.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Супер фен
    Бъди малко по-отворен... Не знам и аз как да ти обясня. Не се дръж идиотски, но и не бъди прекалено мил. Хубаво е, че си се появил в парка с цвете. Но с момиче, което още не се познаваш толкова добре, това не е много подходящо, по-скоро би се уплашила. Преди 20-30 години може и да е било нормално, но в днешно време кой подарява цветя на ПЪРВА среща??? Според мен цвете или каквото и да е можеш да подариш след 2-3 среща...
    Не бъди толкова отчаян, имай самочувствие, контактувай. Разговаряй с момичетата както си говориш с момчетата, чисто приятелски. Нали най-важното е първо да станете приятели с даденото момиче, да си имате доверие и след това да продължите към нещо по-сериозно.
    И пак ти повтарям - не се отчайвай. Точно, когато най-малко очакваш може да срещнеш своята половинка.

Цитирай Първоначално написано от ludsamxD
    Аз точно това искам - подходящото момиче! Не искам да си харесам някоя на външен вид, разделим се след 2 дена и на следващия излезем и си харесам нова, това не го искам в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Искам да бъда обичан, не да бъда някакво привличане на външен вид за 3 дена!
    Съгласен съм с теб!През живота си съм се влюбвал истински 3 пъти и то не заради външен вид, а заради самата личност, но и 3-те пъти нищо не стана.Всички ме хвалят колко съм бил възпитан, добродушен и мил,че имам хубаво тяло и съм симпатичен, но КАКВО ОТ ТОВА?Едно красиво момиче беше влюбено в мен, а аз в него не и се правех на недостъпен...на другият ден неочаквано се влюбих в нея и осъзнах грешката си, но вече беше късно.Тя се оказа различна, имаше свое мнение за всичко, свой стил и излъчване...никога няма да забравя усмивката й...Между другото аз съм по-зле от теб понеже никога не съм имал приятелка...никога няма да се получат нещата с момиче което харесвам ;[ а тези които не ги харесвам ми се лепят. :[
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аз не съм настрани от "стадото", тези от класа ми са едни, приятелите ми са съвсем друго нещо. За тях бих дал всичко, всички изживени моменти заедно, всичката подкрепа, която са ми давали... Това, че никое момиче не ме харесва, няма нищо общо със "стадото", както ти го наричаш. Приятелите си ги ценя! Примера, който дадох от класа ми е от момчета, които постоянно са навън, напиват, пушат и други... Приятелите ми нямат нищо общо с това. Благодаря за съветите и дано наистина си намеря подходящото момиче за мен! Благодаря за съветите отново! Ако някой има да добави нещо друго, ще е от полза, само да няма спам и караници.
    Пич, звучиш като слива, като ти чета. Лошото в случая е, че това, което ти искаш е да научиш един цял занаят с прочитане на няколко коментара от форум за подрастващи. Нямаш си идея колко време се учи, какви учители, каква воля и какво състояние на ума трябва да имаш за да станеш магнит за жените, ебач, и най-важното - да успееш да обучиш ума си да НЕ МУ ПУКА. На някои им е вродено, други го научават, а трети... (по-голямата част) си остават неориентирани балуши, които са отдушници и дарители на пари и почти никога не получават секс. Като цяло те са храна за непривлекателните жени.
    Temet Nosce

벨야카

Незнам,но по думите ти ми приличаш на някой ЗУБЪР
    .Това учене те е погубило.Преди 2-3 години когато връстниците ти са ходили по момичета ти си стоял над учебниците.Не се обиждай,ама с това добродушие,няма да стигнеш до никъде.И ако поканиш,някое момиче на среща ти сигурно ще започнеш да и приказваш за Вазов,Ботев или Дебелянов.Също така не се дистанцирай от връсниците/съучениците си,това говори за тях,че си някой задръстеняк.Дори и да е така никога не го показвай.Опитай се да се сприятелиш повече с ''приятелите'' си.Недей да стоиш много...много по кварталните улици.Ами излизай по-често с приятели.Започни да тренираш нещо или ходи на фитнес.Момичетата харесват момчета с мусколи и хубаво тяло,а не сухари които не могат да ги заговорят.Не се опитвам да те отекчавам,напротив приеми го като съвет.Казвам ти го от личен опит.Бях горе-долу също не можех да заговоря момиче преди година...година и половина.Още веднъж ти казвам,че е съвет и ако някъде съм те обидил ти се извинявам

