- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Края на ваканцията- най-големият ми страх
От какво почнах училище края на ваканцията е моят страх. Тя минава толкова бързо и неусетно. Но винаги съм се утешавала, че това не е края на света, че ще прекарвам повече време със съучиниците си и т.н. Тази година е различно. Ще съм седми клас, което означава, че трябва един много сериозен напън от моя страна (имам големи амбиции). В края на миналато учебна година си намерих половинка. Той е мил, добър и съм ужасно привързана към него. Още от началото знаех, че ще дойде този момент и ще се срещаме по-рядко и няма да е същото. Днес когато се прибрах майка ми каза, че няма против него, но ще трябва да го сложа на заден план в следващите 9 месеца. И че най-вероятно ще се виждаме 1 път седмично, защото трябва да събера мислите си и да се съсредоточа. Страх ме е, че ще отдалечим и вече нищо няма да е същото. Реших утре да говоря с него по въпроса и да му кажа, че ако според него ще е по-добре да се разделим да го направим. Смятате ли, че това е правилното решения??
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)