Това ли е да си влюбена. Никога не съм изпитвала такова нещо. Това любов ли е?Има едно момче от съседния клас, което просто като го видя и сърцето ми забива лудо. Сякаш пеперуди летят в мен и имам чувството, че ще припадна. Не си мислете, че съм някое лошо момиче. НЕ! Даже съм много добра не пуша, не пия не върша лоши неща и никога не съм имала гадже, защото не желая. Нямам гадже не защото съм грозна, а защото не желая. Имам руса коса и зелени очи така, че съм хубавичка просто не съм искала и си мислех, че не готова и съм малка. На 13 и половина съм и наистина не съм от онези момичета, които са спали с 10 момчета. Даже смятам да се пазя до сватбата, но това е друго. Споделям всичко с мама и съм отличничка и добро дете. Сега обаче просто имам чувството, че съм ужасно влюбена. Веднъж минавам покрай него и и тихичко казвам на моята фр, че това е той. Тогава той май леко ми се усмихна, но не е чул защото и го прошепнах на ухото. В този момент коленете ми умекнаха. Веднъж имахме англ. език след тях и се оказа, че с него седим на един й същи чин. Беше лудница заради двата класа. Едните се изнасяха, а другите сега идваха. Изведнъж попаднах лице в лице с него и имах чувството, че сърцето ми ей сега ще изхвръкне и ще му каже, че изпитвам нещо към него. Ест. не мога да му кажа нищо срам ме е. Цяла ваканция го гледам на снимка в фейсбук. Сънувам го и по цял ден мисля за него. Не мога да си го изкарам от главата, въпреки, че искам. Въпроса ми е - Това първото ми влюбване ли е? Аз имам чувството, че е. Моля без обиди. Мерси предварително. Чао!