Аз пък ще ти кажа, че ти няма нищо... Не всички са като теб, което страшно много ме зарадва !!! В никакъв случей не те определям като зубър, както се е изразил пича преди мен ... Просто си мисля, че си от по-романтичния тип мъже [ така да те нарека ] което е изключителна рядкост и ако си намериш мацка, която да го иценява, а не да ти се присмива... ПЕЙ СЪРЦЕ
    Няя се отчайваш щото така само си мислиш, че си - изостанал от др-те, задръстен или тем подобни, напротив аз пък мисла, че нямаш никаква нужда да се променяш и че си си супер пич... И да не се поддаваш на коментори разни от сорта на - женчо, лигло... Както се казва - нема се плашиш копеле \/ !!!
    Айде успех и горе главана мен

Цитирай Първоначално написано от NiKo0o
    .Това учене те е погубило.Преди 2-3 години когато връстниците ти са ходили по момичета ти си стоял над учебниците.Не се обиждай,ама с това добродушие,няма да стигнеш до никъде.И ако поканиш,някое момиче на среща ти сигурно ще започнеш да и приказваш за Вазов,Ботев или Дебелянов.Също така не се дистанцирай от връсниците/съучениците си,това говори за тях,че си някой задръстеняк.Дори и да е така никога не го показвай.Опитай се да се сприятелиш повече с ''приятелите'' си.Недей да стоиш много...много по кварталните улици.Ами излизай по-често с приятели.Започни да тренираш нещо или ходи на фитнес.Момичетата харесват момчета с мусколи и хубаво тяло,а не сухари които не могат да ги заговорят.Не се опитвам да те отекчавам,напротив приеми го като съвет.Казвам ти го от личен опит.Бях горе-долу също не можех да заговоря момиче преди година...година и половина.Още веднъж ти казвам,че е съвет и ако някъде съм те обидил ти се извинявам
    Точно така, деца. Да имате принципи и да мислите за бъдещето си е ЛОШО и ви прави ЗАДРЪСТЕНЯЦИ. Трябва да пиете, пушите и купонясвате всеки Божи ден, в петък по два пъти и да се държите като задници. Последното е най-важното - защото ако вие сте задници, тогава ще получите задници (женски де). Дегенерацията и простащината са ваши приятели, а водката е вашият морален компас към по-светло бъдеще.
    Е аз предпочитам да си остана зубър. :P

Цитирай Първоначално написано от Kole
    Точно така, деца. Да имате принципи и да мислите за бъдещето си е ЛОШО и ви прави ЗАДРЪСТЕНЯЦИ. Трябва да пиете, пушите и купонясвате всеки Божи ден, в петък по два пъти и да се държите като задници. Последното е най-важното - защото ако вие сте задници, тогава ще получите задници (женски де). Дегенерацията и простащината са ваши приятели, а водката е вашият морален компас към по-светло бъдеще.
    Е аз предпочитам да си остана зубър. :P
    Ще ме прощаваш,но не съм казвал такова нещо за пиене и пушене.Казвам,че с тази елегантност рядко се намират момичета които го удобряват(не,че няма и такива).Не казвам,че трябва да спре да ходи на училище и да започнва да пуше,пие и дрогирва.Нищо подобно,аз съмият не го правя.Пия с мярка(с изключение на 1-2 случия,добре че нямаше големи последствия) .Просто пича се е усетил късно.

