.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Ако я видиш отново, просто й кажи "Здравей" със съвсем малка усмивка, по уважителен начин, но с едно такова безразличие, което казва "Хресвам те като човек, знам какво стана, но вече нямам нужда от теб"
    Моля те не давай глупави съвети.
    Не стига ,че е различен ами и като покаже безразличие и тогава не само ,че мацката няма да и мине повече през акъла за него ,ами и ш те разказва на приятелките си.
    Помни важното правило - момичета си споделят много!Ако излезеш с нея на следващия ден доста мацки ще знаят
    Ако наистина ти харесва ,трябва да си много настоятелен,но преди това се погледни в огледалото и прецени имаш ли шанс с това момиче!Защото добре знаеш ,че момиче-модел никога няма да тръгне с бачкатор на строеж.

@JDeel - Не съм очаквал подобен отговор! Това с цветето го направих, защото мислех, че ако отида просто така при нея ще е глупаво. Това момиче ми е вече безразлично и нямам ни най-малко намерение да се занимавам с него. Момичето, което утре ще поканя на среща и нещо много специално и никога не съм се чувствал така. Попринцип приятелите ми не малко пъти са ми казвали: "Човек, защо не си намериш момиче, с което да сте заедно" и други от рода на това. Аз все мисля над тези думи и просто си казвам, че ми е рано, на колкото и години да съм. Не съм някой, който стои само в къщи и иска да има гадже и се отегчава. Споменах по-горе, че постоянно излизаме къде ли не и просто не ми се е случвало да си харесам нормално момиче или то да ме загледа - абсурд! А това момиче направо ме завладя с погледа си, с тези прекрасни очи, които имаше! Сърцето ми се разтуптява до болка, когато я зърна! Тя е нещо уникално, което не ми се е случвало до сега. Казах, че съм имал едно гадже, но тогава детски години, какво сме разбирали... Много искам да се получи утре и го чакам с нетърпение! Благодаря за отговора ти!

Re: Защо не мога?

Цитирай Първоначално написано от ludsamxD
    Просто и аз не искам да се захващам с първата, просто искам да намеря специалната, единствената, а в моя град, където и да погледна все са някакви наконтени с много грим, и ходят с някакви големи батковци и компании от 20 човека, напиват се (Аз не искам това). Може би съм грозен?
    Сам си отговори.
    Не искаш поредната, искаш единствената.

Супер фен Аватара на Di
    Божее,тая е адски тъпа дето ти се е изсмяла
    Ще намериш любовта точно когато не я очакваш..Успех

Супер фен Аватара на JDeel
    Безразличието убива, P, натрапването също. Както казах, владеенето на баланса е изкуство
    Представях си ситуацията, ако е отново някъде на затворено помещение с нея и с други хора. Така разбрах че е било първия път, ако не съм сбъркал?

ludsamxD, аз мисля, че ще се справиш с това момиче сега

Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Безразличието убива, P, натрапването също. Както казах, владеенето на баланса е изкуство
    Представях си ситуацията, ако е отново някъде на затворено помещение с нея и с други хора. Така разбрах че е било първия път, ако не съм сбъркал?

ludsamxD, аз мисля, че ще се справиш с това момиче сега

Да де и 2-мата мислехме ,че става въпрос за момичето с цветето.Наша грешка
    Иначе беше малко неясен,но сега те разбрах.Прав си,но той с този никакъв опит - няма да успее да се справи и по-скоро би я отегчил,защото безразличието с цел интерес не е лесно нещо ,трябва да знаеш ,кога да го приложиш и кога да спреш.Както и да е - ще видим утре ,какво е сътворил

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    За всичко си има време и място.Може най-неочаквано да срешнеш човека на пътя,автобуса и т.н.В смисъл не пришпорвай нещата,а в и днешно време на 16 да чакаш някоя с цвете в ръка си е леко страшничко.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от P
    Братле,не искам да те отчайвам ,но така няма да си намериш гадже.Това да поканиш мацка в днешни дни с цвете в ръка в парка си е като на филм,а филмите не са реалност.
    Ти си на 16 години и търсиш сериозна връзка и се опитваш да бъдеш перфектен,но така не става.Моите наблюдения са ,че хора като теб обикновенно си намират за гаджета по-смнотани момичета.Не знам ,какъв си иза какво се бориш ,но от сега ти казвам ,че с тези джентълменски опити няма да се получи.
    Един такъв жест - цвете може да го оцени по скоро някоя жена ,но днешните съвременни кифли няма ..
    Но не се отчайвай,сигурен съм ,че има момичета ,които биха се впечатлили.
    Иначе ми приличаш на свясно момче.Само малко самочувствието си вдигни и спри да търсиш спецялната ,а пробвай.Спецялна няма!

