Вижте знам че има много такива теми, но имам нужа да споделя с някой а си нямам никого вече. Ако искате не ми отговаряйте, ако искате я заключете или изтрийте, няма просблем, просто имам нужда някой да чуе думите ми. Благодаря!
Запознах се с момче от друг град чрез скайп.Тръгнахме, видяхме се, бяхме заедно почти 2 години, но не се виждахме постоянно. Имаше една игра на която той играеше деноношно, има случай да е играл и по 20часа и ме пренебрегваше. Дойде да се видим, защото имахме годишнина, едвам го накарах да седнем на масата да отпразнуваме, защото играеше, а после цяла нощ игра, аз се разплаках и така. Но това нищо не промени, той не остави играта. Флиртуваше почти със всяко момиче. Изневерявал ми е 2 пъти, и не ми каза аз разбрах от едни снимки. После ми каза че ми е изневерявал и още, но накрая каза че е излъгал за да спра да го питам дали има още. Лъжеше ме всеки ден. Пренебрегваше ме и когато е с мен и когато сме в градовете си.Казва ми че ме обича, но... Разделихме се за известно време, но не напълно защото пак си общувахме както преди.Сериозни сме, не сме лигльовци. Решихме да се съберем, но аз исках да спре да играе толкова много и да спре да общува с някой жени, защото са си говорили и за секс и за деца с тях, а аз разбрах защото му прочетох скайпа. Видях в едно съобщение към момиче ч което пишеше : "щото мойта пача е тъпа и махна всички жени от скайпа ми ... имам нов, търси ме там, извини ме, ревността й край няма ... като си там, аддни ме " честно казано исках да махне 5 жени от скайпа си, а тий си е направил нов. Писал ми е от скайпове на приятелите си, че уж са те а всъщност е той. Обиждал ме е, спувал ме е, удрял ме е. Много се карахме, но аз го обичам от цялото си сърце. След по-горе споменатото съобщение се разделихме. Имахме уговорки той да спре да ме лъже, да започне да ме слуша, защото редовно той не ме разбиа какво му говоря, просто мисли за друго. Миналото лято една негова приятелка ме правеше на две стотинки с обиди и каква ли не ме наричаше, а той мълчеше и нищо не и казваше, а ме лъжеше че са се карали. После разбрах че са правили секс и то не 1 път. От както сме заедно до тази вечер в която се разделихме, не съм спирала да го обичам, и не съм му изневерявала никога, дори една целувка не е имало между мен и някой друг. Обиждал ме е и ме е наричал каква ли не пред други хора, дори се е оплаквал на сестра ми. А на мен ми казва че ме обича, но иначе не ме търси, нито ми звъни, нито нищо.
Кажете ми самонаказвам ли се като съм с този човек, права ли съм, или той е прав, толкова съм объркана....
Благодаря за отделеното време. Извинявам се ако някъде има грешки, но цялата треперя.