- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога?
Само не разбирам що да набелязва следващата жертва.Сигурен съм, че когато срещне подходящото момиче, ще се справи добре, дори и да няма опит.Просто ще му дойде отвътре.
Вие двамата сами се открихте ве да го е*а... айде пич налазвай, в тебе ми е надеждата.Първоначално написано от incarnati0n
:Р
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Аз точно това искам - подходящото момиче! Не искам да си харесам някоя на външен вид, разделим се след 2 дена и на следващия излезем и си харесам нова, това не го искам в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Искам да бъда обичан, не да бъда някакво привличане на външен вид за 3 дена!
Аз от цялата работа забравих да спомена, че и аз често се влюбвам само на външен вид, не чувствам тази любов, тази обич. Харесва ми само как е облечена и на другия ден, като я видя променена, изобщо не я поглеждам. Досега само такова привличане съм имал - външен вид. Никога не съм се влюбвал истински, което е голям проблем. Не липсват момичета, напротив. В училището ми учат най-много момичета от всички училища в града. (няма да казвам кое е и от кой град съм) Другите как се влюбват веднага, а аз гледам само външността, няма го това "вътрешно привличане". Заобиколен съм от приказките: "Виж я тази к'ъв як задник има...", "Гле'й к'ви яки цици има". Аз не искам да гледам това, искам да ме привлече вътрешно. Защо се случва така, някой ще напише ли няколко реда по въпроса ми? Благодаря...
Мисля, че имам прекалено сериозен проблем, за да има майтапи. Разчитам само на искрени отговори. Прегледал съм страшно много теми в раздела и някои наистина си заслужават майтапа, но тук не очаквам подобни отговори, благодаря! Поздрави!Първоначално написано от bigshitpoppin
Спокойно бе, ще се влюбиш и вътрешно, просто явно не е дошла тая, подходящата.Иначе е нормално да е имало само външен вид, ако не си общувал много с момичетата, а се съмнявам да сте провеждали някакви разговори, различни от някакви супер общи.
Мило момче,това,че си харесваш момичетата по външен вид е съвсем нормално.(Сега колкото и да се залъгваме външният вид определено има значение-хубавото си е хубаво) Но ти приличаш много и на мен-харесваш някого на външен вид и дотам..Ти си такъв тип,че трябва да усетиш и емоционална връзка,да имаш някакъв контакт с момичето,а не да го гледаш само като манекенка...Съвсем нормално е да не усещаш вътрешно влюбване,като само погледнеш един човек-трябва първо да общуваш с него,да го опознаеш малко и така да усетиш дали ти трепва нещо..Споко всичко си ти е наред,просто не си намерил подходящата...
Един съвет от мен:Както казах горе на първа среща НЕ разкривай чувства-нека протече нормално с разговори,разходка,кафе...
И ако има втора подари една роза на момичето-много мил жест,който издава,че си кавалер и в същото време е много мило и трогва женското сърце![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от ludsamxD
Е ти ако не познаваш момичето в какво да се влюбиш - в чувството за хумор и остроумието и което не знаеш че има ли? Нормално е да ти ХАРЕСА външния вид, а след като я опознаеш - да се ВЛЮБИШ в характера и. Обаче в никакъв смисъл не се променяй ако не искаш. При положение, че не ти харесват дискотеките и алкохола, няма причина да го използваш. Не се безпокой, все още има нормални момичета, за които е важен характера на човека, а не това че кисне по дискотеките и се напива, макар, че са малко. И аз като теб съм на 16 и аз не съм имал приятелка от години. Кофти ми е, обаче важното е да бъдеш себе си, (ех, че клише), защото само така може да си естествен, а колкото и да се правиш винаги се разбира ако се правиш на друг. Така че, продължвай да опитваш и не обръщай внимание на останалите, ясно е, че днешната младеж затъва все повече и повече, не я следвай!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Да ти кажа, много момичета познавам лично, знам какво харесват, какво обичат, но ми харесва само външния им вид, вътрешни чувства няма. Аз не общувам само с момичетата от моята комания, общувам и с други момичета, но само с общуването си оставам.
Разбрах и благодаря за това, че ме окуражавате, че след време ще я намеря, просто казах, че съм общувал със страшно момичета и я няма тази специална тръпка, и както казах не съм гей, че то до там стигнаха работите.(много взех да се повтарям, за което съжалявам, явно не се изказвам както трябва) Не ми липсва комуникацията с тях. За мен има много специални момичета, но ги ценя като приятелки и нищо повече! Нито някоя от тях ми е намеквала нещо, нито аз на някоя. Просто приятели от години. При тях няма да се завърже нищо, така че не ме съветвайте с тях, пък и повечето са заети.
![]()
Ще си чакам и при открита възможност ще действам, дано само се открие такава.
И все пак ако имате да допълните още нещо с удоволствие ще го прочета, защото темата май се изчерпа. Ще помоля уважаваните от мен Модератори да НЕ я заключват, все още. Благодаря! Поздрави!
Бих добавила само да послушаш сърцето си...То ще ти подскаже коя е подходящата..И ако спазиш някои съвети,които ти дадохме смятам,че няма да имаш проблем с мацките за в бъдеще![]()
Обличаш се стилно (според т'воя каприз) Не знам дали е така , но да това има значение (по дрехите посрещат , по ума изпращат) На 17 съм , мойта половинка я отрких на 15 за жалост обстоятелствата ни попречиха все още да сме заедно"keep walking" дръж винаги горе главата. От скоро практикувам един "Геймърски" начин на живот (с пръст на скип бутона) Като с някоя мацка нещата не върват "скип" и преминаваме кам друга
Никога незнаеш коя ще е подходящата... ПОНЯКОГА И СЪРЦЕТО ЛЪЖЕ
![]()
Един съвет : НЕ ТЪРСИ ТОВА КОЕТО ТЪРСИШ , ТО ЩЕ ТЕ НАМЕРИ !
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Ами, да. Дрехите ми са нови, стилни, със свежи цветове, маратонки, обичам да си слагам гел на косата, бръсна се на всички места, слагам си страшно много парфюм (така съм свикнал). Не мисля, че тук някъде може да е проблема. Никой не ми е правил проблем относно външния ми вид. Освен аз да не пропускам нещо?Първоначално написано от ChalgaBoy
Такива смени на момичета при мен няма, явно ти си по опитен и знаеш как да се влюбиш. Смени може да има ако се влюбя, разделя и след това отново се влюбя.
От това, което прочетох, искаш гадже, ама да е сериозно, искаш да се обичате и т.н. Еми пич, нали знаеш, че първо трябва да си хванеш това гадже и тогава да мислиш колко ще издържите. Не може да получиш сериозна връзка на тепсия... трябва да имаш опит и да изядеш много хляб, както се казва, докато това стане.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не съм съгласна!Не е задължително да е ходил с 50 момичета и с 51-та да намери сериозна връзка...Ще ти дам пример със себе си-бях ходила с 4-5 момчета,преди да срещна сегашния си приятел,а с него сме заедно от 2 години и 7 месеца...И никой не е казал,че ще е на тепсия-всеки трябва да положи усилия,за да върви една връзкаПървоначално написано от loliii
Всичко зависи от човека-дали той ще попадне на подходящата и дали и двамата ще успеят да запазят връзката и любовта си...
"До сега съм имал само едно гадже през всичките ми години, на 16 съм и това ме притеснява."
всичките ми години???? та ти си на 16 бе момче,тепърва живота ти започва...спокойно,ще намериш и ти любовта ,всяко нещо с времето си![]()
I can't stop myself from loving you <3
ludsamxD ,разбрахме ,че искаш сериозна връзка.
Сега е момента да ти кажем ,че на твоята възраст такива връзки в 99% от случеите завършват с раздяла.Ти искаш още първото момиче да е това ,с което ще си прекараш живота - ама не става така.
Така че се примири - ще се наложи да имаш няколко несбъднати любови и не малко провали.Така ,че наблегни на бройките за момента ,а не на качеството. (като не ме разбирай погрешно - не ходи с боклуци.)
Няма да чета цялата тема, няколко поста ми стигнаха, за да разбера, че потребителите тук кръжат около повърхността, но така и не стигат до същината на проблема.
