.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 172
    Цитирай Първоначално написано от alwayssmilingplease
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    не мис е обяснява пак на тази тема пари пари пари просто някои няма как да се поберат в толкова други могат за да се побера в 5 лв не трябва да пуша ,да не ходя на по 2 3 кафета на деня и няма да има с какво да изляза вечерта.ето например вчера през деня ходих на фризиор,ходих д ами скубят веждите ,кафе пих и изхарчих 20 лв понеже цигари имах,но вечерта в 23:00 и нещо ми писа един познат по скайп да отивам в тях нагости,нямах пари ето ти ощя 20 ми дадоха цигари си взех и таксито си платих до тях и сутринта като се наспахме да се прибера и за утре 500 лв съм си взела за дрехи да си купя ,че наближи да заминавам и така няма как просто.всеки си прави сметките някои живеят с малко други с повече,но важното е като останеш с малкото да можеш пак да се оправиш.
    Ти изобщо четеш ли какво си написала :Д иначе ПРОСТО си се чудила как сме се побирали в толкова пари,а накрая "наще ми дадоха 500 лв за утре да си купя дрехи." Еми браво на теб,голямо фукане,голямо нещо. На много хора 500 лв е заплатата им за цял месец и няма как да дадат на детето си толкова пари просто ей така да си купи дрешки...Просто не си живяла с малко пари,не знаеш кво е да се ограничаваш..
    А и относно това колко пари си изхарчила вчера - един нормален човек , за да се вмести в парите си няма да отиде на козметик,фризьор и кафе в един ден,че и вечерта на гости. Просто си свикнала когато поискаш пари да ти ги дават.

еми нз днеска се сетих да спомена и на приятелката ми за тази тема и тя не проумя като знае по колко отиват на ден...излязохме за дрехи и само за кафе всяка изхарчи към 10 лв на три кафета сме ходили за целия ден,за автобус отделно,и цигари така че.... все ми е тая всеки се побира и си прави сметката в това,което има ... нито се заяждам ,нито се фукам просто бях попитала как им стигат и едно момче мн точно си каза и то денем харча 10 някаде вечер ако изляза на дискотека ,бар 20 някаде не виждам на 20 години да съм и да мик стигат по 5 лв като бях 15 год учех до блока ми стигаха ми ама сега... с годините и разходите се увеличават.

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    За училище от 3 до 5. Иначе, ако ще ходя някъде - допълнително, там колкото ми трябват.
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Цитирай Първоначално написано от alwayssmilingplease
    не мис е обяснява пак на тази тема пари пари пари просто някои няма как да се поберат в толкова други могат за да се побера в 5 лв не трябва да пуша ,да не ходя на по 2 3 кафета на деня и няма да има с какво да изляза вечерта.ето например вчера през деня ходих на фризиор,ходих д ами скубят веждите ,кафе пих и изхарчих 20 лв понеже цигари имах,но вечерта в 23:00 и нещо ми писа един познат по скайп да отивам в тях нагости,нямах пари ето ти ощя 20 ми дадоха цигари си взех и таксито си платих до тях и сутринта като се наспахме да се прибера и за утре 500 лв съм си взела за дрехи да си купя ,че наближи да заминавам и така няма как просто.всеки си прави сметките някои живеят с малко други с повече,но важното е като останеш с малкото да можеш пак да се оправиш.
    Ти изобщо четеш ли какво си написала :Д иначе ПРОСТО си се чудила как сме се побирали в толкова пари,а накрая "наще ми дадоха 500 лв за утре да си купя дрехи." Еми браво на теб,голямо фукане,голямо нещо. На много хора 500 лв е заплатата им за цял месец и няма как да дадат на детето си толкова пари просто ей така да си купи дрешки...Просто не си живяла с малко пари,не знаеш кво е да се ограничаваш..
    А и относно това колко пари си изхарчила вчера - един нормален човек , за да се вмести в парите си няма да отиде на козметик,фризьор и кафе в един ден,че и вечерта на гости. Просто си свикнала когато поискаш пари да ти ги дават.

еми нз днеска се сетих да спомена и на приятелката ми за тази тема и тя не проумя като знае по колко отиват на ден...излязохме за дрехи и само за кафе всяка изхарчи към 10 лв на три кафета сме ходили за целия ден,за автобус отделно,и цигари така че.... все ми е тая всеки се побира и си прави сметката в това,което има ... нито се заяждам ,нито се фукам просто бях попитала как им стигат и едно момче мн точно си каза и то денем харча 10 някаде вечер ако изляза на дискотека ,бар 20 някаде не виждам на 20 години да съм и да мик стигат по 5 лв като бях 15 год учех до блока ми стигаха ми ама сега... с годините и разходите се увеличават.
    мда,рабзрахме,че се чудиш как живеят хората с малко пари Отговора е:не вс.ходят по барове,дискотеки,че и по 10 пъти на кафета...нз глупава ли си или наистина не можеш да осъзнаеш,че дразниш с изказванията си.НЕ ВСЕКИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБИКАЛЯ УЛИЦИТЕ И ДА ПРЪСКА ПАРИТЕ НА МАМА И ТАТИ,А ПОСЛЕ ДА ПАРАДИРА С ТОВА.Затова по-добре си замълчи...и 1000 лева да пръскаш на седмица като си кух и празен отвътре (глупав също) парите никога нема ти помогнат...не те знам каква си,но от безсмисленните ти постове си правя изводите
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Не виждате ли,че се хвали с възможностите си? На глупака акъл не можеш да му налееш.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

