- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със звука
Здравейте!
Преинсталираха ми компютъра и сега няма никакъв звук. Буксите на тонколоните и слушалките са си по местата. Пробвах в Контрол панел,но и там не става. Показва ми,че няма нищо вклучено, от което да излиза звук. Някакви идеи какво мога да направя?
Благодаря предварително!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ръгаш диска ,който си купил заедно с компа от магазина и му инсталваш всичко.Иначе теглиш програмата Еверест ,гледаш ква марка ти е аудиокартата и инсталваш софтуера драйверите съответно за нея карта.Успех![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Благодаря,но нямам представа как става това. Не помня да е имало диск при покупката на компютъра. Тази програма Еверест - обясни каква е. Изостанал съм в технологиите откъм тези неща.Първоначално написано от MaGuSs
Показва всички параметри на компютъра ти.Можеш да я изтеглиш от замунда![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Ето какво по-конкретно ще те попитам - влизам в Контрол панел-Саунд енд аудио-отваря се едно меню и още на първата опция Волюм ми изписва,че няма аудио устройство,а аз съм включила тонколонте,където трябва.
MaGuSs ти обясни като човек, но пак си знаеш своето.. Разбери, че нямаш нужните драйвъри за звуковата карта, и изобщо дъното ти не я разпознава! Като нямаш дискове, влизаш в замунда, теглиш някоя версия на Everest (напр. Everest Ultimate), регваш я или я кракваш, в торента ще го пише. След това я пускаш, отиваш на Motherboard (не съм сиг. дали точно там се намираше), или разглеждаш всички раздели и ще го намериш. Като му разбереш името (марката, модела), го пишеш в гуугъл, теглиш го за съответната OS (хр, Vista, 7) и го инсталираш. Праиш един рес на компа и си готов.
Do you know what is loneliness, among so much people?
Фактът.че съм момиче оправдава ли неграмотността ми по въпроса?![]()
Благодаря, ще опитам да направя,каквото мога и доколкото разбрах.
Да, напълноПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Така... изтеглих Еверест, отворих и,ако това, което търся е Рrimary sound driver... какво да направя - да го изтегля ли?
кажи каква ти е звуковата карта да ти дам направо линк..
Ами да .Ние още когато сме цъкали копчето за рестарт на компа ,вие сте си играли с куклите.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
П.П.Не ми обръщайте вниманаие.Нещо днеска полудявам.(сякаш съм напушен)![]()
![]()
![]()
Не знам как, но го оправих и сега има звук! Благодаря за помощта! Живи и здрави!
![]()
браво![]()