Тия глупости, че нямало сериозни връзки на тия години, че свършвали винаги с раздяла и пр., не помагат много на автора, който очевидно трябва да си промени подхода към момичетата, а после да преосмисля дали на момичетата им е сбъркано нещо в главата, дали е от стила му на обличане или от факта, че "мисли прекалено", адругите са "немислещи" (като последното бих го приела за вярно, но това не значи, че проблемът е само в другите, а не и в автора)
ludsamxD, няма значение каква връзка искаш, сериозна или не, трябва да покриеш някой друг "норматив". Виж това мое мнение в друга тема, мисля, че ще ти е от полза, стига да не те мързи да четеш много.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всеки иска да срещне иделната,специялната,единс твената,само че идеални хора има само в филмите и книгите...Реалноста е много по жестока и сурова.Днешните момичета се описват с 1 дума КИФЛА ... Да, има и свестни но тях ги вземат първи.Разбери го няма идеални хора,но все пак е възможно в твоите очи момичето да е идеално това значи да харесваш дори и недостатаците й.За да намериш такова момиче трябва да минеш през много други.Забелязал съм че момичетата по малки от мен (аз съм на 16) стават все по малко романтични или поне не се трогват толкова от някакъв романтичен жест.Повечето са на принципа: "Сега ми е паднало да живея нямам време за сериозни неща".Те незнаят какво искат и мисалта за нещо сериозно ги плаши...Хвърляш се много бързо в далбокото на 16 си а вече искаш сериозна връзка.Поживей си малко-нима не заслужаваш ?! Никога не се знае.Може на външен вид да е наконтена кифла,но всъщност да е прекрасен,добър и мил човек.Така че ако не опиташ няма да разбереш...Според мен е най-добре да приложиш животинския метод: Проба-грешка... Дано съм ти бил полезен.... успех :]
[img][/img]
Да права си при теб нещата са се получили повече от добре :] (от хубаво по хубаво).Само че ти си имала и до известна степен касмет. Момчето е имало само 1 връзка,може би е нормално,но ако не търси как ще намери подходяща за сериозна връзка.Не може да си хванеш момиче и след 1 седмица да искаш всичко да стане сериозно.Пък и не се знае може и той да срещне любовта след 4-5 момичета.Ако си стои и чака връзка няма да получи.Никога не се знае какъв е човекът от вътре.Така че няма смисал да стой сам или да ходи с 50 момичета а най-доброто нещо което може да направи е да НЕ СЕ ОТКАЗВА !Първоначално написано от PyCoKoCkA93
[img][/img]
Пич, това дето го правиш е хубаво, ама ако стигало да се хване приятелка, всеки щеше да има. Верно, че почти всичките са повърхностни шматки в днешно време, ама никое момиче няма да ходи с тебе, само щото си си обръснал краката, схващаш?Първоначално написано от ludsamxD
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
еми като си се появил в парка с цвете, много ясно че ще те одреже, кога ще го разберете, момичетата харесват лоши момчета
Какво трябва да разбирам под "лоши момчета"? Би ли обяснил?Първоначално написано от ri41
чакай бе и твоята принцеса ще те намери или ти нея![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ееех, то ако беше така, 30-годишните неженени/неомъжени да ходят да се гръмнат?Първоначално написано от ludsamxD
Стягай се, приятел![]()
Това че не са те оценили, не означава, че не ставаш.
Като чета и гледам какво свястно момче си (поне според нещата, които пишеш), се чудя как така си останал сам. Може би е, защото си на 16, а момичетата на твоята възраст не оценяват хубавите качества, които имаш, защото са им други неща в главите.
Аз да ти кажа - не се променяй, защото въпреки влиянието на компанията (от класа ти, доколкото разбрах), която ходи да се напива, напушва и т.н., ти си останал свестен и неопетнен, а това значи, че имаш ценности и не позволяваш чуждите ценности да станат твои.
От опит мога да ти кажа, че когато спреш да търсиш, щастието ще те потупа по гърба изведнъж.
Имаше една мисъл от романа "Граф Монте Кристо" - "Чакай и се надявай".![]()
Ехооо момчето е романтично и възпитано. Аз например бих се зарадвала някой да ме покани в парка и да ми подари цвете. А към момчето. Не се притеснявай ще срещнеш момичето, което трябва, просто не е дошъл момента. Причината поради която днешните момичета са такива е заради времето, в което живеем. Момичетата са агресивни и търсят само консумация както и пари. Но съм сигурна, че все още са останали истински хора. Дори и да не е в училище в университета ще срещнеш това, което търсиш - там има доста по-интелигентни момичета от лиглите с които се срещаш в момента! Не се отчайвай. Горе главата!