.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Края

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами човек какво да ти кажа... за пореден път съм съгласна с мнението на Мармаладка.

И друг път съм чела твои теми и там всеки ти казваше да я зарежеш и да не се занимаваш, но явно не си го направил... Тя те е заразяла, а сега продължаваш да я доставяш удоволствие. Сам си си виновен. Сори, че го казвам ама си е така. Тичал си й по гъза кой знае колко време, прощавал си й кви ли не неща, позволил си й да те мачка както си иска и сега се очудваш на държанието й? Логично е да постъпи така. Когато си прекалено мек с някой и му позволяваш абсолютно всичко той рано или късно ти се качва на главата. Още повече, че в случая ти си момчето, а тя момичето. Жените не обичаме лигльовци и мекотела. Не обичаме и грубияни, но понякога имаме нужда да видим и да чуем мъжката дума и реакция... Явно през всичките тия моменти ти не си се държал на ниво, като истински мъж, а като някой льольо дето е съгласен с всичко...

И за какъв чеп изобщо ще се виждаш с нея след всичко, което ти е причинила? Обичаш я, искаш я - ок, ама сам си правиш гадното и сам я предизвикваш да се отнася по такъв начин с теб... Просто момичето не те е оценило, подиграло ти се е - от това следва да си вземеш поука и да продължиш напред, а не да се връщаш назад и да продължаваш да й падаш в краката и да се унижаваш... Вземи се стегни вече, и друг път са ти го казвали, и продължи напред БЕЗ НЕЯ !!! Боли, не боли, гадно, не гадно, ДЛЪЖЕН си да я забравиш и премахнеш от живота си! Най-добре й скръцни със зъби, отрежи я едно хубаво и й кажи, че повече не искаш да имаш нищо общо с помия като нея, след което я блокирай отвсякъде, изтрий всички ваши снимки и неща, които ти напомнят за нея и тва е! Рано или късно ще ти мине и чувствата ти ще изчезнат, но стига ти самият да го искаш... А докато продължаваш да се самосъжаляваш и да й ходиш по гъза нищо няма да ти помогне...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тя наистина постъпва гадно с теб, ама и ти си един дрисльо... Айде поне малко покажи достойнство, без да цивриш. Някой трябва да ти бие шамари, докато не се осъзнаеш. Просто... какви са тези лигавщини?!?! Издухай си носа, излез навън и кажи на някой приятел да отидете на дискотека или ако щеш на стрийптиз клуб.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    И това ми било момче ... Дръж се малко на положение, бе. К'во си ревнал?! Паднал си, ставаш, изтупваш се и продължаваш. Животът не свършва с тая овца ...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

И ко..момчетата не могат да показват чувства ли...хах ;]

Иначе смятай колко те е обичала пък тя.Не си заслужава да се ядосваш за тоя дето духа.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    И ко..момчетата не могат да показват чувства ли...хах ;]

Иначе смятай колко те е обичала пък тя.Не си заслужава да се ядосваш за тоя дето духа.

Никой не е казал, че не трябва или не могат да показват чувства. Въпросът е , че точно това момче се държи като пълно мекотело. Нищо чудно, че оная го прай на 2 ст.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Възможно е :d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Я се стягай бе лигльо! Питаш кво да правиш като я видиш? Навикай й се, напсувай я, ако щеш шибни й един шамар! Бъди мъж поне малко и не се оставяй на някаква тъпа курвичка да те мачка!