Чакай малко, не ме познаваш лично, за да казваш, че стоя постоянно пред учебниците и, че учението ме е погубило. Не знам защо изглежда така... Мисля, че училището тук няма никаква връзка и главно учението. Изобщо не искам да го намесвам, нито пък ми бърка плановете с излизанията на вън и момичетата. Намирам предостатъчно време и за двете. Също така, не се дистанцирам от съучениците си, а само от определи "елементи", и мисля, че всеки го прави, тъй като някой не му е приятен. (може и да греша) С приятелите си общуваме редовно и не знам какво имам да се "сприятелявам" с тях? Не разбирам... Съгласен съм единствено, че не притежавам тяло на културист, а си е по-обикновено. На фитнес ходя много рядко.

Съжалявам, че малко така стана, но това, което ми каза няма нищо общо с мен...

Moderated by LadyDi

По темата (кратко, но...): Пич, бъди по-навиен и с по-голямо самочувствие... рано или късно ще си намериш някоя мацка.

Некви биячи се появиха, после изчезнаха...
    ..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето

Цитирай Първоначално написано от fungus
    малки са ти циите, не щем да те слушам

Изчетох цялата тема и много се радвам, че има такива като тебе още. И сега да минем директно на проблема ти. Прочетох и другите ти коментари и забелязах някои неща. Прекалено притеснителен си, търсиш си причина за това, че нямаш приятелка, "може би това", "може би онова", не се обиждай, но това е тъпо и дразнещо. Замислял ли си се, че не е задължително причината да е в теб? Но не казвам, че не може и да е в теб. Освен това, това, което каза, че се парфюмираш, носиш маркови дрехи и т.н. е добре, но това трябва да го правиш заради себе си. Ако го правиш само, за да се харесаш, да вземем бръсненето например, то има и момчета, които не се бръснат, не ходят на фитнес и др, обаче момичетата ги харесват. Не става въпрос за това, не е толкова до тези неща, колкото до цялостното поведение, вероятно като те видят такъв неуверен от началото и веднага те бутат в графа "приятели, но нищо повече". Трябва да си върви всичко едновременно, и държание и стил и пр. От всичко, което прочетох, си правя извода, че си свестен и възпитан ( де да имаше повече като теб), но трябва да имаш повече самочувствие, да си по - решителен и да не се сепваш от някакви наперени "кифли". Като натрупаш малко опит и промениш горепосочените показатели към по - добро, ще те напъплят като пчели на мед. Успех,пич и умната и не се захващай с наконтени куклички
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Яяяяя едно свястно момче,аз пък напълно те подкрепям и не се опитвай да подражаваш на другите, а бъди себе си. А относно разсъжденията ти, цветето и тн. виждам, че не си като останалите на твоята възраст, на мен така ми се иска да намеря човек като теб - само че съм на 19 И все пак да питам от къде си?

А ти понеже си не-зубър и си готин, слагаш запетайки там, където ти харесва, а не там, където трябва. Сигурно по "твоя" начин запленяваш някакви бая простоватички момичета, защото нормалните като видят, че пишеш "незнам", "връс_ници", "мускОли", "отеКчавам" и прочее, ще избягат, повярвай.
    Не целя да те обидя, просто искам да подчертая, че е тъпо да наричаш някого зубър... В днешно време интелектуалците са на мода, и е секси, когато един мъж може да говори за друго, освен за футбол, бира и фитнес

Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Яяяяя едно свястно момче,аз пък напълно те подкрепям и не се опитвай да подражаваш на другите, а бъди себе си. А относно разсъжденията ти, цветето и тн. виждам, че не си като останалите на твоята възраст, на мен така ми се иска да намеря човек като теб - само че съм на 19 И все пак да питам от къде си?
    Не искам да казвам, може би на ЛС.

@YoUcANNOtiMaGiNe - Аз не се обличам така, за да се харесам на момичетата. Дрехите ми не са маркови, не съм го казвал. Не бих облякал нещо, в което не се харесвам и не се чувствам удобно. За останалите работи е същото, просто го споменах, за да няма коментари от рода на "избръсни се", "чистил ли си си ушите", "с какво ходиш" и т.н.

