.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Принцът на бял кон

Така... едва ли ще съм единствената която си задава този вапрос но искам да разбера какво мислите за това Според вас кога може да намерим някой свестен който да е перфектната половинка и как да го намерим? моля кажете защото вече ми писна от тъпи идиоти дето мислят само за себе си и да съм без гадже зареди наразбирателства

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    нЕма такова животно. Няма перфектни хора. Всеки си има недостатъци.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

... Като си намериш майстора, скъпа моя, друга песен ще пееш.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Maina Town
    Няма перфекни хора, всички имаме недостатъци. Въпроса е да обичам човека до себе си въпреки тях.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Принц на бял кон няма.
    Има наивни момичета.

Е,някои чакат принцеса на бяло пони пък.
    Според мен има перфектни половинки.Прости има хора,които трябва да са заедно,които не са толкова щастливи,когато са поотделно.Сами по себе си перфектни хора няма,но всеки си има някой,който е перфектен за него.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Е,някои чакат принцеса на бяло пони пък.
    Според мен има перфектни половинки.Прости има хора,които трябва да са заедно,които не са толкова щастливи,когато са поотделно.Сами по себе си перфектни хора няма,но всеки си има някой,който е перфектен за него.

Кажи ми ,че не си вярваш ,моля те!

О напротив вярвам си ;]
    just be

О напротив вярвам си ;]
    Нямал/а си по дълга връзка от година - година и половина,прав ли съм?

Цитирай Първоначално написано от P
    О напротив вярвам си ;]
    Нямал/а си по дълга връзка от година - година и половина,прав ли съм?

Не,нямала съм.Не виждам и какво е значение,но anyway.
    Не съм такава да чакам `the one` и да си седя в очакване.Имах предвид,че наистина вяравам,че има хора,които просто са създадени един за друг...които се допълват.
    just be

Съгласна съм с NeverTheSame.
    P - това, че мненията ви не съвпадат, не означава, че нейното е грешно. Какво толкова се изумяваш, всеки гледа по различен начин на нещата и е супер тъпо някои да се опитват да наложат своето мнение като най-правилно. (Не казвам, че го правиш, говоря по принцип.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ами има значение,въобще не е без.
    Това ,че някой хора ти изглежда ,че се допълват е много хубаво.. и аз с приятелката ми отстрани така изглеждаме и ни го казват всички,но самата истина е ,че въпреки ,че всичко изглежда розово не е така.ВЪОБЩЕ не е така.В резултат на дълго съжителство или връзка с даден човек ти осъзнаваш ,какъв е той всъшност и НЯМА такъв човек ,койт ода няма недостатъци ,които с течение навремето създават проблеми.
    Идеална връзка няма,а времето е фактора ,който създава доста от проблемите.
    Всичко друго е плод на въображението ти и много романтични филми това е суровата истина - от теб зависи дали връзката ще върви добре или белия кон ще стане черно магаре

LovelyGirl ,добре е ,че уточни ,че не казваш,че си налагам мнението,защото аз и НЕ го правя.Това е форум и целта ми не е да създам спор или да си наложа мнението ,далеч съм от тази мисъл.Целта ми е да създам дискусия,каквато е целта на форума и да чуя други мнение освен моето,което често е различно от масата ,тъй като съм суров реалист.

Супер фен
    Хаха как да го намерим.. това да не ти е готварска рецепта бе - настъргваме морков, 2 щипки сол и не знам к'во още...

Всички хора си имат недостатаци няма перфектни, но когато срещнеш някой и се научиш да го обичаш и с недостатаците му и хубавите му страни значи той е човека за теб. Така е поне според мен . А колкото до времето, любовта никога не е вечна и когато изчезне вече започваш по честно да виждаш недостатаците на човека до теб който преди време е бил перфектен само защото си бил влюбен в него както се казва любовта е сляпа , и когато видиш тези недостатаци ако между вас няма уважение и не можеш да свикнеш с неговите лоши страни вие се разделяте ..

Възможно е и да е така.Не претендирам да съм човек с огромен опит.Знам,че няма перфектни хора,няма перфектни връзки и прочие,но..може би наистина мнението ми може да е в резултат на `романтични филми`.
    just be

