- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога?
Защо не ми върви тази любов? :/ Почти всички от приятелите ми имат гаджета, а аз още не съм намерил своята половинка... Понякога като ще излизам с някой от приятелите, ми казва, че иска да е насаме с гаджето и ми става тъпо, не защото ме оставя, напротив, защото си имат гаджета и им е кеф, а на мен... До сега съм имал само едно гадже през всичките ми години, на 16 съм и това ме притеснява. Не съм обратен, разбира се... Просто и аз не искам да се захващам с първата, просто искам да намеря специалната, единствената, а в моя град, където и да погледна все са някакви наконтени с много грим, и ходят с някакви големи батковци и компании от 20 човека, напиват се (Аз не искам това). Може би съм грозен? Мисля, че се поддържам, бръсна се, парфюмирам се, обличам се стилно, дали не е някъде там проблема? Един път както излизахме с приятели и едно момиче (приятелка на един) седна при нас и аз много го харесах, беше свободно, но като го поканих в парка с цвете, то като дойде ми се изсмя и си тръгна... Дали пък не съм готов за обвързване? Дали не трябва да се жертвам, за да бъда харесан (напиване, дискотеки) ?
Благодаря за съветите.
Братле,не искам да те отчайвам ,но така няма да си намериш гадже.Това да поканиш мацка в днешни дни с цвете в ръка в парка си е като на филм,а филмите не са реалност.
Ти си на 16 години и търсиш сериозна връзка и се опитваш да бъдеш перфектен,но така не става.Моите наблюдения са ,че хора като теб обикновенно си намират за гаджета по-смнотани момичета.Не знам ,какъв си иза какво се бориш ,но от сега ти казвам ,че с тези джентълменски опити няма да се получи.
Един такъв жест - цвете може да го оцени по скоро някоя жена ,но днешните съвременни кифли няма ..
Но не се отчайвай,сигурен съм ,че има момичета ,които биха се впечатлили.
Иначе ми приличаш на свясно момче.Само малко самочувствието си вдигни и спри да търсиш спецялната ,а пробвай.Спецялна няма!
Недей да се "жертваш". Глупаво е. Като не ти харесвт тези напивния, дискотеки и т.н. просто няма да ходиш. Бъди себе си. Не се опитвй да подражаваш на масата овце. А за това, че онази ти се е изсмяла... Ясна е работата. Просто недей да се отчайваш. Ако излизаш повечко, бъдеш себе си няма как да не си намериш половинка. Ще дойде и твоя ред. Don't worry, be happy.![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Еми опитвай с момичета, които ти харесват. Който играй - пичели, който не играй - ни пичели.
Бъди агресивен, но не и досаден, интересен(различен, но без да ставаш роб на желанието да блеснеш с оригналност).
REGGAE BOOM <3
Аз почти всеки ден съм навън с приятели, но не толкова по заведения на центъра, колкото в квартала, седнем, говорим си, смеем се. Може би грешката е, че сме в квартала, а не на заведения, и на тях ходим, но по-рядко. И комуникирам с едни и същи момичета и сме си приятели от години, и към тях нямам чувства. Нямам представа...
Пич ако мислиш така след 8-10 години ще си бомба, ама малко си подранил. На тая възраст всеки търси забавления и тръпка. Просто мисленето ти не отговаря на годините...
А, как да го оправиш ли? Сори ю ар фъкд ъп, не можеш.
Дам,това което аз ти казах - ето го в 2 реда.Първоначално написано от GregoryHouse
Прекалено си пораснал за годините си ,което си е ташак.
На тази възраст трудно се намират такива момичета и си е жив късмет,но не мисли ,че не съществува това момиче.
(За да не ти звучи невъзможно ще ти кажа ,че аз на 17 години със същите разсъждения си намерих приятелката)
Глупости.Първоначално написано от GregoryHouse
Та..Не се отчайвайВсички намират половинката си
Горе главата
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Каза FuckedUp![]()
AHXAHXAHXA
Аз не съм му казал, че няма да я намери, просто му казах, че няма как да се промени. А сериозността убива връзката на тези години. Колко сериозен може да си като чакаш майка ти да ти даде 5 леа да идеш на кафе? Айде стига...
Може и да си намериш мадама, ама ако е като теб, деа знам на мен би ми се сторило доста скучно. На тея години хората си купонясват. В което няя лошо. Можеш да ходин на дискотеки и без да се наливаш като фитария или да прайш зулуми все пак де...
