- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- преписване
Здравей сладурано
Аз имам същия проблемТъй като миналата година дойде нова ученичка и никой не говореше с нея аз реших да и подам ръка и да се сприятелим.Както си мислех така и стана.Обаче тази ми съученичка всеки де като просяк ми се молеше за домашни всяко междучасие.Аз като за начало и давах,исках да и помогна все пак е в ново даскало и е хубаво да се представи добре.Но тя продължаваше да ми иска домашни и много често с това което препише си изкарва оценките.Аз усетих че ме използва и реших да се отдръпна от нея.Но тя започна да ми се подмазва да ми се хвърля на връта във всеки удобен случай.Аз един ден бях решила да и обясня че това което прави не ми харесва и че не съм съгласна с намеренията й.Само че тя излезна доста хитра и щом видя че това с пеписването беше до тук реши един вид да ми отмъсти
И тъй като следващия час имахме Български тя вдигна ръка за да я изпитат(но преди това беше преписала от мен незнайно как,някои от съучениците ми казаха че просто отишла на чина ми и е взела тетрадката)и предсстави моето домашно.Писаха й 6.След това изпитаха мен и щом класната видя че имам същото домашно като нейното въпросното момиче стана и заяви че съм преписала от нея.И естествено ми писаха 2.Не ми беше гадно заради оценката а заради нейното предателство.Аз като за начало и помогнах и като човек и обясних че това не може да продължава така а тяяя.........
Абе според мен трябва да поговориш с нея и да спреш да и даваш да преписва.А ако тя направи нещо подобно на това което направи моята "приятелка" трябва просто да я зарежеш и това е![]()