.
Отговор в тема
Страница 83 от 293 ПървиПърви ... 337379808182838485868793133183 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 7312
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...84073&start=15

SladkaZagadka май си видяла тази тема .. и аз се чудя, но няма значение, не ме вълнува мнението на околните, още по-малко пък на хора, които са напълно непознати за мен.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384073&start=15

SladkaZagadka май си видяла тази тема .. и аз се чудя, но няма значение, не ме вълнува мнението на околните, още по-малко пък на хора, които са напълно непознати за мен.
    Ами не само тази тема, става въпрос принципно ..
    Love is everything!

Град
    ..в близката далечина..
    Ами да, и аз съм забелязала...

Щом ние малките сме пикли.. Незнам какви трябва да са десетокласниците.. А щом си позволяват да убиждат и то по-малки от тях.. То тогава възрастта изобщо не е показател, че са по-умни или по-зрели от нас, които се опитваме да им налеем малко акъл в главата.. Вместо да е обратното..

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох сега си почивам малко..тея задачи ми взеха здравето..и името си не помня вече ама поне ги разбрах де
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    Щом ние малките сме пикли.. Незнам какви трябва да са десетокласниците.. А щом си позволяват да убиждат и то по-малки от тях.. То тогава възрастта изобщо не е показател, че са по-умни или по-зрели от нас, които се опитваме да им налеем малко акъл в главата.. Вместо да е обратното..
    точно..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    АХАХААХУАХААУАХ
    батеее...оставете ги да праат квото искат! един ден ще видят защо сме им казвали да си пишат нещата сами (вярно, всеки поне веднъж е преписал нещо от интернет, но при тях това е всекидневно... ;/ )

Да се оправят изобщо не ми дреме за мързелите, които искат да им се налее сивото в главата.. Таа.. аз още не съм си решила задачите.. смятам да го няправя утре а тази вечер да се приспя с биология.. :P

приятно приспиване с биология
    между другото да попитам има ли някой от вас който ще кандидатства биология или химия

Град
    Света На Мечтите
    ^ нз , но все още се чудя дали да ходя в природа математическата с химия....

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    АХАХААХУАХААУАХ
    батеее...оставете ги да праат квото искат! един ден ще видят защо сме им казвали да си пишат нещата сами (вярно, всеки поне веднъж е преписал нещо от интернет, но при тях това е всекидневно... ;/ )
    Не ми е в тази тема мястото, просто искам да вметна нещо.
    Някой ден и вие ще сте така.
    Просто сега имате време да четете по всичко, а като пораснете малко няма да ви е до литература, защото тя заема едно от последните места от важните предмети.
    Ще видите когато имате по 7-8-9 часа на ден, от които 6- разказвателни, където урокт ви е 20-30 листа.
    Когато имате да научите половин учебник за 2 седмици и да пишете по 4 теми за 2 учебни часа.
    Тогава надали ще предпочетете да се тормозите да запомните нещо, нужно ви само за часа пред това да си научите по важните предмети.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Света На Мечтите
    ^ъм...никъде не съм споменала, че няма да е така.....просто не е и толкова трудно да се потърси в гугъл и ако няма резултат да се пита тук, нали?

Град
    Шумен
    окей.
    -You, obviously. *smile*
    _________

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    АХАХААХУАХААУАХ
    Не ми е в тази тема мястото, просто искам да вметна нещо.
    Някой ден и вие ще сте така.
    Просто сега имате време да четете по всичко, а като пораснете малко няма да ви е до литература, защото тя заема едно от последните места от важните предмети.
    Ще видите когато имате по 7-8-9 часа на ден, от които 6- разказвателни, където урокт ви е 20-30 листа.
    Когато имате да научите половин учебник за 2 седмици и да пишете по 4 теми за 2 учебни часа.
    Тогава надали ще предпочетете да се тормозите да запомните нещо, нужно ви само за часа пред това да си научите по важните предмети.
    Не става въпрос за това! Става въпрос защо потребител, който е изказал мнението си във форум, където това е целта, трябва да бъде обиждан и наричан с такива думи, крайно неприсъщи за един 13-годишен човек? Да не би да идвате у нас и да проверявате дали еди-кой-си се изпуска, че тогава да казвате кой е пикла и кой не е? И не, аз нямам по 9 часа на ден, имам 7, не пиша есета по 20 страници, пиша преразкази по 4, не гледам само как да свърши часа по -бързо и да отида да пия кафе, а слушам внимателно и ви водя бележки, но явно разбирам значението и смисъла на тази дума по-добре от вас (тези, които я използват постоянно за наричане на по-малките от форума, изказали мнението си по даден отворен въпрос). И въпреки това не мога да кажа, че сте се преуморили толкова, че да не седнете да си напишете сами съчиненията или темите . И как няма да имаш да учиш половин учебник за 14 дни, като системно явно не си разбирал / питал / учил?
    Love is everything!