По това,което казваш явно си подранил в..развитието.Момичетата на тази възраст търсят главно купони,напивания,батковци и т.н.След 3-4 години ако продължаваш с подобно отношение и държание съм сигурна,че ще си върха на сладоледа,както се казва,но сега...Просто си изпреварил връсниците си...а да знаеш,че това,колкото е за лошо,толкова е и за хубаво.Не се коси.Не ти е нужна 100% приятелка,за да ти бъде приятно и да си щастлив.Недей да се пренавиваш,че задължително трябва да си с момиче до себе си,за да си прекарваш страхотно.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
А ако едно момиче ме гледа и като го погледна си обръща погледа всеки път и пие от чашата, значи ли, че има симпатии към мен? Наистина не съм наясно, а много искам приятелка. Ако е така, кажете ми съвети как да я заговоря, тъй като номера с цветето не мина, а и ми се изсмя на всичкото отгоре.
Понякога направо се чувствам неловко, като например след Нова година, бяхме на училище и момчетата си приказваха "Заби ли някоя на Нова година?" "Чука (Правихте ли секс) ли я, не само се натискахме" и аз направо си сядам на чина, не стоя при тях при подобни разговори...
Поправям се, не си изпреварил развитието си. Ти всъщност си го върнал 3 века назад...Пич английските джентълмени умряха... :/
А момичето може да те гледа по 1000 причини, не си търси някоя отворена...търси някоя като теб, по задръстена да го кажа в прав текст, дето стои настрана от стадото.![]()
Не ме разбра..както и да е.Първоначално написано от GregoryHouse
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Като за начало тези свръх обноски се пробвай да ги притъпиш.Дори и на доста свястна жена би и станало смешно.Първоначално написано от ludsamxD
А дали едно момиче те задява не може да се разбере като пишеш във форума.Единствения начин е да я заговориш и то се усеща,когато тя има интерес към теб.Повярвай ми - усеща се.Ако ли не успееш да разбереш ,я покани да излезете ,но МОЛЯ ТЕ без букети с цветя и подобни глупости.Бъде най-обикновенно 16 годишно момче.Говорете си за всевъзможни глупости (несериозни теми),не повдигай сериозни теми - на тази възраст това НЕ я интересува.
Никое 16 год. момиче не мисли за сериозна връзка и не се надявай това да жена ти.
Поне първите 5 бройки ще са ,за да разбереш ,как стават нещата.
И започни да псуваш и да говориш глупости,иначе ще загубиш и мъжката аудитория от приятелите си.
Ок ясно сега ще ти кажа къв е проблема . Та значи всички момичета се оплакват че не са останали свясни момчета (много са заблудени) всъщност тях си ги има просто момичетата не ги забелязват и тва е най дразнещото.
Просто всички са некви ... не си заслужава да коментирам
все пак съм хейтър![]()
Аз не съм настрани от "стадото", тези от класа ми са едни, приятелите ми са съвсем друго нещо. За тях бих дал всичко, всички изживени моменти заедно, всичката подкрепа, която са ми давали... Това, че никое момиче не ме харесва, няма нищо общо със "стадото", както ти го наричаш. Приятелите си ги ценя! Примера, който дадох от класа ми е от момчета, които постоянно са навън, напиват, пушат и други... Приятелите ми нямат нищо общо с това. Благодаря за съветите и дано наистина си намеря подходящото момиче за мен! Благодаря за съветите отново! Ако някой има да добави нещо друго, ще е от полза, само да няма спам и караници.
@P - Благодаря, искернно!
Утре ще поканя въпросното момиче и ще се опитам да се изясним. Ще видя какво ще стане и ще пиша отново в темата.
Първоначално написано от GregoryHouse
ее добре де защо да се е върнал 3 века назад..пълни глупости..какво лошо има в тва иде с цвете на среща...както казаха една жена би се зарадвала на цвете...нищо старомодно няма...друг е въпроса че една лигава кифла няма да го оцени това и както каза той му се е изсмяла..ем такива момичета къде ги търсиш..те акала им наврян в "задните части" ....и не да търси някоя като него - задръстена ..както се изказа тиа просто да почака малко
![]()
а към Автора : споко пич недей да бързаш да си намираш приятелка..изчакай..за всичко си има време....подкрепям мнението на другите преди мен че с тоя акал след някоя друга годинка ще си Бомба..:P
Всички сме минали през такива периоди ,спокойно!
