- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Принцът на бял кон
Няма ,но може да си направиш някои по собствен идеал ,иска се малко играчка ;рПървоначално написано от bebe7o
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Чакай сега!Първоначално написано от P
Под "перфектна половинка" не се има предвид човек, с който всичко винаги върви по мед и масло, без караници, без недостатъци и т.н. Просто някой, с когото можеш да създадеш сплотено и щастливо семейство и самият\самата ти да се чувстваш спокоен и задоволен. Затова и се казва, че човек обича истински само веднъж (или примерно два пъти, ако е преживял някакъв вътрешен катаклизъм).
Всичко останало са влюбвания, тръпки, привързвания, опити и търсения на (а понякога припознаване с) този човек.
-----------
В принцове на бели коне, понита, магарета, катъри и всякакви видове едър добитък не вярвам. А пък ако имаше - не бих искала такова нещо!
all day... all night... what the fuck?!
Пожелавам ти да го срещнеш-принца на белия кон...но се съмнявам...това го има само в приказките.
![]()
ПЛОВДИВ
Принцове няма, има само коне. Че дори и те са пред изчезване, за какво говорим изобщо.
И никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него ; ]
Аз съм си намерила моята идеална половинка и не искам никой друг пък ^^ ии съм абсолютно съгласна с мнението на ScarletBite за значението на този израз !