НЕ съм съгласна за цветето..Има момичета,които ще го оценят и не мисля,че трябва непременно да са сдухани...Аз например бих го оценила,много мило ми става като приятелят ми ми подари цветя...На 17 години съм,не съм грозна(на аватара съм аз) и сдухана,но оценям такива дребни жестове...

Така,че мило момче НЕДЕЙ да правиш жертви,за да се харесаш на раздърпани повлекани и малолетни к**вички...Недей да губиш своята индивидуалност и да се приравняваш на нивото на простотията...Остани си такъв,какъвто си..Трябва да се радваш,че не си като останалите олигофрени,които мислят само за секс,жени,коли и пиене...Един ден ще се намери момиче,което да те оцени,заради характера ти,а не заради изцепките ти и количеството алкохол,което можеш да погълнеш...
    Хайде успех от мен и не се отчайвай...Всичко с времето си !
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Е, момчета и момичета, срещата се оказа пълен провал... Срещнахме се на уговореното място, разходхме се, говорихме си, смяхме се, ядохме пуканки, и като дойде този т.н. решителен момент, седнахме на едно, така да се каже, известно заведение. Признах и чувствата си, даже и аз не повярвах как се реших, а тя ми каза, че сме се познавали от малко време и не съм бил нейният тип. Бил съм добра компания, но "само до там" (така се изрази) Дори не ми даде да платя сметката, а си плати нейната само и си тръгна. Аз останах безмълвен на онази маса, стоях и си мислех. Но не, не се сърдих на нищо и никой, а бях щастлив от това, че за първи път прекарах толкова дълго насаме с момиче, което харесвах изключително много + разговори и т.н. И все пак ми стана малко тъжно, тъй като, докато говореше, слушах гласа и с интерес и ми харесваше погледа, с който се обръщаше към мен, усмивката и, косата и, парфюма и, който ухаеше вълшебно... Изглежда, съм някакъв безнадежден случай и ми е рано още за такива връзки, но на 16 год. без връзка, това за мен не е нормално... Не се сещам какво още мога да направя за това. Повечето ми казахте да изчакам, времето само ще покаже, но мисля, че съм прекалено голям, за такова нещо. Е, до сега съм чакал, ще чакам още.

Ако имате нещо да споделите, след като срещата мина безуспешно, ще се радвам да го прочета. Лек и спокоен ден!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да.Няма да е зле малко да си вдигнеш самочувствието.. набележи си някое момиче,заговори го .. покани го да излезете ( но този път не в парка и не с цвете в ръка ;д ) идете на кафе,разходете се,забавлявайте се ..

Браво ,братле!
    Добре си се справил.Ако наистина сте си прекарали добре,то няма за какво да сажеляваш.
    Аз още снощи мислех да ти кажа ,че е много вероятно да е провал ,но не исках да те отчайвам.От тук нататък имаш 2 възможности.Да останете приятели или да продължиш да се занимаваш с нея.Често пъти трябва да си доста настоятелен.Но не трябва да се прекалява.Пишете си в скайп , по нататък я покани пак.Ако 2-3 пъти ти откаже ,значи наистина няма да се получи.Има и такава опция.

А за момичето ,което каза ,че ще се зарадва на цвете - то аз ще му кажа ,че такива момичета не са много в днешни дни.А явно нашия човек определено не случва на такива.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Недей да тръгваш по дискотеки и да се напиваш,само за да те харесат.Защото се усеща,когато нещо не е за теб.Подразбрах,че не ти допадат дискотеките.Ако започнеш да ходиш,ще изглеждаш странно и най-много да породиш присмех у момичетата,не нещо друго.Така че бъди такъв,какъвто се харесваш ти самия.А подходящата ще я срещнеш рано или късно.

Аз не знам как и признах какво чувствам, ти искаш да настоявам. На такава теория, че ако момичето не отговори от първия път, то нататък вече става тъпо или не знам как да го опиша... Може би и от липса на опит, от къде да знам...

Цитирай Първоначално написано от ludsamxD
    Аз не знам как и признах какво чувствам, ти искаш да настоявам. На такава теория, че ако момичето не отговори от първия път, то нататък вече става тъпо или не знам как да го опиша... Може би и от липса на опит, от къде да знам...
    А не - да си настоятелен може много да им хареса.Но може и да греша.Разсъждавам ,как би реагирала жена ,а не момиченце-пубертетче.
    Ако искаш просто я заеби и си набележи друга жертва и опитвай

Защо не пуснеш снимка на въпросното момиче?

