.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172

Повече от фен
    ami po 6 lv, moje i po 10
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Повече от фен Аватара на SummerWave
    колкото искам
    или пък колкото ми трябват

Град
    Ямбол
    бах ва, мене нащ'е към 6 месеца вече все забравят, не че ми и тряат де... Иначе по договор е 10лв. седмично

Град
    Lap Of The Gods
    3.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

38 ст. наште са богати.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    по 4-5 лв на ден
    случва се и с по-малко пари да изляза от нас, но на мен и 2 лв ми стигат

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Град
    Lyon
    3 4 лв : ) за даскало .. а кат излизам винаги си имам едно 10 15 лв : )
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Браво,паралии.
    На мен ми даваха по 10 лв. на седмица. Не ядях в училище,оставях си ги за уикенда като излизам с приятели. Не съм си купувала цигари,кафета или нещо което и вкъщи мога да си сготвя.

Сега имам договорка с татко,дава ми по 60 лв. в началото на всеки месец. 45 давам,за да ходя на танци,а останалите все някак разпределям. Баба ми ми дава от време на време,аз работя лятото и така.
    Е на такива хора се кефя

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

на мене ми оставят 5 лева ва началото на седмицата ипосле евентуално ми спускат още ако им останат дребни ако ще излизам някъде си искам отделно пари щото иначе няма как да се оправа

Град
    pazardjik

.,

относно разсъжденията на dydka,само едно ще кажа Дидка ти само го каза нямаш интелектуалност,едвам си завършила и тъй като няма с к'фо дръга да парадираш си избиваш комплексите с парите и скъпите дрешки.и за да не е спам макс 4 лева са ми достатъчни на ден

Цитирай Първоначално написано от dydka
    не мис е обяснява пак на тази тема пари пари пари просто някои няма как да се поберат в толкова други могат за да се побера в 5 лв не трябва да пуша ,да не ходя на по 2 3 кафета на деня и няма да има с какво да изляза вечерта.ето например вчера през деня ходих на фризиор,ходих д ами скубят веждите ,кафе пих и изхарчих 20 лв понеже цигари имах,но вечерта в 23:00 и нещо ми писа един познат по скайп да отивам в тях нагости,нямах пари ето ти ощя 20 ми дадоха цигари си взех и таксито си платих до тях и сутринта като се наспахме да се прибера и за утре 500 лв съм си взела за дрехи да си купя ,че наближи да заминавам и така няма как просто.всеки си прави сметките някои живеят с малко други с повече,но важното е като останеш с малкото да можеш пак да се оправиш.
    Уаууу и как беше в молО? накупи ли си маркови дрешки? аууу все пак трябва да си модерна кифла!

Град
    Пловдив
    На менми дават 70лв за месеца, отделно 10 за пътната карта. Не пуша, не пия, така че ми стигат. В кафенета не ми допада да вися, по-забавно е като си вземем една студена кока-кола 2л и лаф-мохабет в градската
    Понякога като ми изскочи работа си хващам нещо отгоре. Стипендиите от даскало ми се понатрупаха в картата (почти не съм ги теглила 4години) и даже още се намират Явно добре си правя сметките, защото си имам всичко необходимо ми
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    5 но харча максимум 3

По 2 ели 3 ...

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    По 10 за даскало , но ако излизам с приятели по 20.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    3-4 лв на ден и най-мн да изхарча 1 лв а като ще излизам ми дават 20-25
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На седмица ми дават 20-30лв. - за училище..
    А ако изляза някъде - още 10-20лв.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

На ден по 30 лв.
    Но не са ми само за училище Ходя и на уроци , а там се плаща.

Мега фен Аватара на mynichka
    Преди ми даваха по 5-10 на ден, но сега вече си изкарвам всичко сама и не им искам, въпреки всичко всеки петък вечер преди да заминат на почивка оставят на мен и на брат ми пари за да си имаме. И все пак се старая да не им искам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    не мис е обяснява пак на тази тема пари пари пари просто някои няма как да се поберат в толкова други могат за да се побера в 5 лв не трябва да пуша ,да не ходя на по 2 3 кафета на деня и няма да има с какво да изляза вечерта.ето например вчера през деня ходих на фризиор,ходих д ами скубят веждите ,кафе пих и изхарчих 20 лв понеже цигари имах,но вечерта в 23:00 и нещо ми писа един познат по скайп да отивам в тях нагости,нямах пари ето ти ощя 20 ми дадоха цигари си взех и таксито си платих до тях и сутринта като се наспахме да се прибера и за утре 500 лв съм си взела за дрехи да си купя ,че наближи да заминавам и така няма как просто.всеки си прави сметките някои живеят с малко други с повече,но важното е като останеш с малкото да можеш пак да се оправиш.
    ОМГ ти чувала ли си че кафето може да се пие и вкъщи ?!? Или си от ония кифли дето отиват на кафене за да си покажат марковите дрешки и проскубаните вежди и като запалят цигара ле-ле вече са номер 1 .
    И занеш ли че на някои хора заплатите са им по 500 лв... ти просто не цениш парите ...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

колкото да им поискам няма да ми откажат но никога не прекалявам.. спестявам си и си копувам разни неща неудобно ми е постоянно да им искам

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    НикъДе КъДеТо ВсеКи ХоДи ???!!!!
    3-4 лв пък ако излеза зависи къде тогава си преценявам сам

при мене е малко по сложна работата ама няма ве занимавам с глупости

по темата: 2-3лв...ама ако поискам повече пак ще ми дадат..

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Ем по 2лв на ден ми стигат - като си има предвид, че не пуша и не пия (с малки изключения разбира се )
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си