.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Град
    Испания.
    Това съм аз... Даже и принца в бяло Ферари яхяхяхях...
    Сега сериозно. Принца на бял кон е този в когото сте влюбени.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен
    Град
    Earth...
    е те такова лайно нема!

В днешно време се говори за принцът с черно X6.
    sex

Опитваш се да се вмъкваш в разни рамки, което е... тъпо. И те ограничава. Докато чакаш най-миличкия, най-добрия, най-красивия, най-умния и прочие най мъж, си затваряш очите за поне двама други, които може и да не са толкова перфектни, да не са толкова прекрасни, колкото ти се иска, но пък поне, ако не са подходящите с главно П, са хора, с които можеш да си прекараш забавно.

И ако определението ти за свестен е "да не пуши, да не изкарва двойки и да си ляга в 22", направо ще съжаля, че писах подобен пост в 6 сутринта.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Опитваш се да се вмъкваш в разни рамки, което е... тъпо. И те ограничава. Докато чакаш най-миличкия, най-добрия, най-красивия, най-умния и прочие най мъж, си затваряш очите за поне двама други, които може и да не са толкова перфектни, да не са толкова прекрасни, колкото ти се иска, но пък поне, ако не са подходящите с главно П, са хора, с които можеш да си прекараш забавно.

И ако определението ти за свестен е "да не пуши, да не изкарва двойки и да си ляга в 22", направо ще съжаля, че писах подобен пост в 6 сутринта.
    Съгласна съм

До автора:Ще го намериш,когато НАЙ-МАЛКО очакваш...Аз се запознах с моя приятел 1во в импулс,а след това в дискотеката наживо..Банално и доста неподходящо място за предпоставка за дълга връзка,но ето,че вече 2 години и 7 месеца сме заедно..Така,че мило момиче не се отчайвай,един ден ще намериш подходящото момче..Всичко с времето си Успех

ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Принц на бял кон, бла-бла.

Но съм съгласна с изказването за перфектните половинки. Има хора, които са създадени цял живот да се търсят един друг и ако не се открият, просто никога не са щастливи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен
    Град
    София
    Ми любовните филми,книги,истории,легенд като Мулен Руж,Тристан и Изолда(за тия се сетих )трябва да имат някаква основа,според мен.

Супер фен Аватара на spopi
    Няма перфектни ако сме перфектни не е интересно.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Виж,моят пък дойде на черно колело и пак си беше оферта. За да намериш човека,който да те запълва,трябва да загубиш малко време с няколко погрешни. : )
    Моят дойде на син мотор
    + съгласна съм с това което си казала
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Принц на бял кон няма, както и принцеса на бяло пони но има хора, които си подхождат.
    Перфектни също не съществуват, но допълващи се - да.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,няма перфектни.Но има такива,които са направо съкровища,а недостатъците са или дребни или незабележими.

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз съм на мнение, че принц на бял кон няма.. Не защото съм отчаяна, просто не мисля че в живота всичко е така розово, както по романтичните филми (аз за тва и не ги обичам мн мн, леко са ми банални), или просто ми куца романтиката ;д опитвам се да живея в реалния свят, а не в този който на мен ми се иска...
    Сетих се за Каменарови от Биг Бро Фемили... тези хора ме смаяха, накараха ме да се замисля, че всеки би могъл да има любов като тяхната, просто е много трудно двама души да разберат, че са един за друг още преди да са се опознали и дори след като се опознаят да успеят да поддържат любовта си толкова години. Тези неща са рядкост обаче.. не се случват всеки ден, еле пък в днешно време...

Определено има свястни момчета, който могат да обичат, уважават и ценят момичето до себе си. Казвам го от личен опит (за което се радвам) . НО перфектни хора няма, няма и да има..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Всяко момиче вярва в принца на бял кон.Но рано или късно трябва да порасне.

Идеалната половинка е тази,с която се допълвате и разбирате.В пубертета,когато израстваме и се оформяме като личности е много трудно да изградим такива отношения.Да не говорим,че има и хора,които така и не намират тази хармония дори и на 50г.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

всяко момиче си го чака този принц,но дали ще го намери,има хора ,коитоо си пасват адски много, вярвам си в коня ама в принца май не

Град
    София
    Абе, принц на бял кон винаги е имало(само дето отдавна хората шофират вместо да яздят), обаче когато 10-тина "принцеси" го прегазят, спира да бъде такъв.
    Има и перфектни половинки, но това не ги прави перфектни хора - това просто са 2 различни понятия.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от d3n17yy
    Всички хора си имат недостатаци няма перфектни, но когато срещнеш някой и се научиш да го обичаш и с недостатаците му и хубавите му страни значи той е човека за теб. Така е поне според мен . А колкото до времето, любовта никога не е вечна и когато изчезне вече започваш по честно да виждаш недостатаците на човека до теб който преди време е бил перфектен само защото си бил влюбен в него както се казва любовта е сляпа , и когато видиш тези недостатаци ако между вас няма уважение и не можеш да свикнеш с неговите лоши страни вие се разделяте ..

Сигурно и аз и моето момиче си намираме недостатъци, но никой не ги казва на другия, защото се обичаме
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре чакай той да те намери
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от P
    Принц на бял кон няма.
    Има наивни момичета.
    Съгласен, много се филмирате, дами. Колкото и да ги търсите, няма ги.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    in the reality : )
    Двойка, която има 20-годишен брак, имат деца и все още има тръпка, романтика и страст помежду им могат да ти кажат отговора.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    всеки има недостатъци няма перфектни хора

точно това е изпитанието на любовта да обичаш някой въпреки недостатъците му

иначе принца на бял кон след време става космат и дебел но това е друга тема
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кога .. къде .. как .. никой не може да знае!!
    Оставаш си с надеждите и чакааш .. чакааш ..

принца съществува,само че може да не е само един ... може пък и само коня да дойде нищо не се знае.бъркаш в торбата и каквото хванеш (както казва баба )
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Момичетат чакат принца на бял кон,а момчетата пък чакат принцесата на розово пони И докато всички стоят и само си чакат,потънали в разни измислени идеали и слагайки си някакви свръх недостижими за "простолюдието" изисквания не забелязват стойностните хора около тях...Така,че престанете да тъсите мъжа "най-най" и да хвърчите в небесата,а се приземете и започнете да обръщате внимание на "земните" хора...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Принцове има само в приказките ... и в дворците,ама тия са много двулични и много изневеряват
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си