Иначе за останалото съм съгласен, може би наистина не знам как да се държа на среща и от там идва всичко...

@YoUcANNOtiMaGiNe - Аз не се обличам така, за да се харесам на момичетата. Дрехите ми не са маркови, не съм го казвал. Не бих облякал нещо, в което не се харесвам и не се чувствам удобно. За останалите работи е същото, просто го споменах, за да няма коментари от рода на "избръсни се", "чистил ли си си ушите", "с какво ходиш" и т.н.

Иначе за останалото съм съгласен, може би наистина не знам как да се държа на среща и от там идва всичко...
    Няма значение дали са маркови или не, вероятно аз не съм разбрала, извинявам се, за което От друга страна и ти си прав, засипват те с всякакви малоумни коментари и е добре, че си го споменал. Продължавай напред какъвто си и не се променяй заради човек, който не може да те оцени. Занапред ще има много подходящи ситуации докато не намериш момичето. И тебе ще те режат, и ти ще режеш, но няма как, трябва да се мине и през това. Аз също много искам да намеря момче, което наистина да се отнесе сериозно, но и аз съм колкото теб, тепърва тези неща за нас предстоят.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    [quote="ludsamxD"]
    Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Мило момче,ето няколко съвета за среща
    Не закъснявай,бъди естествен,поддържай разговора,пускай шеги(момичетата обичат момчета с чувство за хумор),питай я за интересите и(момичето харесва да се интересуваш от него),направи и някакъв комплимент,задължително предложи да платиш сметката(защото е кавалерско,споко няма да ти стане задължение ),изпрати я до спирката и и кажи колко хубаво си прекарал
    Надявам се да съм ти помогнала
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Когато мога ще го приложа, и все пак ще го приложа по мой начин, тъй като ако е по сценарий за мен е много обидно спрямо момичето. Благодаря ти!

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Цитирай Първоначално написано от P
    Братле,не искам да те отчайвам ,но така няма да си намериш гадже.Това да поканиш мацка в днешни дни с цвете в ръка в парка си е като на филм,а филмите не са реалност.
    Ти си на 16 години и търсиш сериозна връзка и се опитваш да бъдеш перфектен,но така не става.Моите наблюдения са ,че хора като теб обикновенно си намират за гаджета по-смнотани момичета.Не знам ,какъв си иза какво се бориш ,но от сега ти казвам ,че с тези джентълменски опити няма да се получи.
    Един такъв жест - цвете може да го оцени по скоро някоя жена ,но днешните съвременни кифли няма ..
    Но не се отчайвай,сигурен съм ,че има момичета ,които биха се впечатлили.
    Иначе ми приличаш на свясно момче.Само малко самочувствието си вдигни и спри да търсиш спецялната ,а пробвай.Спецялна няма!

НЕ съм съгласна за цветето..Има момичета,които ще го оценят и не мисля,че трябва непременно да са сдухани...Аз например бих го оценила,много мило ми става като приятелят ми ми подари цветя...На 17 години съм,не съм грозна(на аватара съм аз) и сдухана,но оценям такива дребни жестове...

Така,че мило момче НЕДЕЙ да правиш жертви,за да се харесаш на раздърпани повлекани и малолетни к**вички...Недей да губиш своята индивидуалност и да се приравняваш на нивото на простотията...Остани си такъв,какъвто си..Трябва да се радваш,че не си като останалите олигофрени,които мислят само за секс,жени,коли и пиене...Един ден ще се намери момиче,което да те оцени,заради характера ти,а не заради изцепките ти и количеството алкохол,което можеш да погълнеш...
    Хайде успех от мен и не се отчайвай...Всичко с времето си !
    да ти имах самочувствието

