- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- кое избирате?
Когато се прибера от училище (а вън е ужасен студ), обичам да ми е топло и се чувствам много добре!![]()
анкетата е малко подвеждаща.хладно за какво става въпрос?хладно лято или зима.
обичам да ми е топло/горещо.не мога да понасям студа
Топло през зимата![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Винаги съм предпочитала студеното, тей като все някак можеш да се згрееш, докато ако е жега, каквото и да правиш, все ти е горещо.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
топло през зимата
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
+1Първоначално написано от LadyDy
топлото
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
++Първоначално написано от ecstazy
Но през зимата искам сняг!Не мн студ,но задължително сняг,за да карам ски!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Топло през зимата ... много обичам да се навличам с по 100 блузи и да се срея така ;д
+1Първоначално написано от StolenBliss
GD защо пускаш един и същи пост 4 пъти?![]()
Хладно през лятото.
Супер яко ми става ,когато в големите жеги се прибера вкъщи , включвам си климатика и лягам да чета.![]()
Наистина е супер.![]()
Същото важи и за зимата само дето тогава климатика духа топло , а не студено.![]()
To infinity and beyond.