- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- DermaSeta
Ето за това става въпрос:
Нов уред за обезкосмяване и спа процедури. Някой има ли го, и доволни ли сте от него? Изглежда ми добре, но нямам много доверие като само го гледам по телевизията.
![]()
Ако имах излишни пари, бих си го купила, за да пробвам, ноо...като цяло не ми вдъхва доверие.![]()
Ами аз доста неща съм си поръчвала от тези телевизонтите реклами-добри търговци са,могат да убеждават хоратано когато съм поръчала все съм сгрешила...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LadyDy
и аз така
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не му вярвам
абее и аз гледах рекламата и ми стана интересно ... ама за тия пари ще си вземеш някои хубав епилатор на BraunИ ще знаеш със сигурност, че има ефект
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
В бгмама имаше тема за тва нещо. Бяха казали, че една приставка се използва по 3 пъти и повече не става за използване. Бе.. нещо такова, провери. Пък и преди около 2 седмици имаше същата тема, но пак никой нищо не знаеше.
Когато на мен ми кажат безболезнено обезкосмяване първото нещо, за което се сещам е бръснене. Само, че до сега не съм чувала за безболезнено епилиране.![]()
Епилиране - изскубване на косъма. В рекламата ясно се вижда как косъма над кожата се премахва, но не разбрах какво става с частта отдолу?! Та какво точно прави тоя продукт?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Чувала съм, че приставката за обезкосмяване, както казаха и преди мен, след като я използваш 2-3 пъти и можеш спокойно да я хвърлиш... така че ако целта ти е да се епилираш с този уред, по- добре недей..![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori