- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко джобни на ден ви дават ?
Първоначално написано от alwayssmilingplease
еми нз днеска се сетих да спомена и на приятелката ми за тази тема и тя не проумя като знае по колко отиват на ден...излязохме за дрехи и само за кафе всяка изхарчи към 10 лв на три кафета сме ходили за целия ден,за автобус отделно,и цигари така че.... все ми е тая всеки се побира и си прави сметката в това,което има ... нито се заяждам ,нито се фукам просто бях попитала как им стигат и едно момче мн точно си каза и то денем харча 10 някаде вечер ако изляза на дискотека ,бар 20 някаде не виждам на 20 години да съм и да мик стигат по 5 лв като бях 15 год учех до блока ми стигаха ми ама сега... с годините и разходите се увеличават.
Първоначално написано от radeberger
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
мда,рабзрахме,че се чудиш как живеят хората с малко пари Отговора е:не вс.ходят по барове,дискотеки,че и по 10 пъти на кафета...нз глупава ли си или наистина не можеш да осъзнаеш,че дразниш с изказванията си.НЕ ВСЕКИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБИКАЛЯ УЛИЦИТЕ И ДА ПРЪСКА ПАРИТЕ НА МАМА И ТАТИ,А ПОСЛЕ ДА ПАРАДИРА С ТОВА.Затова по-добре си замълчи...и 1000 лева да пръскаш на седмица като си кух и празен отвътре (глупав също) парите никога нема ти помогнат...не те знам каква си,но от безсмисленните ти постове си правя изводитеПървоначално написано от dydka
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Не виждате ли,че се хвали с възможностите си? На глупака акъл не можеш да му налееш.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
аз по 200 лв 200 и нещо ама мразя дискотекитене обичам да ходя по таквиа места
![]()
на ден? ехаа ти да не си парис хилтън?Първоначално написано от spainn
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
на месец и съм момче мога да ти кажа че парис хилтън надали харчи по 100 200 евро на ден с 1 , 2 нули отзаде по ставаПървоначално написано от honeybabe
![]()
that was just a jokeПървоначално написано от spainn
![]()
та се учудих защото въпроса беше колко харчим на ден,а не на месец![]()
I am done!
въпроса е колко ви дават на ден аз казах че не ми дават на ден а за целият месецПървоначално написано от honeybabe
![]()
![]()
Докато съм на училище, наще ми дават по 10 лв. на седмица, които всъщноист ми стигат. Понеже голямото междучасие не ям ( ям прекалено бавно и никога не ми стига времето) и не пуша цигари, парите отиват само за кафе след училище или нещо подобно. Лятото ми дават според зависи. Като за начало ми дават 10, а ако не ми стигнат - още. Хубавото при мен е, че живея в малък град и цените на нещата не са толкова високи, така че не ми се налага да давам по 2 лв за кафе.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Ох, сложно е. Дават ми се около 10 лв. за цялата седмица, но често се случва да харча по много повече, по простата причина, че съм подсигурена. Тоест, винаги си знам, че имам едни пари настрани, понеже баба и дядо никога не ме оставят без стотинки, пък и баща ми ми донажда. И все пак, пазарувам и за вкъщи, затова ми изчезват бързо-бързо джобните.
2-3 лв. когато съм на училище.
Стигат ми ,защото не пуша и не съм маниачка на тема "ходене всеки ден на кафе" (:
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мии,аз за сега още не пътувам за даскало,така че 2 лв. ми са напълно достатъчни ( пак казвам за сега )![]()
Игати колко кафе пиеш..Първоначално написано от dydka
![]()
По темата: На мен в началото на седмицата ми дават 25 лв и после кой от къде е . Като излизам ми дават 20-30 лв...Различно
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Карнобат. Може и нищо да не ти говори... Близо до Бургас е ;].Първоначално написано от krisinka981
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
карнобатман батман батманПървоначално написано от JustBrunette
<<< http://vbox7.com/play:6147a52b
![]()
Ми максимума ми е 15-20 лв в краен случей! Иначе, за училище към 5 лв! Незнам, колкото ми трябват, но не прекалявам!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
dydka,пожелавам ти когато мама и тате вече ги няма до теб да ти дават парички,да се справяш с истинския живот както трябва!не е лесно но ако има желание,има и начин.
ако трябва не с 10,а с 5 ще се справяш,ще купуваш само хляб и сол..защото има и такива хора,бъди малко по-благодарна на това което имаш и се съобразявай,цени труда на родителите си!