Усещам ,че лека полека стигаш до извода,че връзката може да бъде тип ПРИНЦА НА БЯЛ КОН ,стига ти да си я направиш такава
    Всичко си зависи от мацката и момчето до нея.
    Ще ти прозвучи доста философско ,но го запомни - един ден ще го осъзнаеш.Та каза ми го един учител по литература - една дългогодишна връзка е резултат от най-лошото за един човек - СЕБЕОТРИЦАНИЕТО.Тогава аз му се смях доста ,защото бях лудо влюбен и всичко ми се виждаше розово,но след време осъзнах ,че е точно така.За да задържиш една връзка пълноценна ти трябва да си готова да се отречеш от страшно много неща в името на любовта.
    Та в този ред на мисли усещаш ли как този принц на бял кон те лишава от доста неща ,за да бъдете заедно.
    ПС - имай в предвид ,че аз ти говоря за пълноценни и дълги връзки.Ако ще си говорим за 3-5 месечни авантюрки .. то ДА има принц на бял кон ,който после или те разочарова ,или взаимно се разделяте.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Виж,моят пък дойде на черно колело и пак си беше оферта. За да намериш човека,който да те запълва,трябва да загубиш малко време с няколко погрешни. : )

Принца на бял кон, че няма да дойде няма, ами поне се надявай да дойде коня, че поне ебане да става...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Принца или принцесата ги създаваме ние.Иначе множество хора ни се мяркат пред очите.Въпроса е дали ако успеем да съзрем в човека,който харесваме принца/принцесата дали той ще оправдае нашите очаквания.

Цитирай Първоначално написано от P
    Усещам ,че лека полека стигаш до извода,че връзката може да бъде тип ПРИНЦА НА БЯЛ КОН ,стига ти да си я направиш такава
    Всичко си зависи от мацката и момчето до нея.
    Ще ти прозвучи доста философско ,но го запомни - един ден ще го осъзнаеш.Та каза ми го един учител по литература - една дългогодишна връзка е резултат от най-лошото за един човек - СЕБЕОТРИЦАНИЕТО.Тогава аз му се смях доста ,защото бях лудо влюбен и всичко ми се виждаше розово,но след време осъзнах ,че е точно така.За да задържиш една връзка пълноценна ти трябва да си готова да се отречеш от страшно много неща в името на любовта.
    Та в този ред на мисли усещаш ли как този принц на бял кон те лишава от доста неща ,за да бъдете заедно.
    ПС - имай в предвид ,че аз ти говоря за пълноценни и дълги връзки.Ако ще си говорим за 3-5 месечни авантюрки .. то ДА има принц на бял кон ,който после или те разочарова ,или взаимно се разделяте.

Принципно съм наясно,че за да има разбирателство...и изобщо,за да имат двама души пълноценни връзка трябват компромиси.Напълно съм съгласна с това,което казваш,но просто не мога просто така да си променя мнението.Не го правя от инат или твърдоглавие само и само да не се призная за сгрешила..изобщо не съм такава.Наистина вярвам,че мога да намеря някой,който просто да ми `пасва` повече от всеки друг.Ако след години попадна на такъв човек,съм готова да правя компромиси.Не съм от тези с `железните принципи`,които не правят еди си какво за нищо на света [e не че съм готова и да се откажа от всичко важно за мен].

Възможно е и просто прекалено много да се надявам да същестува въпросния принц,княз,цар,граф и етс.
    just be

В момента ,в който направиш първия по-сериозен компромис понятието ПРИНЦ НА БЯЛ КОН или ИДЕАЛНА ПОЛОВИНКА губят стойността си.
    Иначе не те карам да си променяш мнението - супер си е да си романтична и да вярваш в красивите неща приятелката ми ,въпреки че и 2-мата сме се променили един за друг много ,все още вярва ,че аз съм принца на бял кон и че това нещо съществува.Присъщо е за жените да вярват в такива неща ,а и мен ми харесва като цяло идеята. Все пак това е любов и на първо място трябва да е красива.

P - имам връзка от 4 години и мога да кажа, че все още го мисля за принца на бял кон.Връзката ни е преминала през доста неща. Разбира се, че той има недостатъци, но и аз имам. Както всеки казва - няма перфектни хора. То нямаше и да е интересно. Имали сме своите лоши моменти, но това не ни пречи да бъдем щастливи. Нали това е хубавото да преминавате заедно през трудностите.Естествено е любовта да иска своите жертви, но ти и да си сам пак се лишаваш от някои работи. Не разбирам защо трябва да се обвинява отсрещния човек за жертвите, които ти правиш. Все пак това е връзка, която, за да е успешна, трябва дасе гради на компромиси от двете страни.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Не обвинявам отсрещната страна ,просто тълкуваш грешно думите ми.Опитах се да кажа по доста по-сложен начин това ,което ти каза.
    Явно понятието ПРИНЦ НА БЯЛ КОН при нас се разминава.Аз като чуя нещо подобно се сещам само ,че може да излезе от думите на някое младо момиченце ,което чака безпроблемната и розова любов,която не съществува,съгласи се.
    А ти явно под това разбрираш - свестен човек за който да си готова да правиш жертви и да преодоляваш трудности.
    Ако е така - да ,на едно мнение сме.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Изчерпа се вече, спрете се.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си