С удоволствие бих ти помогнал с каквото мога.Пиши утре да видим ,как вървявт нещата с мацката и какво да мислим нататък![]()
Е и аз пуша и съм цял ден навън, че мани ти ами понякога зеам, че изливам разни алкохоли в гърлото си...Тва не значи, че съм кретен. (Добре, май аз бях малко лош пример, ама карай принципно говорим)
Те са кретени щот такъв им е характера. Пушенето и пиене(ако не е всяка вечер до откат де) не е нещо, чак толкова абнормално. Абнормалното е кретеноидното мислене на хората.
А мадами бол пич, ще я намериш. За да си се разбързал :P
Успех от мен.
дам ,това е доста правилно.Първоначално написано от GregoryHouse
Аз употребявам от 8 клас и съм си доста пекан тип.Така че може и липсата на алкохол да ти влияе зле
![]()
![]()
![]()
![]()
Сама го каза! Жени на 16 не съм видял, даже и на 20 не всички могат да се нарекат жени...Първоначално написано от diwanence
![]()
Та аз дори не съм се напивал, какво остава тогава... Някакъв ненормален съм.![]()
Както казах утре ще говоря на живо с момичето. Наистина ми хвана окото на онова заведение и ми хареса самия и характер. Дано да ми отговори със същото! Благодаря отново! Утре ще пиша какво е станало.
Да и вземеш ДЖИ-ес-ем-а и скайпа!Първоначално написано от ludsamxD
И бъди оперен ,щото няма мацка ,която да харесва мишки.
![]()
Oooo, страхотно! Същия като мен, когато бях малко по-малък и загубен. Само дето не съм опитвал номера с цветето, а и никой друг.
Ти имаш няколко предимства:
- Изглежда, че не си влюбен в конкретно момиче. Ако си влюбен и загубен (който се приема за сдухльо от останалите), положението е много тежко.
- Опитваш различни неща, като това с цветето. Означава, че не си толкова загубен.
- Момичетата те харесват.
Мисля, че на първо време е добре да възприемеш гледната си точка като нормална. След това да възприемеш гледната точка на приятелите ти като също нормална, но различна от твоята.
Едни си падат романтици. Аз съм такъв, познавам и други такива хора. Други са родени да "чукат". Познавам мъж на 50, за който това е начин на живот.
Начинът на мислене на тийнейджърите сега е по-силно повлиян от всякога от музиката. В поп-фолка в почти всяка песен се пее за секс, алкохол, цигари (Merilyn & KING), а момичетата правят всичко възможно да приличат на певиците на екрана (което в днешно време ги прави най-красиви и най-лесни за момчетата).
Може би е добре да се направи разграничение в света на запознанствата.
Сам виждаш, че когато отидеш някъде на купон, момичетата (и момчетата) са настроени за свалки. Но свалките не предполагат да си станете гаджета. Всъщност има огромно количество литература по въпроса, но основно на запад, така че ако искаш да се научиш да правиш свалки и разбираш английски - no problem. Това ще ти помогне ако искаш да бъдеш атрактивен. Но по някаква причина всичко на такива купони нашепва "SEX". Това е място, където се търсят бързи забавления. Там трябва да си бърз и забавен, а това е сериозно изкуство.
Ако търсиш сериозна приятелка, може би е възможно да я срещнеш там, но според мен е по-вероятно това да се случи на някое "по-бавно" място. Училище, покрай приятелите, интернет. Място, където има време нещата да се случват. Но имай предвид, че и това е сериозно изкуство. Не просто трябва да бъдеш себе си - трябва да бъдеш такава част от себе си, която едно момиче ще хареса. Аз може би не знам днешните тийнейджърки какво точно харесват, така че ти ще трябва да разбереш сам![]()
Между другото, сега мисля че имаш най-голям шанс точно с момичето с цветето. Защо? Може да изглежда тъпо, но всъщност е било различно. И аз знам, че момичето все още те помни. Стига да не си изглеждал абсолютно глупаво тогава (представи си някой нисък, леко дебел, глупаво облечен, с мазна коса, лош дъх и отчаяно-ехиден поглед) - т.е. като крайно нуждаещ се. Ако я видиш отново, просто й кажи "Здравей" със съвсем малка усмивка, по уважителен начин, но с едно такова безразличие, което казва "Хресвам те като човек, знам какво стана, но вече нямам нужда от теб"