Голям фен
    Видяхме се вече както и да е гушкаме тва онова ... вика ми да сме приятели с привилегии ... гадно ми е да НО вчера знаете ли какво ми каза тя ? Че от мен нищо нямало да стане не съм се бил замислял за живота ... вика ми ти нз кво ше правиш като завършиш ... също така ми казва цитирам: \\\"това ли е живота за теб да излизаш у 12 на обяд и да се прибираш у 4 часа\\\" (да добавя само това никога не се е случвало) ама сега ако не излизам кога !? на 17 години съм кво да права да вися в нас ли и ше илизам после като почна работа ли !? Тя така ми говореше вчера че нямало нищо да стане от мен не съм бил отговорен и некви такива ! А не е така разбирате ли ... Незнам защо го прави изведнъж е така почна да ми говори некви неща вика ми гледаш само как да се напиеш :О пил съм запоследно на 1 бал тая година и не пия воубще почти само по некви рождени дни е такива ТЯ ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА ЗАЩО ГО ПРАВИ :X:X ... ако не я обичах толкова много щех да я направа на незнам какво !!!
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Ако и обърна гръб тя ше ме забрави аз неискам искам да ме иска да мисли за мен за вижда че оня не е по добър от мен ...
    Това явно няма да се случи, та по тоя повод събери останалото си достойнство и тегли една на тая!
    Знам, че е по-лесно да се каже отколкото да се направи, но и аз като теб съм в преебано положение и не го казвам просто така!
    Нищо хубаво няма да видиш от тая шаврантия
    Das Feuer liebt mich

докато беше с мен не ми даваше смучка а на оня от вчера даде ...
    човек ти ме разби честно с тази СМУЧКА
    а ти от нея ли разбра за тази смучка ? ако е така иска да се гаври с теб ..
    незнам за теб, но и аз бях в такава ситуация и се изнервих супер много и отидох и счупих носа на тва гадно копеле ... като се замисля не беше виновен но ми премина

Леле .. ама моля ти се стегни се .. много добре знам колко боли от раздялата с любимия човек,човек на който си държал и си правил всичко за него ! Но това е просто върха .. ако те е обичала истински никога нямаше да се държи по този гаден унижителен начин ии със сигурност за смучки и за незнам си кво .. лъже те пич .. няма начин просто иска да те дразни и го постига .. бъди просто Б Е З Р А З Л И Ч Е Н !! Да,трудно е,това го знам ! Ама не може така да се държи с теб .. ти кво си ? Момче или лукова глава ?! Обясни и просто,че повече няма да позволиш да прави с теб квото си иска .. ти не си и куклата,която може да разиграва .. и тая , с извинение к***а .. как може да си има гадже и въпреки всичко да се натиска с тебе .. ама я моля ти се излез на положение,дръж се малко .. кажи и че искаш да поговорите и .. айде успех !

Град
    Плевен
    момчетата сте гадни.. и ние може да сме такива и то повече :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Голям фен Аватара на xinfamous
    хаха
    Can It All Be So Simple ?

Видяхме се вече както и да е гушкаме тва онова ... вика ми да сме приятели с привилегии ... гадно ми е да НО вчера знаете ли какво ми каза тя ? Че от мен нищо нямало да стане не съм се бил замислял за живота ... вика ми ти нз кво ше правиш като завършиш ... също така ми казва цитирам: \\\"това ли е живота за теб да излизаш у 12 на обяд и да се прибираш у 4 часа\\\" (да добавя само това никога не се е случвало) ама сега ако не излизам кога !? на 17 години съм кво да права да вися в нас ли и ше илизам после като почна работа ли !? Тя така ми говореше вчера че нямало нищо да стане от мен не съм бил отговорен и некви такива ! А не е така разбирате ли ... Незнам защо го прави изведнъж е така почна да ми говори некви неща вика ми гледаш само как да се напиеш :О пил съм запоследно на 1 бал тая година и не пия воубще почти само по некви рождени дни е такива ТЯ ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА ЗАЩО ГО ПРАВИ :X:X ... ако не я обичах толкова много щех да я направа на незнам какво !!!
    вижда , че не можеш без нея и продължава да се гаври с тебе..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Тя ми се смее по най жадния начин в лицето а какво съм правил за нея просто си немате на представа ... ;( кво да права сега като отида при нея ... какво ;(
    тва ще ти е за урок омбре !! нищо повече не прави за жена

Град
    Бургас
    Ще ти дам съвет,ако случайно откриеш нещо мъжко в тебе:дрогирай я,след това я изчукай здраво и пусни клипа в нета,като си заличиш лицето.Доста долно е,но пък отмъщението ще е доста сладко.
    Same shit,different day .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си