- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Края на ваканцията- най-големият ми страх
От какво почнах училище края на ваканцията е моят страх. Тя минава толкова бързо и неусетно. Но винаги съм се утешавала, че това не е края на света, че ще прекарвам повече време със съучиниците си и т.н. Тази година е различно. Ще съм седми клас, което означава, че трябва един много сериозен напън от моя страна (имам големи амбиции). В края на миналато учебна година си намерих половинка. Той е мил, добър и съм ужасно привързана към него. Още от началото знаех, че ще дойде този момент и ще се срещаме по-рядко и няма да е същото. Днес когато се прибрах майка ми каза, че няма против него, но ще трябва да го сложа на заден план в следващите 9 месеца. И че най-вероятно ще се виждаме 1 път седмично, защото трябва да събера мислите си и да се съсредоточа. Страх ме е, че ще отдалечим и вече нищо няма да е същото. Реших утре да говоря с него по въпроса и да му кажа, че ако според него ще е по-добре да се разделим да го направим. Смятате ли, че това е правилното решения??
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Седми клас ти е важен, защото след него ще кандидатстваш.. предполагам :} Така, че сега по-важно ти е училището и ако не можеш да съчетаеш ученето с приятеля ти.. значи по-добре ще е да се разделите, но спокойно - има време за всичко и няма да ти избягат момчетата.. :}
Защо всички се превземате толкова с тоя 7 клас.. няма студнтка да ставаш..
Важни са ти БЕЛ и Мат.. ще учищ ще учиш.. ама няма само вкъщи да седиш.. Сега си мислиш, че ще се скъсваш от четене, уроци и т.н., но ще видиш, че далеч няма да е точно така.
Не мисля че е нужно да се раздлеяте,по-рядко виждане ще е по-добре
не се изказвай неподготвен,прасе
Ако можеш да съчетаеш и 2те не е нужно да се разделяш с него...Има време за всичко..Не виждам пречка да се виждате по 3 пъти седмично примерно на по едно кафенце след даскало..Даже това ще ти е стимул,за да учиш![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ами след като имаш такива амбиции се предполага,че имаш и възможности.7 клас не е толкова страшен,колкото го изкарват.Въпросът е да учиш съвестно,а не в това да прекарваш 24/7 в учене.Не мисля,че е толкова фатално.Няма какво да говорите така сякаш ще сте в различни градове.Целият ти живот в момента не се изчерпва с учене...силно непрепоръчително е човек да си отдава цялото внимание на това.Независимо,че говорят как е много хубаво да се учи много и прочие,тва не е вярно.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ами всъщност той сам ми казва, че съм поставила летвата доста високо и че ще трябва да уча доста. Каза, че ако имам нужда ще помага и ще свикнем, но все пак искам да говоря с него и ако той мисли, че да се разделим ще е по-добре ще го направим. Но ако не стане ме е страх, че ще се отдалечим един от друг и няма да сме си толкова близки.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Стига с тоя 7-ми клас.Да ти е през оная работа.
И аз си дадох супер зора като бях в 7ми клас и завърших уж най-хубавата езикова гимназия в родния ми град .. и какво ? - Нищо.....
знам един-два езика,които не ми вършат никаква работа и нося 2 дипломки уж много знам езици.Следвам нещо ,което дали ще го уча след като съм завършил ЕГ,МГ или някое глупаво даскало е все тази!
Едно ще ти кажа - ако знаеш от сега ,че след 12-ти клас ще кандидатстваш с математика - върви в МГ! Ако ли не да не ти пука.Най-лошото ,което може да стане и което е хубаво да избягваш е да не попаднеш в много глупаво училище и да попаднеш в лоша среда,защото една такава среда смесена с пубертетски тръпки може тотално да те преебе.Иначе в по-смотаните училища излизаш с 5.80 диплома (минимум),а мен в езикова ,където ми сцепиха аналното отвесие от учене - излязах с 5.21 диплома...... така че това сега си е малко смешна работа.А дето майка ти го говори 1 път седмично и кажи да се приземи на земята.Искаш да ми кажеш ,че ще излизаш 1 път седмично ? Не се самозалъгвай.Аз съм се готвил за УАСГ (12 клас) ,а това е университета в България ,където дават най-трудните задачи по математика и трябва много здраво учене ,за да влезеш най-хубава спецялност.Аз ще ти кажа ,че се размазах от ходене по дискотеки и ще трябва да сменям дроб вече сигурно ,а респективно си влязах най-хубавата спецялност.Отделно ме приеха и във всички други ВЪЗ-ове ,където пробвах,така че всичко е от теб маце и само доброто разделение на времето те дели от това да се виждаш почти всеки ден с гаджето !!!