Според мене и другите, дето четат темата, имат интерес да я видят.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мило момче,според мен просто си избързал с изливането на чувствата...Сам казваш,че сте си прекарали чудесно,значи наистина няма за какво да съжаляваш..Ще ти остане един хубав спомен Просто едно момче да си излее чувствата на първа среща е леко...неприемливо.Трябва да изчакаш да се опознаете повече и така да го направиш.
    Колкото до момичето според мен не настоявай..Ако искаш пиши си с нея,но като с приятелка.Щом те е отрязала отначало много малко вероятно е да промени решението си пък и в очите и ще изглеждаш меко казано жалък..
    Съвета ми е позабави малко нещата с мацките,такива разкрития не се правят на първа среща,трябва да мине време
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Мило момче,според мен просто си избързал с изливането на чувствата...Сам казваш,че сте си прекарали чудесно,значи наистина няма за какво да съжаляваш..Ще ти остане един хубав спомен Просто едно момче да си излее чувствата на първа среща е леко...неприемливо.Трябва да изчакаш да се опознаете повече и така да го направиш.
    Колкото до момичето според мен не настоявай..Ако искаш пиши си с нея,но като с приятелка.Щом те е отрязала отначало много малко вероятно е да промени решението си пък и в очите и ще изглеждаш меко казано жалък..
    Съвета ми е позабави малко нещата с мацките,такива разкрития не се правят на първа среща,трябва да мине време
    много съм съгласна малко останаха момчетата като теб не се отчайвай, по добре късно отколкото никога нали знаеш ще се намери момиче, което да те оцени такъв какъвто си, а не защото се правиш на тежкар и тн

Цитирай Първоначално написано от bigshitpoppin
    Защо не пуснеш снимка на въпросното момиче?

Според мене и другите, дето четат темата, имат интерес да я видят.

Мисля, че анонимността тук би била по-добрия вариант за мен. Иначе ако щях да давам нейна снимка, щях направо и моя да дам, но ако остана анонимен, мисля че ще е по-добре. Поздрави!

Ясно, поредната грешка от мен... Следващия път като отивам на среща с момиче, някой от вас ще дойде с мен, че поне да не се изложа... Аз вече не знам какво да направя, че да бъда харесан, всеки път се дъня някъде. Сега като разбирам грешките и се чудя момичетата, които са стояли срещу мен какво са си мислели. Не искам да се самоопределям като някакъв отчаян тийнейджър, дано и вие да не сте ме определили като такъв, Дадохте ми наистина ценни съвети и мисля, че научих много от тук. Благодаря ви отново скъпи момичета и момчета! Ако имам някакъв проблем, няма да се поколебая да потърся решение тук! Явно тази моя "болест" е неизлечима за момента...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    е пак като си имал едно радвай се
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    е пак като си имал едно радвай се
    Аз споменах, че тогава съм бил 5-6ти клас и какво понятие съм си имал... Не, че сега е много голямо, де...

Град
    11111111111111
    Първо, доста грамотен си за този форум, което е необичайно.
    Второ, недей се променя заради тях и дори недей да се занимаваш.В смисъл....тая, която търсиш, ще дойде.Все някога ще я намериш.Дали на спирката, дали в интернет, почти съм сигурен, че ще я срещнеш.А и ми е ясно защо се ядосваш.Всъщност са два варианта.Първият е да си щастлив (относително), но да чувстваш, че едно нещо ти липсва.И да приемем, че то е любовта.Заради това ти е кофти, че нямаш гадже.Просто защото си един вид самотен, няма с кого да споделяш, да усетиш любовта.Вторият вариант е заради другите.Някой приятел/познат те пита как само ти си няма гадже, някакъв подобен намек или се хвали твърде много.Едва ли не си най-големият загубеняк в любовта.Така че хич не им тръгвай по акъла, а си карай така.

бе какви са тия глупости...момичетата не оценявали мило отношение и цветя...че какво да оценяваме, потупване по задника ли?!
    Просто трябва да наблегнеш на флиртовете и закачките, а цветето си е хубаво нещо според мен, ама чак като стане работата

Слушай сега, ти първо си набележи момиче, след това установи връзка, излезте и си поговерете, нормални неща. След това вече ако се е получило добре, при следващата среща е хубаво да й подариш цвете и да покажеш маниери, да измислиш нещо нестандартно.

Цитирай Първоначално написано от P
    Един такъв жест - цвете може да го оцени по скоро някоя жена ,но днешните съвременни кифли няма ..
    Ето, аз затова предпочитам жените пред момичета. В почти същото положение съм и ми е писнало. Вече предпочитам да чакам момичета да пораснат и тогава да се пробвам. Просто днешните тийнейджъри имат детски манталитет, а се пишат за пораснали. Ебаси парадокса, ебаси чудото...

axaxa, доооста познато всичко ми звучи..

аз съм също на 16, имам обожатели - но всичките са от типа 'биячи' и 'пиячи', а такива не ща Търся любов, а не свалка.

Да кажем, че съм нещо като теб в дамски вариант, така че - напълно разбирам за какво говориш.
    Нооо виж - аз отдавна се убедих, че в тези времена на морална деградация, истински хора трудно се намират... И въпреки и на мен да не ми е лесно, гледам да не се вглъбявам толкова в този проблем...

Just Have A Little Faith =)
    и да не ти пука, че някакви евтини кифли не са ти обърнали внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си