Здавейте,има една приятелка която е тъпичка. Живеем в една кооперация , в един клас сме , познаваме се от деца, обаче не спира да ме изнервя.
Та както споменах е тъпичка и миналата година (8 клас) буквално я носих на гърба си. Помагах и когато я изпитват ,преписваше нонстоп на всеки тест , когато учител зададе общ въпрос и дигна ръка винаги ме питаше за отговора и дигаше и тя. Проблема е , че в края на годината завърши с 5.47 и какво се бяхме скарали и и викам цяла година оценките ти изкарвам ти ще ми бучиш и тн. а тя ми вика - да ама като те нямаше на теста по математика си изкарах сама 4 нали :@ :@ :@ майко пощурях.Имало е случеи в които ми е казвала ако ми помагаш на теста ще излезем следобед (понеже гледа по 3 сериала на ден и не излиза никога )
Сега се задава 9 клас и ще сме в профилирана паралелка (тя как може да не върви зад гъза ми) и от сега е почнала да ми се мазни оо ти ще ми помагаш нз си ко , а аз не искам да и помагам , за бога 9 клас съм след някой друга година матури ще имам, пък и разбирам да подсказваш ама на среща също да ти помагат!!!

оф нз нз, че и не мога да седна на друг чин, защото всеки си е намерил с кой да стои!
Моля ви помагайте искам да сме си приятелки, но не и аз да съм и подметка и само да ме използва.