.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Преса Сонаши

Здр. можете ли да ми кажете откаде в Бургас да си купя преса Сонаши.. Спешно е! Благодаря Ви предварително !
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Техномаркет,Технополис?

Emi nqma tam :S
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

ДОМО ???? щом няма техномаркет и технополис

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Можеш да провериш на две места едното е в Карфур само че не е сонаши, а домо и върши сащата работа,защото са еднакви просто марките са различни.Другото място е като тръгнеш по Богориди към морската има един магазин Колет срещу него има един магазин за 1 лев и там пише "Тук се продават преси Сонаши" там провери. Дано да съм ти била полезна.

П.С аз съм с такава преса и мога да кажа,че изправя много добре като преси от 50 лв

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Можеш да провериш на две места едното е в Карфур само че не е сонаши, а домо и върши същата работа,защото са еднакви просто марките са различни.Другото място е като тръгнеш по Богориди към морската има един магазин Колет срещу него има един магазин за 1 лев и там пише "Тук се продават преси Сонаши" там провери. Дано да съм ти била полезна.

П.С аз съм с такава преса и мога да кажа,че изправя много добре като преси от 50 лв

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Метро?
    П.п. Виждала съм такава преса, ама не мога дасе сетя къде.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    Можеш да провериш на две места едното е в Карфур само че не е сонаши, а домо и върши сащата работа,защото са еднакви просто марките са различни.Другото място е като тръгнеш по Богориди към морската има един магазин Колет срещу него има един магазин за 1 лев и там пише "Тук се продават преси Сонаши" там провери. Дано да съм ти била полезна.

и аз имам доволна съмм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си