- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденка с момчета
Малко тъпа тема.Объркана съм писах и в други сайтове,но не ми публикуват темите(историите).Така започвам аз съм момиче на 15 години от малко градче.От началото на годината има едно момче от по-големите класове, което започна да ме харесва и да ми прави комплименти че съм хубава и така нататък.Когато говорех с някой и той се месеше в разговора ни.Аз тогава харесвах друго момче и не го забелязвах въобще този чак сега се сещам за тези неща,тогава не са ми правили впечетлениеПостоянно минаваше с приятеля си през мойта стая и ми се усмихваха и си говорха нещо за мен идваше до стята да ми каже ,,Здравей" и такива дребни неща.По едно време спря да ми обръща внимание,когато минавах не ме поглеждаше даже.Сега нещата почнаха пак да стават като преди идва при мен говори ми,гледа ме влюбено(може би).И ето я и чуденката ми .най-добрия му приятел когато минавам покрай стаята му ми подвиква някви неща(хубави неща)дори ми искаше скайп,фейсбук...но аз не си ги дадох по незнайна причина
и сега като минавам покрай тях и хората му от класа започват да му правят намеци за мен(на тоя първия споменат)ОФф и се чудя и не мога да разбера кой от двамата ме харесва(ако въобще може да се нарече харесване) и двамата са страшно хубави и готини и незнам какво да направя как да им покажа че искам да стане нещо повече между нас и кой от двамата има симпатия към мен и на кой да си покажа чувствата.дали единият не помага на другия или ? Пф не мога да ги разбера.аз си мисля, че тоя втория ме харесва,а приятеля му понеже е по-нахалничък му помага и може би съм му симпатична и затова ми е правил комплименти (и не е длъжно да ме харесва)щото тоя втория ме гледа по много странен начин и прави всичко възможно да има някакъв контакт с мен .Съжалявам че ви занимавам с глупостите ми,но мен ме вълнуват тези неща и търся и друго мнение по въпроса!Мерси на тези,които са го прочели и сори ако има правописни грешки.
![]()
поздрави и целувки :Ели![]()
{}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !
ъмм... най-добре преди да бързаш... обмисли какво искаш, кого искаш и тогава си помисли пак заслужава ли сиКолкото и да се закачат с тебе, може да е просто закачка, да не излезеш после ти кривата... избери си единия и шибай... естествено не чрез "онче бонче"...
Откликни на ентусиазма им и нека най-добрият спечели !![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
еми аз не ги познавам добре и незнам кой харесвам и двамата си имат хубави и лоши черти и двамата ме кефят,не мога да кажа кой повече .
Еми говори с тях по-често, опознай ги и двамата преди да действаш.Така ще разбереш кой е с симпатиите, а и ще уточниш твойте към кого са насочени. Ееххх.... как искам и аз да съм в 7-8кл. голямо шоу беше![]()
![]()
Ти и към двамата ли имаш чувства?Първоначално написано от ren
...
Не настоявам, че съм права, но е много възможно просто да си внушаваш. Не ги познаваш - не знаеш какви са - няма как да ги харесваш. Съжалявам, но си объркано лапе [нищо, че си на моите години], жадуващо внимание.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може да ги харесва и без да ги познава, но става въпрос, че с този ,които тръгва трябва да има по-дълбоки чувства.А щом двама я привличат тези чувства липсват.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Така че остави ги и двамата.Закачайте се, но до там.
Абе вие за това ли ходите на училище?![]()
Според мен не е чак харесване,а просто закачане.
Ами, ти можеш да ги харесваш външно, но не ги познаваш достатъчно добре вътрешно! Най-добре ги опознай малко повечко, говори с тях по-често и т.н. Харесването не трябва само да е на външният облик, а и на характера и т.н.Недей да бързаш, нямаш спешна работа! Освен това никой не те притиска или кара да харесваш единия
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Щом си толкова ухажвана, всеки ще ти пусне. Ти само си избери кой от двамата.![]()
+1Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Обедена съм че приятеля му не те харесва.Просто въпросното момче за което говориш е накарал приятеля си той да ти иска фусбук и т.н. тъй като може да го е срам.Момчето за което говориш че те закача те харесва със сигурност..но приятеля му едвали! Ясно е че го кара да ти казва хубави неща за да види как ще реагираш.
....
и какъв е смисъла на тези закачки(ако е просто това) май никакъв !?
Те се градят, дори и да липсват в началото може да се появят в по-късен период, но за тази цел е нужно повече от просто "подвиквания".Първоначално написано от DevilWish
Сългасна съм с "MaLkaTa_LaDy".
еми то така се започва,пък и кво повече да направят като виждат,че аз не показвам с нищо че ме кефят може би само с погледа (ако могат да го разберат деПървоначално написано от BladeOfMySoul
)
Tа въпроса ми е кой от двамата ме харесва и въобще дали ме харесва или просто нямат кво да правят и се закачат с мен,защото съм им симпатична???искам и други мнения![]()
Пусни им и на двамата, че да не се чувства единия от двамата дискриминиран.
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
Флирт да има!
all day... all night... what the fuck?!