.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    нЕма такова животно. Няма перфектни хора. Всеки си има недостатъци.
    Няма ,но може да си направиш някои по собствен идеал ,иска се малко играчка ;р
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от P
    Ами има значение,въобще не е без.
    Това ,че някой хора ти изглежда ,че се допълват е много хубаво.. и аз с приятелката ми отстрани така изглеждаме и ни го казват всички,но самата истина е ,че въпреки ,че всичко изглежда розово не е така.ВЪОБЩЕ не е така.В резултат на дълго съжителство или връзка с даден човек ти осъзнаваш ,какъв е той всъшност и НЯМА такъв човек ,койт ода няма недостатъци ,които с течение навремето създават проблеми.
    Идеална връзка няма,а времето е фактора ,който създава доста от проблемите.
    Всичко друго е плод на въображението ти и много романтични филми това е суровата истина - от теб зависи дали връзката ще върви добре или белия кон ще стане черно магаре
    Чакай сега!
    Под "перфектна половинка" не се има предвид човек, с който всичко винаги върви по мед и масло, без караници, без недостатъци и т.н. Просто някой, с когото можеш да създадеш сплотено и щастливо семейство и самият\самата ти да се чувстваш спокоен и задоволен. Затова и се казва, че човек обича истински само веднъж (или примерно два пъти, ако е преживял някакъв вътрешен катаклизъм).
    Всичко останало са влюбвания, тръпки, привързвания, опити и търсения на (а понякога припознаване с) този човек.

-----------

В принцове на бели коне, понита, магарета, катъри и всякакви видове едър добитък не вярвам. А пък ако имаше - не бих искала такова нещо!
    all day... all night... what the fuck?!

АКО ИМАЩЕ ТАКЪВ :(

Пожелавам ти да го срещнеш-принца на белия кон...но се съмнявам...това го има само в приказките.
    ПЛОВДИВ

Принцове няма, има само коне. Че дори и те са пред изчезване, за какво говорим изобщо.
    И никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него ; ]
    Аз съм си намерила моята идеална половинка и не искам никой друг пък ^^ ии съм абсолютно съгласна с мнението на ScarletBite за значението на този израз !

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз вярвам, че ще го срещна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си