аз по 200 лв 200 и нещо ама мразя дискотеките не обичам да ходя по таквиа места

Цитирай Първоначално написано от spainn
    на ден? ехаа ти да не си парис хилтън?
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    на месец и съм момче мога да ти кажа че парис хилтън надали харчи по 100 200 евро на ден с 1 , 2 нули отзаде по става

на месец и съм момче мога да ти кажа че парис хилтън надали харчи по 100 200 евро на ден с 1 , 2 нули отзаде по става
    that was just a joke

та се учудих защото въпроса беше колко харчим на ден,а не на месец
    I am done!

that was just a joke

та се учудих защото въпроса беше колко харчим на ден,а не на месец
    въпроса е колко ви дават на ден аз казах че не ми дават на ден а за целият месец

Голям фен Аватара на babyy123
    20 лв на седмица

Докато съм на училище, наще ми дават по 10 лв. на седмица, които всъщноист ми стигат. Понеже голямото междучасие не ям ( ям прекалено бавно и никога не ми стига времето) и не пуша цигари, парите отиват само за кафе след училище или нещо подобно. Лятото ми дават според зависи. Като за начало ми дават 10, а ако не ми стигнат - още. Хубавото при мен е, че живея в малък град и цените на нещата не са толкова високи, така че не ми се налага да давам по 2 лв за кафе.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Цитирай Първоначално написано от JustBrunette
    Докато съм на училище, наще ми дават по 10 лв. на седмица, които всъщноист ми стигат. Понеже голямото междучасие не ям ( ям прекалено бавно и никога не ми стига времето) и не пуша цигари, парите отиват само за кафе след училище или нещо подобно. Лятото ми дават според зависи. Като за начало ми дават 10, а ако не ми стигнат - още. Хубавото при мен е, че живея в малък град и цените на нещата не са толкова високи, така че не ми се налага да давам по 2 лв за кафе.
    В кой град живееш

Ох, сложно е. Дават ми се около 10 лв. за цялата седмица, но често се случва да харча по много повече, по простата причина, че съм подсигурена. Тоест, винаги си знам, че имам едни пари настрани, понеже баба и дядо никога не ме оставят без стотинки, пък и баща ми ми донажда. И все пак, пазарувам и за вкъщи, затова ми изчезват бързо-бързо джобните.

1,50 Ама се свиква

Мега фен Аватара на teenems
    2-3 лв. когато съм на училище.
    Стигат ми ,защото не пуша и не съм маниачка на тема "ходене всеки ден на кафе" (:
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Infinity
    Поне 10лв.
    To infinity and beyond.

10-15 лв. на седмица .. Стигат ми

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    По 4-5 лв на ден

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от cappuccin0
    По 4-5 лв на ден
    Мисля че е достатъчно, ане по 10 -15 лв на ден ибаси родителите бе много ви глезат май...

( :

мии,аз за сега още не пътувам за даскало,така че 2 лв. ми са напълно достатъчни ( пак казвам за сега )

еми сметни като бях 12 клас сега ...1ва смяна...срещата ни с приятелката ми е в 7 без 15 ....купуване на цигари...сутрешно кафе.... после идва час ,в който не ни се седи ...идваше време за кафе по време на часовете и накрая кафе след часовете до ден днеше като се сетих как мина 11-12 калс лошо ни става ,а накрая вече ходех чак като се наспя беше ме налегнала сънна метода хаха и отивахме за 4-5 час ... (хубаво беше.. и така и минах и изпити и всичко.. нз... ама голям късмет имах без нищо да знам и висше ще уча хахаха иди разбери как ще избутвам и там )
    Игати колко кафе пиеш..

По темата: На мен в началото на седмицата ми дават 25 лв и после кой от къде е . Като излизам ми дават 20-30 лв...Различно
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Цитирай Първоначално написано от krisinka981
    В кой град живееш
    Карнобат. Може и нищо да не ти говори... Близо до Бургас е ;].
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Цитирай Първоначално написано от JustBrunette
    Цитирай Първоначално написано от krisinka981
    В кой град живееш
    Карнобат. Може и нищо да не ти говори... Близо до Бургас е ;].
    карнобатман батман батман <<< http://vbox7.com/play:6147a52b

Супер фен
    Град
    София
    Ми максимума ми е 15-20 лв в краен случей! Иначе, за училище към 5 лв! Незнам, колкото ми трябват, но не прекалявам!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

dydka,пожелавам ти когато мама и тате вече ги няма до теб да ти дават парички,да се справяш с истинския живот както трябва!не е лесно но ако има желание,има и начин.
    ако трябва не с 10,а с 5 ще се справяш,ще купуваш само хляб и сол..защото има и такива хора,бъди малко по-благодарна на това което имаш и се съобразявай,цени труда на родителите си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си