.
Отговор в тема
Страница 85 от 293 ПървиПърви ... 357581828384858687888995135185 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 7312
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох аз още в 6 си научих по всичко и оттогава си мързелувам ^^ мисля да постоя още половин-1 час и да лягам да спя.
    Лека мека хора
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Като се замисля.... още се поседя

RY до сега какво прави? щото днес не съм виждала да пишеш

Град
    София
    Имам 6 по английски на контролно
    Оценките ми по английски са : 6 6 6 6 .. ако някой иска помощ съм насреща
    По биология правихме писмено изпитване от 3 задачки . Изписах толкова много,че няма как да нямам 6 . Или поне се надявам да имам 6
    До сега учих по география и математика . Утре ще си преговоря по история и ще реша малко задачки,за да се подготвя за класното
    Стискайте палци . Много ми е важно тва класноо
    Бтв разбрахте ли,че ще почваме да учим от 1 септември , зимната ваканция ще ни е 2 месеца , а пролетната ще е 1 месец . И ще учим до 30 юли . Но още не било съвсем решено . Така ми каза една фр ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Като се замисля.... още се поседя

RY до сега какво прави? щото днес не съм виждала да пишеш
    Ами ходиш до мола,ноо нищо не си избрах.
    Хора,успех на всички контролни.
    Пс:Аз съм се изложила на контролната за Немили-недраги..От 15 имам 3 грешки-5.

2 месеца зимна? грешно ти е казала...аз бях чула,че се обмисля дали да не почваме от 1 септември и на всеки два месеца да имаме 7 дена ваканция..всмисъл през ноември 7,през март-7 и така..абе още не се знае какво обмислят и те тея министри -.- ама аз мисля,че така е подобре-да почваме по рано...но ваканциите през годината да са разпределени...примерно сега една ваканция 7дневна през март колко добре би ми дошла...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    ..в близката далечина..
    И на мен добре ще ми се отрази едноседмична ваканция, защото съм доста преуморена

Град
    София
    Aбее нз ... нищо вече не се знае .. но ще е кофти да имаме само август почивка.Защото
    1.Ще трябва всички да ходиме на море през август месец и ще бъде адскли претъпкано .
    2.Ами за хората,които работят .. нали всички ще искат да ходят на море и съответно всички ще искат почивка през август месец .. и то кво остава .. няма и магазините да работят ..
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    ..в близката далечина..
    по време на учебната година ще ходим на море

Супер фен Аватара на Runaway11
    С ваканциите имен ме устройва по-рано да тръгваме ама да са ни по-начесто. Скоро ще лягам, мислих да се изправям ма нещо ми е много изморено и ще го отложа ...

ПП Домашните съм ги направила още в 2-3...само за курса имам да уча още 10 фразеологизма

И все пак само това за 1 септември ми се струва,че е вярно..Няма ак зимната ваканция да е 2 месеца...И да учим до 30 юли.

Град
    ..в близката далечина..
    Абе, хора какво представляват тези курсове? Какво правите всъщност и какви пари плащате, аз не съм чувала за такова нещо ако някой може да даде инфо ще съм благодарна

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Абе, хора какво представляват тези курсове? Какво правите всъщност и какви пари плащате, аз не съм чувала за такова нещо ако някой може да даде инфо ще съм благодарна
    Ми в нашия град викаме така на всички частни учители

Иначе по бг съм с 5 човека и плащам по 16 лв 3-2-1:30 часа - винаги различно (АДСКИ съм доволна без него нищо нямаше да мога да правя)

По Мат съм сама (индивидуално убочение) 8лв 1:00 час и от него съм много доволна

Общо взето това е...

аз лично ходя на частни уроци при една госпожа...намерих я чрез една приятелка..взима ми по 8 лв на астрономически час като имам нещо неясно я питам и тя ми обяснява

Цитирай Първоначално написано от RY
    И все пак само това за 1 септември ми се струва,че е вярно..Няма ак зимната ваканция да е 2 месеца...И да учим до 30 юли.
    Тва никога няма да стане според мен!!! Пък и лятото си е лято!

Град
    ..в близката далечина..
    А иначе какво предпочитате? Курсове или частни уроци ?

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    частни.

на курсове не съм ходила(само по английски де),но предпочитам частни,защото ти обръщат индивидуално внимание

ходя на частни по математика и литература,доволна съм

2 часа-20 лв. ( и по двете така )
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

частни уроци...ако имаш въпрос може да си питаш учителя кавото искаш..и ще ти отдели достатъчно време...а курсовете -там има и още деца и ако примерно те разбират всичко а ти имаш затруднения...така се губи времето ...

Град
    ..в близката далечина..
    Ясно

Град
    ..в близката далечина..
    Айде, лягам.. лека нощ

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Добро утро на всичккиии !! Сега ставам, и имам да пиша по георграфия за Палм Джумейра в Дубай.. (Ех, какво местенцее.. ) ... Честно казано аз искам още нещо-даскалото да почва от 9, както е навсякъде по света ! А иначе според мен ще е по-добре да почваме от 1-ви, но пък е малко смахнато чак до 31 юли да учим...не ми и се вярва.. не знамм....исках да ви питам нещо, ама сега забравих, така че като се сетя ще драсна някои ред още Айде байй засега
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Добро утроо за тези които сега стават.. Иначе аз днес станах в 7:40 и учих до сега по биология и история, че сигурно ще ме изпитват по биология... Имам да правя за утре презентация за филм.. избрах си здрач.. (може и за пародията незнам.. ) Сегаа отивам да си видя сандвичите, че да не ям въглени после.. айдее.. приятно учене

Добро утро.Аз станах доста късно днес. Имаме физикаааааа ,но и физическооо В петък имаме тест по историяяя. ;(
    Иии хора,може ли да ми нахраните яйчицето? http://www.eggcave.com/egg/414473
    приятно училище

Град
    София
    Хай хора
    Абе да ви питам вие добри ли сте по волейбол ? Как се справяте ? Имате ли няква специална техника ?

мойта техника е да си мятам ръцете, докато олуча топката..

Ами ние играем по физическо и много обичам. Обикновено бием сервис отдолу,но вече се научих и отгоре.Проблем ми е удрянето отдолу с две ръце. [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си