- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
ох аз още в 6 си научих по всичко и оттогава си мързелувам ^^ мисля да постоя още половин-1 час и да лягам да спя.![]()
Лека мека хора![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Като се замисля.... още се поседя![]()
![]()
RY до сега какво прави? щото днес не съм виждала да пишеш![]()
Имам 6 по английски на контролно![]()
![]()
Оценките ми по английски са : 6 6 6 6![]()
.. ако някой иска помощ съм насреща
По биология правихме писмено изпитване от 3 задачки . Изписах толкова много,че няма как да нямам 6 . Или поне се надявам да имам 6![]()
![]()
![]()
![]()
До сега учих по география и математика . Утре ще си преговоря по история и ще реша малко задачки,за да се подготвя за класното![]()
![]()
Стискайте палци . Много ми е важно тва класноо![]()
![]()
Бтв разбрахте ли,че ще почваме да учим от 1 септември , зимната ваканция ще ни е 2 месеца , а пролетната ще е 1 месец . И ще учим до 30 юли . Но още не било съвсем решено . Така ми каза една фр ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ами ходиш до мола,ноо нищо не си избрах.Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Хора,успех на всички контролни.![]()
Пс:Аз съм се изложила на контролната за Немили-недраги..От 15 имам 3 грешки-5.![]()
2 месеца зимна?грешно ти е казала...аз бях чула,че се обмисля дали да не почваме от 1 септември и на всеки два месеца да имаме 7 дена ваканция..всмисъл през ноември 7,през март-7 и така..абе още не се знае какво обмислят и те тея министри -.- ама аз мисля,че така е подобре-да почваме по рано...но ваканциите през годината да са разпределени...примерно сега една ваканция 7дневна през март колко добре би ми дошла...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И на мен добре ще ми се отрази едноседмична ваканция, защото съм доста преуморена![]()
Aбее нз ... нищо вече не се знае .. но ще е кофти да имаме само август почивка.Защото
1.Ще трябва всички да ходиме на море през август месец и ще бъде адскли претъпкано .
2.Ами за хората,които работят .. нали всички ще искат да ходят на море и съответно всички ще искат почивка през август месец .. и то кво остава .. няма и магазините да работят ..
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
по време на учебната година ще ходим на море![]()
С ваканциите имен ме устройва по-рано да тръгваме ама да са ни по-начесто. Скоро ще лягам, мислих да се изправям ма нещо ми е много изморено и ще го отложа...
ПП Домашните съм ги направила още в 2-3...само за курса имам да уча още 10 фразеологизма![]()
И все пак само това за 1 септември ми се струва,че е вярно..Няма ак зимната ваканция да е 2 месеца...И да учим до 30 юли.![]()
![]()
Абе, хора какво представляват тези курсове? Какво правите всъщност и какви пари плащате, аз не съм чувала за такова нещоако някой може да даде инфо ще съм благодарна
![]()
Ми в нашия град викаме така на всички частни учителиПървоначално написано от zlatit0o
![]()
Иначе по бг съм с 5 човека и плащам по 16 лв 3-2-1:30 часа - винаги различно (АДСКИ съм доволна без него нищо нямаше да мога да правя)
По Мат съм сама (индивидуално убочение) 8лв 1:00 час и от него съм много доволна
Общо взето това е...![]()
аз лично ходя на частни уроци при една госпожа...намерих я чрез една приятелка..взима ми по 8 лв на астрономически часкато имам нещо неясно я питам и тя ми обяснява
![]()
Тва никога няма да стане според мен!!! Пък и лятото си е лято!Първоначално написано от RY
![]()
А иначе какво предпочитате? Курсове или частни уроци ?
частни.
на курсове не съм ходила(само по английски де),но предпочитам частни,защото ти обръщат индивидуално внимание![]()
ходя на частни по математика и литература,доволна съм
2 часа-20 лв. ( и по двете така )
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
частни уроци...ако имаш въпрос може да си питаш учителя кавото искаш..и ще ти отдели достатъчно време...а курсовете -там има и още деца и ако примерно те разбират всичко а ти имаш затруднения...така се губи времето ...![]()
Добро утро на всичккиии !!Сега ставам, и имам да пиша по георграфия за Палм Джумейра в Дубай.. (Ех, какво местенцее..
![]()
![]()
) ... Честно казано аз искам още нещо-даскалото да почва от 9, както е навсякъде по света ! А иначе според мен ще е по-добре да почваме от 1-ви, но пък е малко смахнато чак до 31 юли да учим...не ми и се вярва.. не знамм....исках да ви питам нещо, ама сега забравих, така че като се сетя ще драсна някои ред още
Айде байй засега
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добро утроо за тези които сега стават.. Иначе аз днес станах в 7:40 и учих до сега по биология и история, че сигурно ще ме изпитват по биология...Имам да правя за утре презентация за филм.. избрах си здрач..
(може и за пародията незнам.. ) Сегаа отивам да си видя сандвичите, че да не ям въглени после.. айдее.. приятно учене
![]()
Добро утро.Аз станах доста късно днес.Имаме физикаааааа
,но и физическооо
В петък имаме тест по историяяя. ;(
Иии хора,може ли да ми нахраните яйчицето? http://www.eggcave.com/egg/414473![]()
приятно училище
Хай хора![]()
![]()
Абе да ви питам вие добри ли сте по волейбол ? Как се справяте ? Имате ли няква специална техника ?
Ами ние играем по физическо и много обичам.Обикновено бием сервис отдолу,но вече се научих и отгоре.Проблем ми е удрянето отдолу с две ръце. [-o<