- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къде и как се хващат гаджета?
по-лесния вариянт е да ви запознаят (с приятели на приятели, компания, купон ..)
къде ? - на улицата, в дискотеката, в магазина, -
Как? - като ги заговаряш и те харесат и все още не си прецакал обстоятелствата
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
ем аз мойто го срещнах на възможно най-тъпото място, в скайпа ебасипрез общи приятели, почнахме да си пишем, после излязохме и се видяхме и още сме заедно <3
авторе, колкото повече търсиш, толкова повече няма да намираш, да знаеш![]()
Първоначално написано от ptrbtl
Най-непринудения начин е покрай познати.Един - два пъти в общи компании , вземаш скайп,фейсбук - лафите си там.Предлагаш непринудено да излезете като приятели.
Другия вариянт е наместена срещна от ваши познати,ама на 16 няма кой да ти уреди такава,а и няма да знаеш ,какво да правиш.
Като цяло трябва да си уперен непукист!
Мисля,че говориш за самоедПървоначално написано от mArMaLaDkA
------> http://bestfellows.com/wp-content/up...10/samoed1.jpg
Иначе до автора:Гаджетата се хващат с увереност,чар и чувство за хумор с помощта на общи познати и приятели или социални мрежи като фейсбук(второто е за по-срамежливите)...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хващаш въдицата и почваш да пробваш на какво ще кълве - 10лв,20лв,50лв.За по едрите риби може да хвърлиш и на столевка.![]()
Хващат се за задниците! Грубо, нежно - както ти е кеф!![]()
по тъмните улички/паркове - вечер - с паве
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Такова съм си имала за кратко време вкъщи, знам как изглежда и не, НЕ Е това.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Зарежете, изгубена кауза е. Това е някаква супер рядка порода, дето я видиш такова нещо на живо някога, я не.
Темата се изчерпа с тоя отговор..Първоначално написано от AliceSw
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Трябва ли да пишете глупост след глупост докато някой ви каже накрая, че тези опити за оригиналност са глупави и безинтересни?? 1 и 3 страница, какво е това?
Просто се заговаряш с някое момиче искаш и скупе и ако стане стане ако не поне си пробвал!
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА