.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Много е гадно да те искат само за приятел :(

Най после си харесах страхотно момиче, прекарахме си супер.Държахме се точно като довйка,държахме се за раце,ходехме прегарнати а накрая се целунахме и беше страхотно.Но след 2-3 дена пауза от нейна страна най накрая ми каза (по скайп) че иска да сме само приятели: Толкова гадно никога не бях се чувствал.Не разбирам как така с лека рака забрави, че уж бяхме заедно макар и за 1 ден.Поне за мен този 1 ден значеше много .... И това че ми каза че вината не е в мен а че тя просто не иска гадже, ме накара да приема още по зле нещата... ако ми го беше казала направо: Не те харесвам не искам да съм с теб : може би щеше да олекути удара,но е много гадно да ти разбият надеждите...........
    [img][/img]

Хах по-гадно е да те искат само за е*ане (ако си момиче де) така, че се усмихни, има и по-прецакани от теб

Е да така е ама все пак е хубаво да си го излееш... дори и в виртуалния свят Все пак ми е доста кофти ама ще го преживя Все някога трябва да има и разочерования.
    [img][/img]

Град
    София
    Мда ... репликите "ти си ми приятел" и "не е в теб проблема" са просто класически и никоя не се усеща, че така вместо да смекчи удара(каквато е целта, щом ги казва), постига точно обратното.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Мда ... репликите "ти си ми приятел" и "не е в теб проблема" са просто класически и никоя не се усеща, че така вместо да смекчи удара(каквато е целта, щом ги казва), постига точно обратното.
    Точно, някак си го приемаш много по навътре щом чуеш "не е в теб вината" .... Мисля че колкото по директно го кажеш толкова по лесно ще го приеме другия, защото с тези думи "не е в теб вината" само ти дава някаква малка надежда че може би ще се получи някога нещо,само че за нея си вече спомен и единственото което може да излезе от това е да и досаждаш и да я изнервиш до краян предел, докато не започнете да се държите като животни един с друг.....
    [img][/img]

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Горе главата Повярвай ми - няма да е нито първата, нито последната
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Щом ти е казала, че не иска гадже означава, че не е срещала момчето с което иска да е. Според мен е имала флирт с теб, но не и тръпка. Съжалявам, човек, понякога така се получава. Горе главата!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

kласиkа.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Re: Много е гадно да те искат само за приятел :(

Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Най после си харесах страхотно момиче, прекарахме си супер.Държахме се точно като довйка,държахме се за раце,ходехме прегарнати а накрая се целунахме и беше страхотно.Но след 2-3 дена пауза от нейна страна най накрая ми каза (по скайп) че иска да сме само приятели: Толкова гадно никога не бях се чувствал.Не разбирам как така с лека рака забрави, че уж бяхме заедно макар и за 1 ден.Поне за мен този 1 ден значеше много .... И това че ми каза че вината не е в мен а че тя просто не иска гадже, ме накара да приема още по зле нещата... ако ми го беше казала направо: Не те харесвам не искам да съм с теб : може би щеше да олекути удара,но е много гадно да ти разбият надеждите...........
    Абе по-добре от нищо, нали?
    Надеждите са рабити, ама я си представи ти да си на това място? Идва ти някаква, която не те кефи, щото, примерно ти обичаш слаби, а тя е дебела 100-200 килца и/или ти обичаш чисти, а тя се къпе само по празниците. И какво? Трябвали да се се обвързваш с човек, който не харесваш?!!?!?!?!?!

www.kry4ma.com - ако искаш да спечелиш 10 лева и си пълнолетен!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Re: Много е гадно да те искат само за приятел :(

Цитирай Първоначално написано от gir
    Абе по-добре от нищо, нали?
    Надеждите са рабити, ама я си представи ти да си на това място? Идва ти някаква, която не те кефи, щото, примерно ти обичаш слаби, а тя е дебела 100-200 килца и/или ти обичаш чисти, а тя се къпе само по празниците. И какво? Трябвали да се се обвързваш с човек, който не харесваш?!!?!?!?!?!

www.kry4ma.com - ако искаш да спечелиш 10 лева и си пълнолетен!

Не съм сагласен... Важен е характера на момичето/момчето... Много ти е погрешно мисленето харесвахме се , но явно на нея и е дошло в повече и да те питам би ли се целувала с човек който не харесваш ?! Няма смисъл да правиш някакви малоумни сравнения с хигиена и външен вид !
    [img][/img]

Може да се е уплашила, като е видяла накъде отиват нещата, може да е искала просто да разнообрази и да се позабавлява, може да има страх от обвързване... Всичко може.

Не приемай всичко ТОЛКОВА навътре и ТОЛКОВА насериозно, било ви е първа среща все пак. Няма как да ти разбият очакванията, ако нямаш такива.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Може да се е уплашила, като е видяла накъде отиват нещата, може да е искала просто да разнообрази и да се позабавлява, може да има страх от обвързване... Всичко може.

Не приемай всичко ТОЛКОВА навътре и ТОЛКОВА насериозно, било ви е първа среща все пак. Няма как да ти разбият очакванията, ако нямаш такива.
    Е по скоро беше 2-ра среща но все пак да така е вече не се фкарвам мн мн в филма за да не остана с пръст в устата или да се таркалям и да се чудя защо ... А темата само споделям изливам си един вид чувствата Е нищо не е болка за умиране все пак е добре да се споделя макар и с непознати в форума но пък имате мн по богат опит така че разбрахте ме
    [img][/img]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,гадно е.Но хубавото е,че сте били "заедно" само ден.По-добре ли щеше да ти е ако бяхте заедно половин година и тогава да ти каже:искам да сме само приятели?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Горе главата Повярвай ми - няма да е нито първата, нито последната
    Гледай напред и всичко ще е на ред!

На мен ми се случи почти същото...аз съм най-големият карък и некадърник...изпуснах момичето което наистина ме харесваше и с което се целунах за пръв път...осъзнах,че съм влюбен в нея,но вече беше късно...а аз рядко се влюбвам.В живота си съм се влюбвал истински само 2 пъти.
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да,гадно е.Но хубавото е,че сте били "заедно" само ден.По-добре ли щеше да ти е ако бяхте заедно половин година и тогава да ти каже:искам да сме само приятели?
    Да права си , но и това съм го преживял... 4 месеца с момиче което уж те обича и накрая иска да сте само приятели... а след това те зарязва и като приятели и дори не те оважава ! Така че много се учудих и разбрах че за 4 месеца човек може да се промени или най-малкото да ти покаже какъв е в деиствителност. И да прав/а си но всеки човек и по-точно мен ме измъчва въпросът: " АМИ АКО БЯХМЕ ЗАЕДНО ????????????"
    [img][/img]

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Хах по-гадно е да те искат само за е*ане (ако си момиче де) така, че се усмихни, има и по-прецакани от теб
    Е, момче е

Преди няколко дни сънувах, че правя същото с едно момче, някакъв музикант беше.
    На въпроса ти, погледни от друга ъгъл и ще се радваш, че е станало така.

Цитирай Първоначално написано от Noir
    Преди няколко дни сънувах, че правя същото с едно момче, някакъв музикант беше.
    На въпроса ти, погледни от друга ъгъл и ще се радваш, че е станало така.
    Защо по точно ?
    [img][/img]

Ще ти го кажа направо..

Изрази като "В момента не ми се занимава с момчета" служат да прикрият истинските причини като "Обичам друг, но ти си ми симпатичен и не знам как да ти бия шута".
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Ще ти го кажа направо..

Изрази като "В момента не ми се занимава с момчета" служат да прикрият истинските причини като "Обичам друг, но ти си ми симпатичен и не знам как да ти бия шута".
    Да знам че е така,но мисалта ми е че някак си приемаш по навътре нещата когто чуеш въпросните думи "В момента не ми се занимава с момчета" или "Не е в теб вината" .... Според мен ако ми го беше казала в очите а не по скайп и ако беше назовала нещата с истинските им имена щеше да е далеч по добре ... но be cool живота продалжава :]
    [img][/img]

Супер фен Аватара на Di
    това е един ден,ти си загорял
    преувеличаваш доста..може да си има гадже дори,може да не е момиче,знае ли човек
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Ще ти го кажа направо..

Да знам че е така,но мисалта ми е че някак си приемаш по навътре нещата когто чуеш въпросните думи "В момента не ми се занимава с момчета" или "Не е в теб вината" .... Според мен ако ми го беше казала в очите а не по скайп и ако беше назовала нещата с истинските им имена щеше да е далеч по добре ... но be cool живота продалжава :]
    Ан тъй. :P
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

тряя да има една такава тема само да си изливаме душата за любивните ни приключения аз излязах с едно момиче беше супер яко смях смях смях и след 2 дена една нейна приятелка ми казва слабо нищо няма да стане... СТРАХОТНО!!

Абе маняци..спокойно :d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си