.
Отговор в тема
Страница 86 от 293 ПървиПърви ... 367682838485868788899096136186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 7312
    На мен пък от горе ми е по-лесно...

И на мен ми е трудно с две ръце отдолуу , а сервиза от горе много ясно

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    любим спорт ми е,и умея да го играя
    задържам много,но пък сервиси не мога да бия като хората

днес имам две 6-ци по БЕЛ

имам да уча по Български,Химия,Математика .. :/

след 2 часа съм на урок :/.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте хора.. днес мина добре, нямам никакви оценки и за утре имам да си уча по:

Физика
    Музика
    Български
    Технологии

сега отивам да ям, после отново ще пиша, а ученето ще оставя за след 6 часа защото много ме болят краката незнайно защо

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    хеееееееей (: днес беше добре..обичам вторниците заради 2та часа рисуване ^^ а и днес имам 2 шестици ..[по рисуване]
    утре ще ни връщат класното по мат... тая по история я няма и утре съм от 2 час..- от 8:30..и ще си легна по рано ии може би най-накрая една нощ ще се наспя като хората
    утре по ФВС сигурно ще правим коремни преси -.-...
    и класното по БЕЛ е утре...ох дано се падне 2 глава,че 5 е много дълга [става въпрос за 'Една Българка'] и химия имам ама вече са ме оформили в дневника с химикалка...-4 ..ами не ми се отдаава тоя предмет и т'ва е колкото мога толкова...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    ..в близката далечина..
    и аз съм много зле по химия :Х
    относно волейбола- да, добре играя и ми харесва този спорт, дори ще имаме сега едно състезание (средата на февруари) между училищата и може би ще участвам..

И ние ще имаме такова състезание,и то февруари
    къде ще ви се провежда?

такова,ще помогнете ли с тази задачА: (математика,уравнения)

Мечо Пух решил да направи 4 еднакви огради с правоъгълна форма,около 4 дръвчета в градината на Йори.След като се разходил в градината,установил,че дължината на всяка ограда трябва да бъде с една крачка по-голяма от широчината и.Мечо Пух разполагал с мрежа с дължина 64 негови крачки и решил да я използва цялата.Колко крачки са дължината и широчината на всяка ограда?
    Ау..нервите ми отидоха докато го чета 100 пъти

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Моята любима класна ни каза, че утре ще правим ''малко'' писмено изпитване за Месопотамия и сега не мога да смогна да си правя пищови
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    ..в близката далечина..
    ^ защо? не си ли учила уроците?

Град
    Стара Загора ;]]
    Учила съм ги ;дд ама за всеки случаи ;дд .. Преди бях най-добрата от всичките класове по История ама тази нещо ми куца
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    ..в близката далечина..
    Научихте ли си??

научих

имах да пиша 2 страници упражнения по български
    4 задачи по математика
    ииии химия,ама нямаме урок,а урок УПРАЖНЕНИЕ
    химия ми е доста зле ;/ не ми е интересна и не я разбирам

та,след малко ще ходим на ресторант,а като се върна ще прегледам миналия урок по химия и ще решавам задачки.

Град
    ..в близката далечина..
    на мен пък само физика ми остана да науча и съм ready

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 5 по математика и 6 по изобразително .. по история не можахме да си представим презентацията защото или ние не сме я записали като хората или грешката е в лаптопа на госпожата на 25 ще правим тест по АЕ утре имам тест по история днес до 5 часа сме правили презентация по география ( направо вече ми писна с тея презентации ) и имах да уча по математика ( готова съм ), по БЕЛ ( и по тва съм готова ), по литература ( също съм готова ), по АЕ ( написах си още в час ) и по история да преговоря/науча 6 урока .. остават ми 4 .. госпожата по БЕЛ иска да ни праща повечето момичета на олимпиада ( утре щяла да ни разясни по-подробно ).. ама аз сигурно няма да отида ако е само преразказ ( защото съм толкова добра в преразказите ) офф искам вече 2-ри срок

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Ами ние играем по физическо и много обичам. Обикновено бием сервис отдолу,но вече се научих и отгоре.Проблем ми е удрянето отдолу с две ръце. [-o<

Охх и аз не мога с две ръце отдолу. Повечето пъти удрям с една ръка по много странен начин и г-жата ми вика,че ако ударя още веднъж с една ръка ще правя 50 отскока . И аз пак ударя отдолу и всеки ден по 100 подскока си правя