Както казаха ти трябват БЕЛ и математика.Стига драматизации!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+++Първоначално написано от katericArofl
all day... all night... what the fuck?!
Защо трябва едното да е за сметка на другото?Няма смисъл да късате,ти ако си имаш едно наум и си сериозна винаги можеш да съчетаеш нещата,така че да ти остава време за всичкоЕдно време и аз бях така,важното е да убедиш родителите ти че си сериозна и могат да ти имат доверие за ученето :P
Охх,наистина много се превземате с тоя 7 клас...Аз вече го минах,тая година ще съм 8..И аз така казвах,че е много важен,че трябва да уча много яко...но уви..точно обратното - отпуснах се яката и април тръгнах на уроци по математика,по български бях добре и си учих в къщи...но не всеки ден по 5часа,по 1,максимум 2 часа ти стига...И въпреки всичко,си взех двата важни изпита със 5,а другите по маловажни си ги взех със 6.. Така че не се впрягай толкова в тоя пуст 7 клас,от личен опит ти казвам,няма начин да не се справиш,освен ако не си изклучително тъпа,но се самнявам....Накратко -> не се притеснявай не е толкова трудно,по 1-2 с приятеля ти и 1-2 учи и си 6 точки...
PS -->Сега ще уча в езикова гимназия![]()
1 въпрос - кое ти е по-важно - момчето или образованието?
Не виждам смисъл да се разделяш с приятеля си.Аз също имах гадже във важен период за мен,но съчетавах учението с него.Виждахме се през ден.Той не ми пречеше да уча.Напротив-стимулираше ме и ми даваше сила и усещането,че ще успея.Направи и ти така.Сигурна съм,че ако държиш на него,ще запазиш връзката си.А наред с това ще върви и подготовката ти за кандидатстване,СПОКОЙНО.
Не искам да поставям така въпроса. Не искам да избирам м/у двете неща, защото момчето е неизменна част от живота ми, учението-също.Първоначално написано от Tempest
Ще имаш време и за двете, спокойно. Всички сме били 7-ми клас и знаем кво е. Малко по-напрегнато е от останалите години, но пък като станеш 12-ти ще те питам тогава кво ще правиш... Аз в 12-ти клас ходех на училище, на 2 уроци по 2 предмета (2-3 пъти седмично понякога), готвех се и вкъщи и същевременно с това намирах време и за приятели и развлечения и пак успях да се справя с всичкоТака че не се коркай... 7-ми клас е нищо. От ясно по-ясно е, че няма как да стоиш дененощтно над учебниците... Човек има нужда и от почивка и забавления, а твоите такива ще са приятелят ти
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
еми и аз съм в подобно положениеоще само 2 седмици,уууужас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИСКАМ ОЩЕ
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ех ех този седми клас .. аз тогава не пипвах и пак влязох където искахЗа мен 7ми клас беше много лесен бих казала.. така че остани с приятеля си,отделяй време и на уроците,но както е казано по нагоре - спокойно,няма да се скъсваш по цял ден от учене,не е толкова трудно
![]()
Не бих си зарязала приятеля без причина. За мен това не е причина. За цяла година не можеш ли да научиш два предмета? Би трябвало да ти се отдават и да си учила съвестно досега, особено щом си поставяш някакви тооолкова "високи цели". Тъй че какъв ти е проблемът? Трябва да изрешиш няколко теста и да преговаряш. Приятелите и гаджетата са твоята почивка. Ако се откажеш от тях ще се скапеш.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy