми е вярно.... Контролното по физика мина добре....очаквам 6А по БЕЛ добре, че имам 6 6-ци и те ще ме спасят да завърша с 6 срока
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мм за днеска нямам домашни и сега цяла сутрин ще експериментирам с гримовете![]()
![]()
![]()
Някой попита за олимпиадата по химия .. мисля,че е някъде началото на февруари , ама не съм много сигурна , ще питам . Аз мисля да отида , а вие ?
На нас нищо не ни казват за олимпиадите.Ще ходя само по БЕЛ.
Неска имам предчас от 12.15 и после свободен.![]()
след малко отивам до училище да взема едни тетрадки и почвам да преписвам плановететея текстови задачи изобщо не мога да ги решавам
![]()
![]()
има някви с крака и глави на зайци, кокошки и други животни .. само тях мога
и по физика нищо не разбирам
а в понеделник пак ще правим тест
![]()
Аа с един червен учебник по мат ли си?Първоначално написано от kik7
класното мина добре написах 2 листа
по химия олимпиадата е на 05.02
а по биология е на 05.03
PinkPan7her понеже беше показала,че имаш Литерайко(зеленото помагало) можеш ли да ми снимаш отговорите,че даскалката ни ги скъса,пък искам да си сверявам отговорите ;/.
петъккккк![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И на мен ми липсват, майка ми обожаваше да къса отговоритеПървоначално написано от awesomesheepy
Снимай въпросите и кажи от кой тест са и ще ти кажа отговорите
![]()
Ако става въпрос за математика.. този червен учебник трябва да е на архимедПървоначално написано от CookieMonster
ние сме с такъв![]()