- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...84073&start=15
SladkaZagadka май си видяла тази тема.. и аз се чудя, но няма значение, не ме вълнува мнението на околните, още по-малко пък на хора, които са напълно непознати за мен.
Ами не само тази тема, става въпрос принципно ..Първоначално написано от zlatit0o
Love is everything!
Ами да, и аз съм забелязала...
Щом ние малките сме пикли.. Незнам какви трябва да са десетокласниците.. А щом си позволяват да убиждат и то по-малки от тях.. То тогава възрастта изобщо не е показател, че са по-умни или по-зрели от нас, които се опитваме да им налеем малко акъл в главата.. Вместо да е обратното..![]()
ох сега си почивам малко..тея задачи ми взеха здравето..и името си не помня вече![]()
ама поне ги разбрах де
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
точно..Първоначално написано от raqtaaa
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
АХАХААХУАХААУАХ
батеее...оставете ги да праат квото искат! един ден ще видят защо сме им казвали да си пишат нещата сами (вярно, всеки поне веднъж е преписал нещо от интернет, но при тях това е всекидневно... ;/ )
Да се оправят изобщо не ми дреме за мързелите, които искат да им се налее сивото в главата.. Таа..аз още не съм си решила задачите.. смятам да го няправя утре а тази вечер да се приспя с биология.. :P
приятно приспиване с биология
между другото да попитам има ли някой от вас който ще кандидатства биология или химия
^ нз , но все още се чудя дали да ходя в природа математическата с химия....
Не ми е в тази тема мястото, просто искам да вметна нещо.Първоначално написано от MegiBoOm
Някой ден и вие ще сте така.
Просто сега имате време да четете по всичко, а като пораснете малко няма да ви е до литература, защото тя заема едно от последните места от важните предмети.
Ще видите когато имате по 7-8-9 часа на ден, от които 6- разказвателни, където урокт ви е 20-30 листа.
Когато имате да научите половин учебник за 2 седмици и да пишете по 4 теми за 2 учебни часа.
Тогава надали ще предпочетете да се тормозите да запомните нещо, нужно ви само за часа пред това да си научите по важните предмети.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
^ъм...никъде не съм споменала, че няма да е така.....просто не е и толкова трудно да се потърси в гугъл и ако няма резултат да се пита тук, нали?
окей.![]()
-You, obviously. *smile*
_________
Не става въпрос за това! Става въпрос защо потребител, който е изказал мнението си във форум, където това е целта, трябва да бъде обиждан и наричан с такива думи, крайно неприсъщи за един 13-годишен човек? Да не би да идвате у нас и да проверявате дали еди-кой-си се изпуска, че тогава да казвате кой е пикла и кой не е? И не, аз нямам по 9 часа на ден, имам 7, не пиша есета по 20 страници, пиша преразкази по 4, не гледам само как да свърши часа по -бързо и да отида да пия кафе, а слушам внимателно и ви водя бележки, но явно разбирам значението и смисъла на тази дума по-добре от вас (тези, които я използват постоянно за наричане на по-малките от форума, изказали мнението си по даден отворен въпрос). И въпреки това не мога да кажа, че сте се преуморили толкова, че да не седнете да си напишете сами съчиненията или темите . И как няма да имаш да учиш половин учебник за 14 дни, като системно явно не си разбирал / питал / учил?Първоначално написано от gabi7u
Love is everything!
пък и не е нужно да ни наричате пикли![]()
ами аз с биология и английски език в МГ но ще го пиша на последно мястоПървоначално написано от biolojkata95
Не си позволявам да слагам на хората етикет по критерии възраст.Първоначално написано от zlatit0o
АЗ не съм ти казала пикла, казах ти Злати.![]()
SladkaZagadka - Поста ти е напълно необоснован.
Половин учебник имаме да учим по програма, понеже вземаме изключително много материял, а не защото не съм учила/чела/разбирала.
Не съм като вас с историята, която толкова ви тормози с уроците по 2 страници.
Например за след 2 дена имам да уча по право урок за Народното събрание дълъг 50, цели 50 страници ..
Ще говорим пак след няколко години. Айде приятно учене. Не искам да ви спамя в темата.![]()
-You, obviously. *smile*
_________
Стига спам де.
Бягаме от темата. ;/.
такова,реших си задачите,научих г/д стихотворението
готова съм за утре
очертава се да върнат контролните по физика(дано 6-ца..данооо),изобразително(т м ще имам 6)
И вечерта сме класа на театЪр <3 Ал,колко съм зажадняла за театър..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
хахаха.. Утре съм на училище от 11 до 13:30..![]()
![]()
![]()
Учителите щели да ходят на някакво обучение та.. часовете ще са по 20 минути... :P
Относно урока : Не вярвам всички детайли да ги научи човек, само най-важнотоПървоначално написано от gabi7u
По принцип на мен историята ми е сила, така че аз не бих имала нищо против
И + това натоварването на 7. клас също е голямо, не може да казваш, че едва ли не ние си живеем живота, а вие сте "великите мъченици", защото просто не е така .. Като се прибера в 3 от училище и почина 10 минутки веднага го отпрашвам до 3-4 през нощта, а ставам в 7 .. Оплаквам ли се? Не, защото може би не всичко, но голяма част от нещата, които уча, ще ми потрябват някой ден . И дори и двойкарите от класа да ми казват, че съм луда, за да уча до толкова късно, все си мисля, че едва ли психическото ми състояние е толкова критично, че да ми дават такива крайни етикети . И мерси за пожеланието
Ще ми потрябва .
raqtaaa, блазе ви. При нас винаги идват други учители, като съответният отсъства, дори и да не преподават по предмета .
Love is everything!
По принцип и при нас идват, но сега не са 1 или 2 а всички учители и затова ще се посъкрати учебния ден за да може и двете смени да минем до 13:30..
Охх .. много натоварена седмица ще бъдеее
Утре сутринта ще уча по биология за теста ... дано изкарам 6 ..
А в вторник по география ще уча .. охх ... скукаа .......
И класното по математика ми е във вторник .. малее ... траа ми 5 или 6 ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
yesss бе..най-накрая си реших всички задачи..21 малки странички....ама ги разбрах поне :] дано успея утре на класното да изкарам 5 и нагоре...сега ще си почина малко..на лаптопа и после към 12 ще лягам
![]()
Добро утро на тези, които са тукСега ставам, отивам да се къпя и отивам да решавам задачи за урока днес
Като гледам как се очертава по всичко ще завърша с 6 , без Биологията (при нея с 5)... Ей сегичка говорих с брат ми, днес има рожден ден....не мога да повярвам, че става на 20.....сякаш вчера той се притесняваше за изпитите си след 7 клас....времето си летиии...летии...аз отивам да си се самосъжалявам, а на вас приятен ден
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.