- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко джобни на ден ви дават ?
ami po 6 lv, moje i po 10![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
бах ва, мене нащ'е към 6 месеца вече все забравят, не че ми и тряат де... Иначе по договор е 10лв. седмично![]()
3.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
38 ст. наште са богати.
по 4-5 лв на ден
случва се и с по-малко пари да изляза от нас, но на мен и 2 лв ми стигат
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
3 4 лв : ) за даскало .. а кат излизам винаги си имам едно 10 15 лв : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Е на такива хора се кефяПървоначално написано от ElinoOor
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
на мене ми оставят 5 лева ва началото на седмицата ипосле евентуално ми спускат още ако им останат дребниако ще излизам някъде си искам отделно пари щото иначе няма как да се оправа
![]()
относно разсъжденията на dydka,само едно ще кажа Дидка ти само го каза нямаш интелектуалност,едвам си завършила и тъй като няма с к'фо дръга да парадираш си избиваш комплексите с парите и скъпите дрешки.и за да не е спам макс 4 лева са ми достатъчни на ден
Уаууу и как беше в молО? накупи ли си маркови дрешки? аууу все пак трябва да си модерна кифла!Първоначално написано от dydka
На менми дават 70лв за месеца, отделно 10 за пътната карта. Не пуша, не пия, така че ми стигат. В кафенета не ми допада да вися, по-забавно е като си вземем една студена кока-кола 2л и лаф-мохабет в градската![]()
Понякога като ми изскочи работа си хващам нещо отгоре. Стипендиите от даскало ми се понатрупаха в картата (почти не съм ги теглила 4години) и даже още се намиратЯвно добре си правя сметките, защото си имам всичко необходимо ми
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
По 2 ели 3 ...![]()
По 10 за даскало , но ако излизам с приятели по 20.
3-4 лв на ден и най-мн да изхарча 1 лва като ще излизам ми дават 20-25
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
На седмица ми дават 20-30лв. - за училище..
А ако изляза някъде - още 10-20лв.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На ден по 30 лв.
Но не са ми само за училищеХодя и на уроци , а там се плаща.
![]()
Преди ми даваха по 5-10 на ден, но сега вече си изкарвам всичко сама и не им искам, въпреки всичко всеки петък вечер преди да заминат на почивка оставят на мен и на брат ми пари за да си имаме. И все пак се старая да не им искам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ОМГ ти чувала ли си че кафето може да се пие и вкъщи ?!? Или си от ония кифли дето отиват на кафене за да си покажат марковите дрешки и проскубаните вежди и като запалят цигара ле-ле вече са номер 1 .Първоначално написано от dydka
И занеш ли че на някои хора заплатите са им по 500 лв... ти просто не цениш парите ...
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
колкото да им поискам няма да ми откажат но никога не прекалявам.. спестявам си и си копувам разни неща неудобно ми е постоянно да им искам![]()
3-4 лв пък ако излеза зависи къде тогава си преценявам сам
при мене е малко по сложна работата ама няма ве занимавам с глупости![]()
по темата: 2-3лв...ама ако поискам повече пак ще ми дадат..
Ем по 2лв на ден ми стигат - като си има предвид, че не пуша и не пия (с малки изключения разбира се )![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.