- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
awesomesheepy а на мен 6-ца не желаеш ли?![]()
RY а ти как се оформяш за срока?
В понеделник имам класно по Математика![]()
.. Стискайте ми палци
.. Трябва ми 6 иначе средното аритметично ще стане 4,40 и ще съм МЕГА прецакана
![]()
.. Трябва да изреша половината учебник .. а трябва и да живея
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Йеййййй... !! Не мога да повярвам, че имам 6 на класното по БЕЛ...това е направо невъзможноооо
![]()
![]()
(не се оплавкам де...) ...Сега съм на София за уроците, а утре съм до мола на кино.....
Весело ми е , въпреки че утре ме чака зверското учене по БЕЛ и математика
..Вярно ли, че може да се ходи само на 3 олимпиади ? Защото при мен се очертава да ходя на тази по История,Химия, БЕЛ, Математикаа...ааа...физикаа.. ..
Малко множко са амаа.....
Що пък да не пробвам
се тая...
Смятам да гледам Шепот от Отвъдното(
) и след малко си идва братовческа и ми и такамм...
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
По история сега ще правим тест в петък и ако имам 6 ще имам 6 за срока.По физическо не знам,мисля че ще е 6 де..По всичко сигурни шестици.Първоначално написано от zlatit0o
Пооо физиката,която толкова мразя съм за 5,ама нямаме срочна.
Многогоооогого успех на класните,отивам да решавам задачи.![]()
БЕЛ - 5/6
АЕ - 5/6
Математика - 5
Биология - 6
Физика - 5/6
География - 5
ФВС - 6
Из. Изк. - 6![]()
ЖЕЛАЯ,естествено!Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Ще се трудим заедно следващия срок,ДАНО УСПЕЕЕЕЕМ!![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз се майтапя беПървоначално написано от awesomesheepy
иначе благодаря
![]()
![]()
Емиии не . Просто някои учители са съвестни и знаят, че едно дете се е трудило и е изкарало на тест 6, а друго , което не е изкарвало добри оценки просто не могат да го поставят на едно ниво с първото ..Първоначално написано от awesomesheepy
няма значение това, успех![]()
Love is everything!
БЕЛ - 5/6
АЕ - 6
Математика - 5/6
Биология - 6
Физика - 6
География - 6
ФВС - 6
Из. Изк. - 6
Музика - 6
История - 6
Химия - 6
БЕЛ - 5
АЕ - 6
Математика - 5
Биология - 6
Физика - нямаме срочна
География - 4/5![]()
![]()
ФВС - 6
Из. Изк. - 6
Музика - 6
История - нямаме срочна
Химия - 5
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
А и някой може ли да ми намери трансформиращ преразказ на една българка 5 част от името на бунтовника .. моля ви спешно е![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аз по всичко се оформям за 6. Само по история не е напълно сигурно. А иначе и аз мисля като SladkaZagadka.
ох аз желая на ВСИЧКИ ни 2рия срок наистина да си повишим успеха по всички предмети!да успеем да се стегнем,да разбираме материала и т.н.!както казах в по-горните постове уикенда ще е напрегна..в събота ,тоест утре- съм на урок,ще поуча по-история и ще решавам задачи като за световно.и за неделя ми остават само и единствено задачи отново...Божее...дано успея да го направя това класно...много ми е важно...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Защо, ти не можеш ли да го напишеш?Първоначално написано от theonlyone123
Вече го направихПървоначално написано от zlatit0o
.
А в вторник ни е класното по математика .. неделя само зад ще решавам![]()
![]()
![]()
Скоро има пробен по БЕЛ. Нас ни задължиха да ходим - целия клас, а вас?
Love is everything!
Нее. Станах преди един час![]()
Ето малко поздравче за разсънване:
http://www.youtube.com/watch?v=Jx2yQejrrUE&ob=av2em
пробните изпити не са ли февруари или мартиначе госпожата по математика е казала че иска всички да отидем .. а на 21 мисля че беше ще правим пробен от СИП-а .. след малко почвам да уча по математика (текстови задачи) и после ще се упражнявам за теста върху уравненията .. после може и да направя един тест по бел че не съм правила от 1 месец
![]()
На мен ми е интересно, седмокласниците тази година ще държите ли приемни изпити? И на какъв принцип ще са? Не знам защо, но имам чувството, че преди няколко години, когато аз кандидатствах, всички се бяха захванали по-сериозно с подготовката.
И една малка забележка, математиката е предмет, който се учи с постоянство и когато изпуснеш нещо, впоследствие ще се появяват проблеми заради това. Човек, който е изкарал 4 първия срок, ще трябва да положи 3 пъти повече усилия за 6 през втория, отколкото човек, който е учил добре цялата година... Та се захващате с нещо много сериозно и не може да оставите този срок, все едно го е нямало, защото и материалът от него е важен.![]()
Главата ми ще експлодира от Физика![]()
![]()
.. Половин учебник трябва да науча
![]()
.. които не ги учи когато трябва ..
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
здравейте станах преди 2-3 часа
сега ще уча по любимият ми предмет-химията
Здравейте.Ох,от кога не съм писала тук.Вие как сте, как върви училището![]()