- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса Сонаши
Здр. можете ли да ми кажете откаде в Бургас да си купя преса Сонаши.. Спешно е! Благодаря Ви предварително !![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Emi nqma tam :S
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
![]()
http://www.get.bg/catalog/product_in...ducts_id=20215
да поръчаш от нета?
Можеш да провериш на две места едното е в Карфур само че не е сонаши, а домо и върши сащата работа,защото са еднакви просто марките са различни.Другото място е като тръгнеш по Богориди към морската има един магазин Колет срещу него има един магазин за 1 лев и там пише "Тук се продават преси Сонаши" там провери. Дано да съм ти била полезна.
П.С аз съм с такава преса и мога да кажа,че изправя много добре като преси от 50 лв![]()
Можеш да провериш на две места едното е в Карфур само че не е сонаши, а домо и върши същата работа,защото са еднакви просто марките са различни.Другото място е като тръгнеш по Богориди към морската има един магазин Колет срещу него има един магазин за 1 лев и там пише "Тук се продават преси Сонаши" там провери. Дано да съм ти била полезна.
П.С аз съм с такава преса и мога да кажа,че изправя много добре като преси от 50 лв![]()
Метро?
П.п. Виждала съм такава преса, ама не мога дасе сетя къде.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
и аз имам доволна съммПървоначално написано от francyzoi4ety
![]()