- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това ли е да влюбен? Това ли е любов?
Предполагам там някадеПървоначално написано от anonimchetou
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Хей, хей, я по-леко! Това, че е на 13 не значи, че не може да обича. И това, че никога не си е говорила с него, не означава, че няма как да се е влюбила. Едва ли е една зряла развита любов, но е любов в зародиш. И това, че споделя с майка си е много хубаво дори. Аз лично много се възхищавам на такива широко скроени родители, които успяват да предразположат децата си да им споделят. (За нещастие моите не са такива.) А иначе по темата - подскажи му с поведението си, че го харесваш, търси погледа му, компанията му, разпитай тук-там за него, какъв е, какво харесва. Ако и на него си му симпатична, ще схване намека и може да вземе нещата в свои ръце. А иначе да отидеш и да му кажеш директно, че го харесваш, не бих те посъветвала - щом си толкова срамежлива, най-много да си оплетеш езика и ако е някой кретен, после да те спука от подигравки.![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Пиши му във фейсбук-а...Говори с него![]()
![]()
![]()
ти си грозна зубърка
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Влюбена си,мацка.
Осъзнай го![]()
Лошо няма годините,стига да имаш зряло мислене.
Почвай да го заговаряш,не се срамувай..
със срама нищо няма да се получи,да знаеш..
Ако си решена,че искаш да тръгнеш с него,поемай инициативата,и почвай да го занимаваш,дали в даскало,дали в фейсбук,скайп,навънка и т.н
Появявай се на местата където ходи,може да се включиш с някоя приятелка към компанията му,и да покажеш интерес..
Абе..успех,ще се справиш,не е толкова сложно,колкото си мислиш.![]()