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 0409
    Братле,не искам да те отчайвам ,но така няма да си намериш гадже.Това да поканиш мацка в днешни дни с цвете в ръка в парка си е като на филм,а филмите не са реалност.
    Ти си на 16 години и търсиш сериозна връзка и се опитваш да бъдеш перфектен,но така не става.Моите наблюдения са ,че хора като теб обикновенно си намират за гаджета по-смнотани момичета.Не знам ,какъв си иза какво се бориш ,но от сега ти казвам ,че с тези джентълменски опити няма да се получи.
    Един такъв жест - цвете може да го оцени по скоро някоя жена ,но днешните съвременни кифли няма ..
    Иначе ми приличаш на свясно момче.Само малко самочувствието си вдигни и спри да търсиш спецялната ,а пробвай.Спецялна няма!

НЕ съм съгласна за цветето..Има момичета,които ще го оценят и не мисля,че трябва непременно да са сдухани...Аз например бих го оценила,много мило ми става като приятелят ми ми подари цветя...На 17 години съм,не съм грозна(на аватара съм аз) и сдухана,но оценям такива дребни жестове...

Така,че мило момче НЕДЕЙ да правиш жертви,за да се харесаш на раздърпани повлекани и малолетни к**вички...Недей да губиш своята индивидуалност и да се приравняваш на нивото на простотията...Остани си такъв,какъвто си..Трябва да се радваш,че не си като останалите олигофрени,които мислят само за секс,жени,коли и пиене...Един ден ще се намери момиче,което да те оцени,заради характера ти,а не заради изцепките ти и количеството алкохол,което можеш да погълнеш...
    Защото изразявам мнение и имам самочувствие в нормални дози ли? :P
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Та щом не искаш да кажеш откъде си-на ли4но съоб6тение ако може...
    По темата-и аз съм полу4авала цвете от момче,с което предишния ден бяхме тръгнали.
    И определено,реакцията,завис и от момичето,затова,по-добре не подарявай веднага на първа среща.Изчакай малко да се опознаете...и чак тогава...
    Ти си изчезващ вид...спокойно има момичета,които не харесват само кифлиоФци.Например-аз...не ходя по дискотеки,но въпреки това,водя нормален живот.Пия,но не много и само когато съм в компания.Не че съм пристрастена алкохоличка. :Д И не мога да кажа,че съм много харесвана...знам,че ме мислят за странна... Но всеки човек е различен.
    Обърни внимание на приятелите си.Излизай с тях.Така ще имаш възможност да се запознаеш с някое момиче.
    Горе-главата!!!Има ммного момичета...

Град
    В мислите ти..
    Всичко с времето си авторе..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Всички сме минали през такива периоди ,спокойно!
    С удоволствие бих ти помогнал с каквото мога.Пиши утре да видим ,как вървявт нещата с мацката и какво да мислим нататък
    И аз бих помогнала... стига да мога де

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от 0409

Защото изразявам мнение и имам самочувствие в нормални дози ли? :P
    Не си мисли че с тая изрусена коса и 3 тона грим си красива
    Грозна си ... лично мое мнение

Град
    11111111111111
    Според тоя форум, ако не пушеш, не шмъркаш, не ебеш всеки ден по две, не ходиш по дискотеки по 2 пъти в седмицата, не си нормален.

Темата май отива на избиване на комплекси на разни индивиди... Авторе от мен един съвет само - финален. "100 баби - хилаво бебе." Сеш се сам какво искам да кажа

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Какво да ти кажа и аз съм на твоето дереже,даже доста подобно с квартала и приятелите.Но съм на 17г. и съм нямал гадже.Повтарям баналните фрази по-горе,не съм грозен и т.н.,даже напротив,но в живота са ми са се случили много неприятни работи и просто страна от връзка,даже и да не е сериозна.Вече почна да не ми пука,карам го по течението,живея си живота и квото стане,нито се напрягам да си търса гадже,нито си тровя нервите,че нямам.Повярвай ми има много хора в твоето положение,но не всички искат да си признаят дори пред самите себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си