- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
аз съботата и неделята само спя и излизам и разцъквам на компа... супер мързел съм ;д
И аз да се включа..![]()
Моите класна минаха.. по БЕЛ имам 6, а по математика 5... И аз като вас не я огрявам много...![]()
Иначе срочните са:
БЕЛ - 5/6
Математика - 5.4.. ако ме изпита и изкарам 6 - 5.50 ии дано да се смили над мен..![]()
История 100% 6
География - нямаме срочни
Физика - 6
Биология - 5,6 аа много е настоятелна тая мойта госпожа.. очаквала много от мене и щяла да ме мъчи до край.. направо нз какво ще правя..![]()
Химия - сигурно 6
ФВС - 6
Английски - 6
Технологии - 4,5,6.. каквото бог даде.. разчитам само на късмет..
Амии това е..
А иначе утре .. Ще решавам задачи за уроцире по математика
Ще си науча по Химия (теа уравнения и те нещо не ми пасват..), по БЕЛ и по История..
Ще чета малко от една книжка за първа помощ (ще се явяваме на състезание организирано от червения кръст)
Иии на компа малко и така..
Охх много се овлякох...
![]()
Айде, хора ще лягам утре ще си пишем отново![]()
ами моите планове за утре са: да си посля до към 11...да из1истя вкъщи..и да решавам задачи по математика....тя госпожат ани каза какви ще са : 1 тектова и 6 о т уравненията..и съм си поставила като задача поне 10 текстови да реша и от всеки вид уравнение по 10 задачи..а от тези които най ми куцат..по-повече![]()
айде лека мека хора :]]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ето че пак дойде края на уикенда![]()
Очаква ни нова седмица със мъки(поне за мен)
Има ли будни..![]()
Най-после ми мина урока.![]()
![]()
Сега мисля да поспя,после ще си препиша едни задачи и ще си правя бижута . <3
Почва нова седмица..![]()
Ех, твоя урок мина, а аз сега отивам.. ;д
после пусни снимки на бижутата, ако можеинтересно ми е, ако ми хареса може и аз да се заема някой ден :P
Здравейтеееее.....( за някои Добро утрооо!)
Как сте....Как прекарахте уикенда?
Аз досега писах по математика и учих по химия и после трябва да науча 7 урока по история!![]()
![]()
![]()
![]()
Я кажете вие как ги учите тея уроци, щото утре имам тест, а са ми толкова безинтересни и пак нищо няма да направя! Дайте някакви идейки![]()
Аз ги прочитам един път и си ги знам перфектно, колкото и нереално да звучи това за някои. А и да попитам защо имаш толкова много да учиш или просто не си седнала навреме ?
Ох , аз са решавам задачи по математика![]()
![]()
![]()
Моля ви , на тези на които им е минало класното по мат , да кажат г/д кви задачи имаше . Мерси предварително =]]
МegiBo0m // Ми лично аз си подчертавам най-важното,уча го и си го разказвам един два пъти . После прочитам веднъж урока и съм готова . =]]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Мойто мина преди месеци кажи кой клас си
Хах , еми логично да съм седми клас ...Първоначално написано от g0shoyy
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Имах 2 задачи за уравнения , другите 8 бяха геометрични![]()
Записвам се и аз, защото съм 7ми клас(има рима) Някакво притеснение ме хваща, когато си мисля за изпитите за кадидатстване след 7ми, но се надявам да влезна в училището, което искам. Сега отивам да уча по биология, че утре ще правим контролна върху раздела за растенията.
![]()
П.С.
Ще следя темата с интерес![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
аз по история уроците с един прочит ги запомням защото са ми страшно интересни...
по математика кланото ни е утре и ще има 7 задачи : една текстова от вида на ''Антоан имал да реши 15 задачи за..''и 6 с уравнения от всеки вид- с формули,със знаменател,разкриване на скоби и т.н.![]()
сега сядам да решавам задачи....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Здравейте =)
Ъм,седмицата започва от утре наново :/ ииии ..![]()
![]()
Иначе,до сега решавах задачи по математика,домашната,25 задачи и такам.
Разбрах че уравненията са ми интересни и ги решавам с кеф, и съм бърза,брееееееей!![]()
Сега ще поуча стихотворението,ще се изкъпя и излизам.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
На нашето класно по Математика утре, ще има 20 задачи![]()
.. Дано да успея
![]()
Just Siseyy Hater's ...
На класните имам две 6-тици![]()
За срока се оформям всичко да ми е 6![]()
ПП Върнах се от урок по математика и имам огромствена домашна!!!![]()
И съм пак в сряда...а вторник съм по бг и трябва да правя преразказ и да уча анализ на "Неразделни" бляяяя....
Ние вече изучихме на курса и "По жътва" май се очертава това да ми е любимото произведение...![]()
ПП Вие къде смятате да ходите на пробни...Нашата учителка по бг от курса ни организира да ходим в Пловдив в търговската и математическата някъде към Март-Април...
Относно по колко задачи решавам...всеки пър различно обикновено по 20-30 с уравнебия и 10 тестови![]()
Сега се връщам от уроците..ще си направя почивка от 1 час, след което ще уча първите два урока за "Царство животни" по биология и после ако не ме домързи ще поуча по история.
Относно това как си уча уроците..
чета 1-ва точка 2 пъти и я повтарям, след това 2-ра, 3-та и т.н.
ама все пак съм много зле по история... ужасно безинтересна ми е :\
А, и на нашето класно имаше 11 уравнения и 4 геометрични.. това беше непосилно за мен и заради това имам двойка. :[
Първоначално написано от zlatit0o
Сериозно ли ?? Ужасс![]()
![]()
Ох .. как не ми се учи обаче .. така ме мързи .. до са учих по физика , решавах задачи и си напраих един преразказ .. и са траа да уча по география .. ама ме мързиииии![]()
![]()
![]()
^ споко не си само ти. Трябва да науча 5-6 урока по история, а за сега съм още на третия.....пфф....колко го мразя тоя предмет!![]()
АхамПървоначално написано от MegiBoOm
за съжаление...