- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко джобни на ден ви дават ?
2-3![]()
Зависи .. понякога и повече.
пп: нямаше ли такава тема ?
Дрън-дрън
Колкото ми трябват,но не прекалявамНеудобно ми е вече да им искам пари
![]()
И дам..има такава темаи не една..;д
Шофирай разумно - стигни жив!
За училище от 3 до 5. Иначе, ако ще ходя някъде - допълнително, там колкото ми трябват.
за училище по 5-10 лева, ако излизам някаде още 20-25 лева ми стигат![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Нашите са в чужбина и като се прибират ми остават пари и сам си правя сметка кога и за кво да харча.
Зависи... ако ходя с автобус- към 4-5
ако ме карат с кола 3-4
абе към 4 лева![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
сега последно като бях 12 клас ми даваха 10 лв за училище и 20 отделно като излизам вечер иначе сега цяло лято денем 1 кафе да пия 10 лв ми дават и вечер 20-30 ,които едвам ми стигат ако ходя с такси някаде,а не ме вземат от нас и т.н.
Уау, къде ги харчиш толкова много париПървоначално написано от dydka
еми сметни като бях 12 клас сега ...1ва смяна...срещата ни с приятелката ми е в 7 без 15 ....купуване на цигари...сутрешно кафе.... после идва час ,в който не ни се седи ...идваше време за кафе по време на часовете и накрая кафе след часоветедо ден днеше като се сетих как мина 11-12 калс лошо ни става ,а накрая вече ходех чак като се наспя беше ме налегнала сънна метода хаха и отивахме за 4-5 час ...
(хубаво беше.. и така и минах и изпити и всичко.. нз... ама голям късмет имах без нищо да знам и висше ще уча хахаха иди разбери как ще избутвам и там
)
трагична мен ако питаш ама добре си изживяхме ученическите годиниПървоначално написано от KumchoValcho
само лошото е ,че сега приятелката ми остава в варна а аз в шумен отивам,но пак ще се виждаме
Браво,паралии.
На мен ми даваха по 10 лв. на седмица. Не ядях в училище,оставях си ги за уикенда като излизам с приятели. Не съм си купувала цигари,кафета или нещо което и вкъщи мога да си сготвя.
Сега имам договорка с татко,дава ми по 60 лв. в началото на всеки месец. 45 давам,за да ходя на танци,а останалите все някак разпределям. Баба ми ми дава от време на време,аз работя лятото и така.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
няма нищо лошо и сама да си изкарваш и аз от 14 до 16 годишна работех като сервитиорка...но инт ми е как така изкарваш с толкова пари не излизаш ли с приятелки на кафе,на разходки се нещо да си купиш да пиете по нещо докато си навън...вечерта да се събирате в някой,някаде на барче или дискотека...ддз като кажете 2 лв 5 лв нз....Първоначално написано от ElinoOor
Дават ми по 4 лв-2 за училище и 2 като излизам след училище ама за сметка на това аз гледам лятото брат си![]()
The Pretty Reckless
Първоначално написано от dydka
Много тъпо изказване на човек, който не знае какво е да нямаш пари или да имаш малко. Ти си свикнала с по 20 лева на ден, а има хора, които дори нямат какво да ядат. Аз работя от 14 годишна през лятото естествено , защото все пак уча. И като работя не взимам и 1 лев от баща ми както и сега. От 3-4 месеца не съм му взела повече от 5 лева за цялото това време. Не защото няма пари , а защото ми е неудобно да му искам пари за да ходя по дискотеки и барове. Може би сега като започна 12-ти клас пак ще започна да му искам пари, защото няма да работя през годината.. Както и да е като цяло ме дразнят такива хора като теб ,които са толкова лекомислени. Ние със семейството ми живеем нормално и нямам нищо против хората, които имат повече възможности. Но начина , по който разсъждаваш е глупав..
^Какво си работила на 14 г?Аз съшо искам,но майка ми казва,че съм щяла да уча и не ми дава.Искам да си имам пари ако искам да си купя нещо,а не да моля да ми дават и после да кажат "ее...аз ти купих вече неща за какво са ти още?"За лятото за обиване на време по скоро
![]()
The Pretty Reckless
Сервитьорка в едно заведение при познати : ) Иначе едва ли щяха да ме вземат някъде на 14 : )
Първоначално написано от anonimchetou
не че се изказвам тъпо,но просто не ми стана ясно как ви стигат тези пари,защото си преддставих все едно да излизам с по толкова на ден ,че аз кафе да седна да пия сметката ми е към 3,50 и за атобус да дам и там 2 лв... камо ли и за друго... и аз като работех не съм искала от нашите имало е ситуации когато мн са ми били нужни пари и то повечко и спешно и пак съм си ги набавяла сама ...но нашите ми дадоха избора сега или да се качвам като баща ми да пътувам по корабите или да уча ...реших да си почивам и избрах да се пробвам да уча хах
присто ми стана чудно и споделих мнението си понеже казах и на майка ми темата,която чета тя каза докато не видя не вярвам хаха затова
Нали се сещаш, че не всеки има на ден по 20 лева : ) Какво си мислиш, че ако ти беше с 5-10 лева на ден нямаше да се научиш да се справяш ли.. ха Много бързо щеше да се научиш и щепе да се вместваш в тези париКакто и да е за мен беше тъпо изказване. Прекратявам темата
Нищо против теб нямам
![]()
Попринцип по 2. Когато ми трябват повече си взимам![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Лев, лев и педесе най-много.Защото аз не харча много.Пестелив човек съм.А и когато съм на училище почти не ям.И затова не ми трябват много пари.![]()
3-4 лева.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..