Стига с тоя 7-ми клас.Да ти е през оная работа.
И аз си дадох супер зора като бях в 7ми клас и завърших уж най-хубавата езикова гимназия в родния ми град .. и какво ? - Нищо.....
знам един-два езика,които не ми вършат никаква работа и нося 2 дипломки уж много знам езици.Следвам нещо ,което дали ще го уча след като съм завършил ЕГ,МГ или някое глупаво даскало е все тази!
Едно ще ти кажа - ако знаеш от сега ,че след 12-ти клас ще кандидатстваш с математика - върви в МГ! Ако ли не да не ти пука.Най-лошото ,което може да стане и което е хубаво да избягваш е да не попаднеш в много глупаво училище и да попаднеш в лоша среда,защото една такава среда смесена с пубертетски тръпки може тотално да те преебе.Иначе в по-смотаните училища излизаш с 5.80 диплома (минимум),а мен в езикова ,където ми сцепиха аналното отвесие от учене - излязах с 5.21 диплома...... така че това сега си е малко смешна работа.А дето майка ти го говори 1 път седмично и кажи да се приземи на земята.Искаш да ми кажеш ,че ще излизаш 1 път седмично ? Не се самозалъгвай.Аз съм се готвил за УАСГ (12 клас) ,а това е университета в България ,където дават най-трудните задачи по математика и трябва много здраво учене ,за да влезеш най-хубава спецялност.Аз ще ти кажа ,че се размазах от ходене по дискотеки и ще трябва да сменям дроб вече сигурно ,а респективно си влязах най-хубавата спецялност.Отделно ме приеха и във всички други ВЪЗ-ове ,където пробвах,така че всичко е от теб маце и само доброто разделение на времето те дели от това да се виждаш почти всеки ден с гаджето !!!