...
..
А защо мисли така за живота ти.....?!
Твърди че с всичките и приятели ставало така...
Кажи и:
Да, ти не си момичето за мене.
И я остави.
Може и оправдание да е...
Не ми звучи като нещо сериозно изречено.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
незнам след малко ще се видя с нея и ще поговорим ако ви интересува ще споделя какво е станало![]()
Ако питаш мен думите и издават 3 неща...
1.Сама не знае какво иска.
2.Страх я е от обвързване,защото най-вероятно не е имала или не си пада по по-дългите връзки.
3.Най-вероятно това е просто извинение,за да не ти откаже направо-Сърцето и подсказва едно,а разума или по-скоро фактите друго...
Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея,защото за 2 неща е права-тя не е за теб и ще ти провали живота...Сега не го осъзнаваш,но ако се захванеш с нея ще го разбереш...
Успех![]()
На колко е?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
на 16 е а аз 17 .... ако под сериозна връзка разбираме дълга връзка тя е имала 2 такива едната е в продължителност на 1 година а другата на 7 месеца...
Щом има по-дълги връзки зад гърба си,значи просто я е страх да започне нова,особено ако старите не са завършили добре...Не е наясно със себе си и най-вероятно дори да ти даде шанс и да тръгнете тя пак няма да знае какво иска и пак ще е объркана и отново стигаме до това,че ще ти провали живота...Е,не буквално,по-точно казано ще те нарани много,но нито едно от двете не е за предпочитане...Докато тя сама не реши дали е готова за нова връзка,която да е пълноценна и за двама ви,по-добре недей да таиш големи надежди,за да не страдаш след това..Защото ако сега ти е гадно,по-късно ще ти е 3 пъти по-гадно.Казвам ти го от личен опит![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Кажи и.. "Не ми пука какво ще стане с живота ми, стига да съм с теб." По-точно не мога да ти го кажа.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Моята идея е малко налудничева ,но се замисли над нея.
Може да те изпробва ,дали си готов да си с нея..но малко се съмнявам де,тя е едва на 16 и единствения начин да се сети за такава идея е да го види от някой блудкав филм.
Оставяй я, тя е обречена кауза. Щом почва с фатализма от сега, сметни след 1 година кфо ще е...
Пък и мой да се мъчи да те разкара или да я е срам от тебе![]()
Кажи й, че наистина не е за теб, стани и си тръгни. И гледай само как ще скочи след теб и няма да те остави на мира! Естествено, ако смяташ, че има смисъл да се занимаваш с 16 годишно момиче, което определено не знае какво иска и доста ще ти лази по нервите!
На мен първата ми мисъл като прочетох тва дето казала,че щяла да ти провали живота, беше, че може би има нещо в нейния живот, нещо свързано с нея, което не би ти харесало - нещо от миналото й, знам ли..
Аа относно това дали да се занимаваш с нея - попитай я още веднъж какво иска в крайна сметка и не се занимавай повече с нея ако ти каже "не"![]()
Е като се видяхме ми каза същото да я оставя че не е момиче за мен аз млъкнах и тя ме целуна заминах сии и на нея и стана ясно че ще я оставя и ми се обади и започна да ми говори че иска да е с мен... ии ще видя ...
ако тя ме убеди че наистина иска да е с мен тогава може и да стане но няма да се обвържа с нея просто така .... сега вмомента аз я карам да бяга след мен...
Ключ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.