.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    Това "да си останем приятели" са едни от най-неприятно звучащите думи.Живота продължава де, нали се разбрахме.И все пак всичко свършва зле, иначе нямаше да свършва.
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Това "да си останем приятели" са едни от най-неприятно звучащите думи.Живота продължава де, нали се разбрахме.И все пак всичко свършва зле, иначе нямаше да свършва.
    Да , права си. :]
    [img][/img]

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Никой неможе да ги разбере момичетата (жените) . Няма кво да се прави просто. Колкото и да се опитвам се повече се обърквам

Що просто не му кажете истината на момчето. Не стааш брат. Тва иска да ти кажа мадамата. Шанс за тебе - 0

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Що просто не му кажете истината на момчето. Не стааш брат. Тва иска да ти кажа мадамата. Шанс за тебе - 0
    Краен песимист....... Виж незнам дали ти е ясно,когато си напрегнал очните си ябълки за да прочетеш темата,но темата е не за да се оплача че са ме отрязали а за да разбера причината за това.Дори причината да е че "не ствам" това си е лично мой проблем ... тук в форума постнах темата за да може когато някое друго момче/момиче бъде отрязано като мен ,да прочете темата и да види че не е болка за умиране.... Първия път когато те отрежат страдаш,но след време свикваш,така че си спести времето през което ще пишеш нелепи коментари, които според теб са "истина" и вземи разваляй настроението на някой друг съфорумец. :]
    [img][/img]

Разбрал си ме грешно. Нямам намерение да ти развалям настроението. Просто попаднеш ли в графа просто приятел, значи в нейните очи нещо (или повече от едно) ти куца и излизане от тая графа в 99% от случаите нема. Това е причината да бъдеш отрязан.

А, че не е болка за умиране, не е, ама върви обяснявай...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ми, какво очакваш? Смисъл, постъпила е глупаво, ама и ти като първия глупак си й се вързал. Сега очаква като първия глупак да й се молиш . Заеби.

Супер фен Аватара на JDeel
    withdrawsmoke, има няколко варианта заради които може да ти е казала тези неща, но ако не искаш събитията със сигурност да се развият неприятно по-нататък, не прави глупости за момента. По възможност не прави и не казвай нищо, което има отношение към този случай. Продължавай нататък, всичко е наред.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Разбрал си ме грешно. Нямам намерение да ти развалям настроението. Просто попаднеш ли в графа просто приятел, значи в нейните очи нещо (или повече от едно) ти куца и излизане от тая графа в 99% от случаите нема. Това е причината да бъдеш отрязан.

А, че не е болка за умиране, не е, ама върви обяснявай...
    Прав си сори за глупавия ми коментар,но малко е дразнещо когато просто споделиш нещо някой да те напада.... (разбрах че с добро намерение си го казал) извини първосигналната ми реакция.... :]
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Ми, какво очакваш? Смисъл, постъпила е глупаво, ама и ти като първия глупак си й се вързал. Сега очаква като първия глупак да й се молиш . Заеби.
    Нее, правил съм преди грешката да се моля на момиче.Колкото повече се молиш и настояваш толкова по жалък изглеждаш....
    [img][/img]

Град
    Lyon
    тва е малко странно.. аз никога не бих държала някои който го смятам само за приятел за ръката.. защото този жест се тълкува по др начин.. пък целувката.. не зна сиг е било само за момента .. случва се спх.. горе главата
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Всеки се изправя пред подобно нещо,но се чудя и дори до някаква степен съм обеден ,че това е било просто "лятна свалка" ... Все пак се чудя какво бихе направили вие... Ще спрете всякакъв контакт с въпросното момче/момиче или ще продалжите да потдържате отношения сякаш нищо не се е случило ? :]

П.С. Аз бих продължил контакт с въпросното момиче... (лично мое мнение) :]
    [img][/img]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Всеки се изправя пред подобно нещо,но се чудя и дори до някаква степен съм обеден ,че това е било просто "лятна свалка" ... Все пак се чудя какво бихе направили вие... Ще спрете всякакъв контакт с въпросното момче/момиче или ще продалжите да потдържате отношения сякаш нищо не се е случило ? :]

П.С. Аз бих продължил контакт с въпросното момиче... (лично мое мнение) :]
    Естествено, че няма да продължим контакт с въпросното момиче.. момичета "приятелки" ли искаш? Защото друго от нея не можеш да очакваш за напред, + това колкото повече я виждаш, толкова по кофти ще ти е.
    И един съвет за бъдещите ти свалки - не показвай на момичетата, че си им в кърпа вързан, прави се от време на време и на леко недостъпен, но това не значи да не си и настоятелен.. абе ко да ти говоря, трудна работа. Трябва момичето да си помисли, че я харесваш, а в следващия момент да се обърка и да не е сигурна, и сама да те пожелае.
    МОМЧЕ

еми знам че е много гадно ама какво да се прави-живота продължава,търсиш си друга и това е
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    еми знам че е много гадно ама какво да се прави-живота продължава,търсиш си друга и това е
    Естествено :]
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си