- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Абе на кои дати са ви изпитите ?
еми то май ще са ни на една дата...аз чух, че по БЕЛ тази ще е на 27 май , а по математика на 30 май...другите сиг по-късно след това
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Имам 6 по изобразително,на контролното(както си и мислех де)
за утре имам да уча по:
+ география
+български
+математика
+биология
и съм на урок от 16;30
ебаси ужаса ;/.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
до сега бях на СИП, решавахме толкова лесни текстови задачи че даже и аз ги разбрахтеста по физика мина ужасно .. трябваше ми 6 ама сигурно пак ще имам 4
![]()
![]()
по математика не реших 2 задачи и половина
за една съм сигурна че е грешна, за останалите не знам
по ФВС имам 6
имам да уча по литература и математика .. утре ще си представяме презентацията по история и така
![]()
Можете ли да ми помогнете с тази задача?![]()
В 8 часа покрай полицейски пост на пътя минал камион със скорост 36km\h. В 10 часа и 40 минути в същата посока минала кола, която се движела със скорост 60km\h. В колко часа и на какво разстояние от поста колата ще настигне камиона?
П.с. Помагам по руски.![]()
здрастии![]()
днес нямахме история..а така исках да си видя оценката на теста![]()
имам 6 по АЕ на един тест...и следователно 6 за срока![]()
ох по ДТИ имам две четворки![]()
на уч.тет. и на един тест...ох днес го имах 2 часа..толкова ми беше скучно....класното мина...ох майчице....6 задачи с уравнения ..неможах да реша само 1...мисля,че останалите 5 са ми верни...
а текстовата беше лесна..направих си таблица всичко и...НЕ МИ СТИГНА ВРЕМЕТООО!![]()
направо щях да откача... а беше елементранаа
![]()
за утре имам урок по биология и някви тъпи задачи по руски и съм свободна ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
междудругото с тая тема на това момиче което прави бижута от глина ме зарибихте..с една приятелка ще се пробваме да правим ^^ ако не станя ще си поръчам от нея просто![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам довйка по математика на теста който беше с 4 задачи (мега, мега, мега трудни) такива задачи дето ги дават по олимпиадите
![]()
![]()
![]()
направооо ся се оформям за 3,50 ........................... сигурно ще ме изпита в скоро време, а утре ще ме изпита по Зип математика защото имам само една оценка
![]()
![]()
към 18-19ч. ще сядам и до 12 часа ще решавам задачи от началото на учебника до сега... дано тази подкотовка ми помогне за утре и за в близките дни в които ще ме изпита
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
РРРРрРррРРР :@:@:@
![]()
![]()
![]()
![]()
zlatit0o ох милатауспех утре с изпитването
![]()
Класното ми по Математика беше МЕГА лесно![]()
.. Обаче май само аз съм успяла да реша всичко .. или аз не съм добре или те .. Бяха много лесни задачите ..
![]()
имаше 2 тестови р 4-5 геометрични и останелите с уравнения (общо бяха 20 )
![]()
.. Дано да имам 6
![]()
Just Siseyy Hater's ...
LaChupacabra благодаря ти много![]()
SiSi7yYy браводано да имаш 6-ца
http://i53.tinypic.com/2zom7py.pngПървоначално написано от CookieMonster
Решението ти
Аз пък да попитам за друга :
Петя тръгнала за училище със скорост 3 км/час . Седем минути по-късно по същия път тръгнал баща й със скорост 4 км / час , за да я догони . Колко минути след тръгването си бащата е настигнал Петя??
Eлементарна е, но не мога нещо да изравня пътя ..
Love is everything!
Леле, най-после някой да ми помогне. Мерси много! Хич не ги разбирам тия задачи. ;\Първоначално написано от SladkaZagadka
а днес докато правих теста са взели задачи от движение .. лесни ми се струват .. или поне тези за които колите/автобусите/хората тръгват по едно и също време ( то ние само тва сме взели)
![]()
![]()
еми аз още ни съм си написала по литература .. само по математика успях за тва ся почвам
![]()
Ти обясня абсолютно същата задача. Само цифрите бяха различни.Първоначално написано от SladkaZagadka
Петя V=3 km/h ; t=x ; S=3x ;
Баща V=4 km/h ; t=x - 7 ; S=4(x-7) ;
Sпетя = Sбаща
3х = 4(х-7)
3х = 4х - 28
х = 28
време на бащата: х-7 = 28 - 7 = 21 мин.
И сега разбра ли ги тея задачи? Изкарала си двойка, попитай някой да ти ги обясни, защото сега срочната оценка ти е проблема. На края на годината оценката от изпита ще ти е проблем.Първоначално написано от zlatit0o
И не, не се заяждам, просто ти казвам как стоят нещата.
научих си по всичкосега ще си почивам..и най-накрая ..[от началото на учебната година] ще си легна рано
![]()
Сега се връщам от урок и съм доволна....задачите вече ги разбирам , имаме малко домашна и т.н.....За утре по география имам да пиша за Дубай, имам да решавам задачи за СМГ-то , имам да пиша преразказ и да вадя изразни средства от "Опълченците на Шипка"... +още домашни за даскало...не е малко, но съм била и по-злеАйде аз се залавям за всичко това
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
оф,не издържам
майка ме ядосва ;/
чудя се къде да се скрия вече..
не съм учила
боже :/.
+ урока мина добре,доволна съм,разбрах ги задачките
+ ще преговоря по география и биология
+ ще си препиша задачите по математика
+ след час,час и половина ще почна да решавам задачи допълнително
оценките ми от днес са:
- 6 по информационни)
- 6 по изобразително)
аа госпожата ни каза кога е пробнияна 19.02
на 28 и от СИП-а ще правим пробен
за математика става въпрос !!
![]()
vesito13
Попринцип уравненията са ми лесни, както и текстовите задачи, но тези които бяха на този тест са от олимпиади, а тях вече не ги разбирам :/ . В сряда съм на уроци и ще кажа на госпожата да ми ги обясни, макар че няма такива задачи на изходното![]()
Кога ще си лягате? И научихте ли си?
Аз мисля след около 1 час да легна защото нещо не ми се спи![]()
И да научих си по география, математика, литература и английски![]()
+ ще си легна към 11,видяло се еПървоначално написано от zlatit0o
![]()
+ имам да си преговоря уроците по биология и география,и ще решавам задачи.
приятна вечер,и утрешен ден ви желая![]()
успех на контролни,който има.
Хааай!Неска взехме еднакви триъгълници,но госпожата имаше работа по някаква програма и сами си четохме урока и писахме задачи..Първия урок просто беше малоумен. :Х За утре май нямам по нищо.
Сигурно пак ще легна към 12. :Х
Аз след малко отивам да се къпя, след това един чай и лягам![]()
Лека нощ![]()