.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Омръзнахме си

С приятеля ми сме заедно от доста дълго време.. И си омръзнахме, но не си омръзнахме самите ние, а ежедневието ни.. Всеки ден едно и също и вече ни е писнало Живеем в малък град и възможностите за разнообразяване не са кой знае какви..
    Някой ако е имал подобен проблем може да продложи няколко идеи да си обновим връзката и да я направим малко по-жива

След като толкова ви е омръзнало ежедневието в малкия град защо не предприемете някакво пътуване..или поне една разходка до близко място? или възрастта не ви го позволява или..?
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    пътуване..или поне една разходка

Пък ако си прекалено малка да ползваш БДЖ ми е все едно за връзката ти Пробвайте да ходите на кино а-у искачайте с приятели,защото приятелите правят купони,среднощни напивания,такива работи дето ще те разнообразят без да се налага да ходиш кой знае къде.
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Maina Town
    Ами, разчупете го това ежедневие. Какво правите по цял ден?
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Пътуване, разходка а-у... и тва е за 1-2 дена и после ? същия ташак... може да разнообразите за малко, но после пак ще стане същото. Нз сиг зтва аз не съм изкарвал повече от 3 месеца : ) а и аз живея в малък град и знам как е.

То ако си с приятна компания нявсякъде е интересно.И на пейката пред блока.Просто двамата явно не си пасвате.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Направете си пикник, ходете на дискотека, лятото още не е свършило нищо, че сега е хладно ако има още някой топъл ден идете на басейн. Ходете на купони с приятели, пушете наргиле, разхождайте се в парка, може дате научи да играеш баскетбол ако е добър в това, или ти него на волейбол ( предполагам независимо, кой учи другия ще падне голям смях). Може да карате колелета. надпреварвайте се кой ще си изяде сладоледа пръв . Толкова ли нямате въображение??
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    То ако си с приятна компания нявсякъде е интересно.И на пейката пред блока.Просто двамата явно не си пасвате.
    И аз съм на това мнение!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Re: Омръзнахме си

Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    С приятеля ми сме заедно от доста дълго време.. И си омръзнахме, но не си омръзнахме самите ние, а ежедневието ни.. Всеки ден едно и също и вече ни е писнало Живеем в малък град и възможностите за разнообразяване не са кой знае какви..
    Някой ако е имал подобен проблем може да продложи няколко идеи да си обновим връзката и да я направим малко по-жива
    Живея в голям град,имам дълга връзка и имах абсолютно същия проблем до преди месец.Сега заминаваме с приятелката ми за София и мисля ,че ще се променят нещата.
    Решението на проблема е разнообразието.Решение НЕ Е да се разделите.Това е глупаво.Съберете се с приятели и докато е още топло идете за 2-3 дни на море.Просто опитайте да смените обстановката.Проблема ви е ,че ежедневието ви скапва.Дали си в голям или малък град ,еднообразието ще те смаже без проблем.

Спам.
    kalpazanka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си