Град
    ..в близката далечина..
    пък и не е нужно да ни наричате пикли

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    приятно приспиване с биология
    между другото да попитам има ли някой от вас който ще кандидатства биология или химия
    ами аз с биология и английски език в МГ но ще го пиша на последно място

Град
    Шумен
    Не си позволявам да слагам на хората етикет по критерии възраст.
    АЗ не съм ти казала пикла, казах ти Злати.

SladkaZagadka - Поста ти е напълно необоснован.
    Половин учебник имаме да учим по програма, понеже вземаме изключително много материял, а не защото не съм учила/чела/разбирала.
    Не съм като вас с историята, която толкова ви тормози с уроците по 2 страници.
    Например за след 2 дена имам да уча по право урок за Народното събрание дълъг 50, цели 50 страници ..
    Ще говорим пак след няколко години. Айде приятно учене. Не искам да ви спамя в темата.
    -You, obviously. *smile*
    _________

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Стига спам де.
    Бягаме от темата. ;/.

такова,реших си задачите,научих г/д стихотворението
    готова съм за утре
    очертава се да върнат контролните по физика(дано 6-ца..данооо),изобразително(т м ще имам 6 )

И вечерта сме класа на театЪр <3 Ал,колко съм зажадняла за театър..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

хахаха.. Утре съм на училище от 11 до 13:30..

Учителите щели да ходят на някакво обучение та.. часовете ще са по 20 минути... :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    SladkaZagadka - Поста ти е напълно необоснован.
    Половин учебник имаме да учим по програма, понеже вземаме изключително много материял, а не защото не съм учила/чела/разбирала.
    Не съм като вас с историята, която толкова ви тормози с уроците по 2 страници.
    Например за след 2 дена имам да уча по право урок за Народното събрание дълъг 50, цели 50 страници ..
    Ще говорим пак след няколко години. Айде приятно учене. Не искам да ви спамя в темата.
    Относно урока : Не вярвам всички детайли да ги научи човек, само най-важното По принцип на мен историята ми е сила, така че аз не бих имала нищо против И + това натоварването на 7. клас също е голямо, не може да казваш, че едва ли не ние си живеем живота, а вие сте "великите мъченици", защото просто не е така .. Като се прибера в 3 от училище и почина 10 минутки веднага го отпрашвам до 3-4 през нощта, а ставам в 7 .. Оплаквам ли се? Не, защото може би не всичко, но голяма част от нещата, които уча, ще ми потрябват някой ден . И дори и двойкарите от класа да ми казват, че съм луда, за да уча до толкова късно, все си мисля, че едва ли психическото ми състояние е толкова критично, че да ми дават такива крайни етикети . И мерси за пожеланието Ще ми потрябва .

raqtaaa, блазе ви . При нас винаги идват други учители, като съответният отсъства, дори и да не преподават по предмета .
    Love is everything!

По принцип и при нас идват, но сега не са 1 или 2 а всички учители и затова ще се посъкрати учебния ден за да може и двете смени да минем до 13:30..

Град
    София
    Охх .. много натоварена седмица ще бъдеее
    Утре сутринта ще уча по биология за теста ... дано изкарам 6 ..
    А в вторник по география ще уча .. охх ... скукаа ..... ..
    И класното по математика ми е във вторник .. малее ... траа ми 5 или 6 ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

yesss бе..най-накрая си реших всички задачи..21 малки странички.... ама ги разбрах поне :] дано успея утре на класното да изкарам 5 и нагоре...сега ще си почина малко..на лаптопа и после към 12 ще лягам

Успех на всички утрее..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Добро утро на тези, които са тук Сега ставам, отивам да се къпя и отивам да решавам задачи за урока днес Като гледам как се очертава по всичко ще завърша с 6 , без Биологията (при нея с 5)... Ей сегичка говорих с брат ми, днес има рожден ден....не мога да повярвам, че става на 20.....сякаш вчера той се притесняваше за изпитите си след 7 клас....времето си летиии...летии...аз отивам да си се самосъжалявам, а на вас приятен ден
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си