Класното по математика мина .. пфф ... как може да съм толкова проста .. да напиша ,че 16=8 на 2-ра /////////// аааааааааа
    И така .. спокоен ден иначе .. за утре имам само да си преговоря по химия
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Юхууу...на контролното по физика имам 6 !!! Нито една грешка !!! Ако някой има затруднения с физиката, да пита-насреща съм Иначе за волейбола-нашият клас има модул волейбол всеки понеделник-абе справям се г/д...учиме техники тааммм ... Аз ей сега си идвам от английски, имам да правя уводи за съчинение-разсъждение в/у темите, които сме учили и такамм...после в 11.30 съм на СИП Математика и после даскало ... и туй то...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Стара Загора ;]]
    Имам 4-ка на класното . Толкова задачи реших , всичко сметнах пък после 4 . Всичките ми надежди за 5-ца за срока си заминаха ..
    Just Siseyy Hater's ...

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    по история теста беше лесен .. имаше 2-3 неща които не можах да направя с момичето което стои до мен абсолютно всичко ни е еднакво ... даже и 2-те сме сгрешили една дума имам 2 задачи по математика и урок по химия + преговор [ защото сигурно ще ми даде теста ( мразя сама да правя тест .. с никой не мога да си подсказвам )] по АЕ госпожата мрази целия клас ние направо не се спираме и ни каза ( само на някои ) че нямала да ни оформи успеха ако родителите ни не дойдели да говори с тях ужас ..

Ох..

връщам се от даскалО
    едва издържах 3 часа математика ;/ и останалите..ауууу

нямам нови оценки.

Имам да уча за утре по математика(да пиша..задачи..) и да си реша някои допълнителнО.
    И така.

Най-после,уроците за седмицата ми свършиха,така че спокойно мога да легна да си се наспя

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    е не ...някой да ме застреля МОЛЯ ВИ!..върнаха ни класните... пак 3 и половина..писна ми бе...и сега съм на кантар защото имам 2 пълни четворки и две 3 и половина..и една 5...а утре съм дежурна няма как да си я оправя оценката остава за понеделник..ама тя тогава няма да иска да ме изпита на стария материал и ще трябва на новия -за тригълниците -.-
    въобще..тая математика ми изпива силичките и животеца...
    утре ще връщат по физика...Божеее дано поне там съм се справила ... ии днес с една съученичка правихме проект по биология..аз там ъсм си твърдо 6 за срока но все пак...приятно ми беше ... ще си имам още една 6 сигурно и класното по литература мина..падна се 5 глава...не беше толкова трудно...но гадното беше,че имахме 1 часа само...и през 2 час правихме тест на Една Българка [ама не сами за 5 глава ами за цялото] беше гаден... имаше и лесни и труни въпроси мисля,че и двете ги направих за 6...
    за утре няма за кво да уча...само че ще си порешавам малко задачи с триъгълници,че не са ми много ясни...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Тъп, гаден, смотан денн.... толкова съм разстроена, че не ми се говори...то бава, бава, ама чак пък толкоз.... Става дума за едни мои "приятелки", които са най-неблагодарните същества на тая планета...нямам думи...после ще пиша по-подробно...сега отивам да се утеша с храна...много храна...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Хора,адски заета съм тая седмица..До неска сичко беше спокойно и нямахме почти никакви домашни,но днес госпожата по математика ни каза,че в петък ще правим контролна на текстовите задачи. :Х Нищо,че вече почнахме триъгълниците.Иии ни даде около 50 задачи от 5те вида (включително общите) ии от всеки вид ще се падне по една на контролната (задачите са от сборника).Някъде половината съм ги решавала,но сега трябва да седна и да реша и другите. :Х + това е петък имаме тест по история за Древна Елада и трябва да чета 10 урока.
    За срочна по мат ми се получава 5,64...тя смята точно колкото си получил на тестовете..примерно не смята 6+6+5 ,а 5,50+5,75+4,50 ии така много се намаля успеха.
    Таа имам много за учене,сега ще си почина 1-2 часа и почвам.
    Успех на всички.

Град
    ..в близката далечина..
    Оф,.. болна съм.. днес бях цял ден на у-ще ама ми беше мнн зле.. до сега бях на уроци по мат. и утре ще отида само за теста по история..

оценки за днес, макар и болна:
    физика-6
    технологии-6,6

Град
    София
    Само на мен ли денят ми мина що годе добре ...
    Значи тази по химия ме изпита за 5 за срока , но така и не ми писа оценка ... както и да е..
    По математика взехме задачи от работа .. пфф .. ужассс ...
    По биология завършвам с 6 за срока
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    е не ...някой да ме застреля МОЛЯ ВИ!..

Твоя воля .
    На мен деня ми мина добре ... отивам да уча по неприятната биология .

Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си