.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Защо не ми излиза аватара?

[size=3] Здравейте!Искам да попитам защо като си кача аватар от компютъра и след това не ми излиза във форума като пусна отговор на тема?Има ли някакво ограничение в размера или големината?Моят аватар е 308 кб и с размер 768х1024...Или пък по друг начин се качват аватари..Нова съм тук и не знам...
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Погледни тази тема и виж дали правилно си изпълнил стъпките.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=206031

И ти как така си качи аватар от компютъра...при мен такава опция няма или поне не съм виждала.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пловдив
    Погледнах го,но не разбирам къде в профила има динамичен аватар?Има само качи снимка...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Качи го в накой сайт и корай линка в полето...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Погледнах го,но не разбирам къде в профила има динамичен аватар?Има само качи снимка...
    Ах, мила, ето къде ти е грешката. Ти си в твоя Тийн профил и качваш снимка в Тийн акаунта си. А за форума трябва да качиш отделно, т.е. малко над форума има следните неща: "Начало", "Търсене",..., "Настройки на форума". Цъкаш на последното - "Настройки на форума" и най-долу на страницата ще откриеш въпросното място за качване на аватар.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пловдив
    Мерси много разбрах къде ми е била грешката...И само последно,ако може да те помоля да ми кажеш някой сайт,който да ми свърши работа да си кача моя снимка.Сега пробвах в снимка.бг и ми пише,че трябва да завършва на png... Направих го така,но пак същото ми пише...

Град
    Пловдив
    А сега го направих...видях отстрани линковете за споделяне...Мерси много още веднъж на всички..

Град
    София
    Мерси много разбрах къде ми е била грешката...И само последно,ако може да те помоля да ми кажеш някой сайт,който да ми свърши работа да си кача моя снимка.Сега пробвах в снимка.бг и ми пише,че трябва да завършва на png... Направих го така,но пак същото ми пише...
    Не трябва името да завършва на .png, а формата да е такъв.
    -M.B.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А сега го направих...видях отстрани линковете за споделяне...Мерси много още веднъж на всички..
    Гледам, че си с аватар. Ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си